Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczna rekrutacja do MPC Media Team!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zav SKMI z tej strony, powiedz mi czy ja mogę na lektora, bo było dużo spin ze strony oglądających.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
PS. Warto jeszcze dodać, że jako członkowie MMT macie szanse na unikalna nagrodę, MMT Gold Member, która jest niemożliwa do uzyskania w innych projektach ;-)

A propo tego, to dałoby radę przepisać tego MMT Golda z SKMI'ego na to konto ? Tam mam perma bez możliwości UB. Inni mięli łączone.

Opublikowano
To są dwie różne nagrody.

Wiem, tyle że ja go dostałem za wkład, niemniej jednak wtedy jeszcze nie było MMT Golda, i dostałem zwykłego.

Opublikowano

Wiem, tyle że ja go dostałem za wkład, niemniej jednak wtedy jeszcze nie było MMT Golda, i dostałem zwykłego.

No to jak już to chyba golda samego, bo MMT Gold jest za coś więcej. ;)

Kas - gratuluję poziomu...

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

<BUM>

1355657225-U782590.png

Opublikowano

Nikt nie jest skreślony ;)

Kłamiesz xD

Czytając wasze wypociny myślałem że jebne.

Sama ideologia wszystkiego nie zmieni.

Wkurwia mnie niekompetencja ludzi, brak jakichkolwiek konsekwencji swoich czynów, albo raczej braku jakichkolwiek czynów.

Wkurwia mnie to, że ludzie którzy coś robią, dostają "kartki" właściwie za nic.

Wkurwia mnie to, że utalamy że coś powstanie, jedni dążą do tego, aby to coś powstało, i gówno z tego wychodzi.

Wkurwia mnie to, że ludzie którzy gówno wiedzą mają najwięcej do powiedzenia i dodatkowo myślą że mają racje.

Wkurwia mnie to, że w ogóle zachciało mi sie dojść do MMT.

Propsy dla kumatych.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Stary, nie wyciągaj brudów sprzed 4 miesięcy... W dodatku, teraz jest troszkę inna koncepcja niż wcześniej :).

PS. Jak chcesz coś starszego mi wygarnąć to Makin odrzucił aplikacje Rodimopa w wakacje 2011, mimo poparcia ze strony teamu.

Jeśli ktoś chce porozmawiac na ten temat albo pożalić się, jaki to świat jest niesprawiedliwy to zapraszam na pw, chętnie odpowiem na wszystkie pytania ;)

Opublikowano

MMT Gold member jest przyznawany MML, którzy poszli na "emeryturę", jak i również zwykłym członkom, którzy naprawdę dużo wnieśli w projekt i bardzo dobrze pracowali. Jednak w tym drugim wypadku mówimy tutaj o wielu miesiącach, a nie kilku tygodniach pracy.

Taka decyzje podejmuje wtedy lider/liderzy, a nie administracja ;-)

Zauwazyłam tutaj wzmiankę dotycząca dochodzenia do MMT po znajomości i cóż, nie należy kłamać, że nie ma takich sytuacji.

Sa, ale naprawde nikomu one nie szkodzą, ani nie działają negatywnie na projekt. Przeważnie takie sytuacje dotyczą osób, które już były w projekcie długo oraz pracowały, jak wariaci. Sa znani w społeczności Mpc Media Team i tak naprawdę aplikacja jest tylko formalnością.

Dla przykładu mogę podać raczej wszystkim znana duds, wątpię, by ktoś kazał jej napisać podanie, gdyby chciała wrócić ;-)

PS. raczej wiecie jaka jest moja sytuacja dotycząca MMT, ale gdybyście potrzebowali pomocy zawsze mogę pomóc wam prywatnie na pw, czy gg. Zav i Panda znają moje gg, więc wystarczy tylko do mnie "kliknąć", a w razie czego wesprę was w recenzji, czy innej tematyce ;-)

Opublikowano

A za co mam go prosić? Nie chciał to nie, dla mnie jest nikim a dla was jest elitą - spoko.

Proszę wypierdalać z mmt i forumka

Jeśli ktoś chce porozmawiac na ten temat albo pożalić się, jaki to świat jest niesprawiedliwy to zapraszam na pw, chętnie odpowiem na wszystkie pytania ;)

Świat jest niesprawiedliwy, a ty powinieneś wypierdolić kasia zanim kogoś sprzeda i spierdoli waszą pracę

Opublikowano

Wredzia ja rozumiem, tylko ten gold był jak Ty to mówiłaś "za zasługi" ; p

Opublikowano

Od czasu wejścia nowej nagrody (MMT Gold Member) obowiązuje chyba troszkę inna zasada nagradzania ludzi za pracę. Poprzednio można było dostać golda za mniejszy wkład pracy, a teraz dostaje się MMT GM za naprawdę ogromny wkład. Być może pracowałeś za mało, żeby dostać MMT GM.

mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...