Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak uzbierać na statek z handlu?

Masterinio40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam big boya i 3 flaksy, niedawno zacząłem gre i jak poczytałem że za jakiś statek za uri trzeba płacić 50mln to ocipiałem.

w jaki sposób zarabiać na lepsze statki?

jak narazie rozwalam mordony ale 16 tys. za jednego rozwalonego to dość mało w porównaniu z tymi cenami.

co mi polecicie abym szybko uzbierał kase na statek?

Opublikowano

tylko i wyłącznie boty/wspomagacze. ja nie wyobrazam sobie nabijania tego wszystkie recznie/przelewem

Opublikowano

tylko i wyłącznie boty/wspomagacze. ja nie wyobrazam sobie nabijania tego wszystkie recznie/przelewem

znasz jakiś godny polecenia darmowy, dobry bot?

bo z tego co sie dowiedziałem za darmo jest boxybot ale jest gówniany i zarobić na nim można bardzo mało.

Opublikowano

Boty darmowe niestety wszystkie padły. Działają jedynie płatne , profejsonalne i dobre. Kbot/Ibot/PBDO. Polecam kupic kbota , jest w miare tani bo no gg czyli wersja bez wrot kosztuje 40zł (cos mniej ale w przyblizeniu)

A to sie szybko odrobi.

Opublikowano

Boty darmowe niestety wszystkie padły. Działają jedynie płatne , profejsonalne i dobre. Kbot/Ibot/PBDO. Polecam kupic kbota , jest w miare tani bo no gg czyli wersja bez wrot kosztuje 40zł (cos mniej ale w przyblizeniu)

A to sie szybko odrobi.

czyli gra bez wydawania hajsu nie ma za bardzo sensu?

Opublikowano

czyli gra bez wydawania hajsu nie ma za bardzo sensu?

Nie ma sensu.Kup chociaż bota.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Nie ma sensu.Kup chociaż bota.

nie widze głębszego sensu w tym że botek robiłby wszystko za mnie, ja bym tylko kupywał kolejne ulepszania i jeszcze za to płacił, mało radości z gry, pozatym za te 40zł można kupić sobie jakąś gre czy inną rzecz.

Opublikowano

Nie ma radości ? wstajesz rano, patrzysz 50k uridium, nie ma radości ? jak chcesz... bez bota nie ma w tych czasach sensu grać, jak był stary klient, to może tak.

Opublikowano

Do tego duże pęto kiełbasy.

A serio to rób jak chcesz master, my doradzamy, a Ty jeszcze wybrzydzasz.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz bota to buduj skylab, wysyłaj złotko i wszystko na handlu za kredki kupuj.

reklama

Opublikowano

Posiadam big boya i 3 flaksy, niedawno zacząłem gre i jak poczytałem że za jakiś statek za uri trzeba płacić 50mln to ocipiałem.

w jaki sposób zarabiać na lepsze statki?

jak narazie rozwalam mordony ale 16 tys. za jednego rozwalonego to dość mało w porównaniu z tymi cenami.

co mi polecicie abym szybko uzbierał kase na statek?

Polecam Ci kupic KBota , licencja na 12 lat 40 zł . I buduj Skylab

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kbot, to w promocji śmieszna suma kbotngg za 25 zł kupujesz w ciągu miesiąca masz full irki i golca ;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

A nie lepiej kupic lenova i szybko 5 flax do 6 lvl wbijać i je sprzedawać lub kupić kredki na allegro albo dojść do klanu jakiegoś i poprosić o wypłacenie kilku milionów na start . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Jeżeli masz takie podejście to po co wogóle zaczynasz w to grać?

po prostu nie podoba mi się gra na zasadzie że botek zrobi wszystko za mnie.

bardziej bym się cieszył z czegoś co sam bym osiągnął.

myśle że ta gra nie jest warta wydawania 40zł, skoro w sklepie za 120 kupie sobie pożądną giere ze świetną fabułą lub spoko multi.

jeśli komuś się ta gra na tyle podoba że jest w stanie wydawać na nią pieniądze to ok, lecz mi nie bardzo :)

pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

myśle że ta gra nie jest warta wydawania 40zł, skoro w sklepie za 120 kupie sobie pożądną giere ze świetną fabułą lub spoko multi.

jeśli komuś się ta gra na tyle podoba że jest w stanie wydawać na nią pieniądze to ok, lecz mi nie bardzo :)

Przyjemność masz jak osiągniesz 1 milion uria a potem je wydasz wciągu 2 minut to jest przyjemność a te 40 zł marne na Kbot to nie wiele w porównaniu jak byś miał wszystko za kase robić więc nawet nie zaczynaj grać bo z takim podejściem starą Full Elite zrobisz w 3 lata Moja rada nie graj W DARKORBIT .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Na początku polecam pograć jakis miesiąc bez bota, ogarnąć grę itp. A potem założyć nowe konto no albo grac na starym (ale polecam nowe ) i jak juz bedziesz wiedział o co chodzi wątek grze to zacząć bocic

Opublikowano

Powodzenia z takim myśleniem.... może za rok będziesz miał full elite... a gdzie jeszcze profil itd ?? ;D Kolejne pokolenie typu Endriu z pl1 ^_^

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...