Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xbox czym się różni RGH od JTAG?

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo właśnie chcę kupić xboxa 360 przerobionego i teraz zastanawiam się który lepiej wziąć ten z RGH czy JTAG?

Czy to nie ma znaczenia?? Pójdą mi najnowsze gry? Konsola jest bez lt 3.0, posiada lt 2.01

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

RGH i JTAG to jest to samo, tylko inaczej sie to robi . JTAG jest teraz mniej funkcjonalny bo musisz miec DASH 8955 lub nizszy, rzadko spotak konsole z tym dashem . Jesli masz wybor miedzy RGH a JTAG to bierz RGH.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Nie musisz miec w ogole napedu, sciagasz gre, wypakowujesz do XEX lub konwertujesz do GOD, wrzucasz na klocka i grasz, tyle.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Z LT2.0 pójdą wszystkie gry, ale zacytuję użytkownika z innego forum bo nie chcę nic źle napisać

Jedna roznica jeszcze na lt 2 dogrywasz topologie na lt 2 do lt 3 na lt 3 topology. Wiec musisz wiedziec jakie masz lt i tak nagrywac. Gry xgd3 nagrane na lt 2.0 nie dzialaja na lt 3 i na odwrot tak samo

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...