Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DrakenSang Online - pobranie cheata

Zetrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Od niedawna zacząłem "grać w gre".

No i ktoś puścił magiczne słowo "cheat" ;>

No więc poświęciłem niestety cały dzień na poszukiwania. Znalazłem na "setce" portali linki do pobrania ALE...

no i tu się pojawia słowo ALE i wszystko się zje... zepsuło. Wszystkie "downloadery" to portale w których trzeba wpierw podać nr kom. płacić za to (5-30 pln) i wtedy PONOĆ strona będzie mi udostępniona. Mówię tu o portalach tylu filecom.net / FreatFile.net / GoUpload.net / filevarious.com i parunastu innych w TYM SAMYM STYLU. Tak już jestem wściekły za brak free download że przed chwilą polazłem do sklepu po nowy starter co by mi na mój kom ten płatny spam nie przychodził, no ale starterów nie mieli akurat. ( JAK KTOŚ CHCE TO SPRAWDZIĆ TO WPIERW PRZECZYTAJCIE STOPKĘ ) Jak mi nikt nie pomoże to jutro nabędę w innym sklepie...

Czy ktoś z was (na pewno inteligentniejszych ode mnie) mógł by mi powiedzieć jak to pobrać, lub mi to pobrać swoimi magicznymi sposobami?

Podam np stronkę:

To jest ukryta treść, proszę

jest 2x download i są portale wyżej podane w poście.

Już się cieszyłem że jest w trakcie pobierania, a to jakiś zasyfiały program z KeyLogerem czy innymi szitami... Trafiło mi się tak ze 3 razy, reszta to te płatne...

Na prawdę straciłem już prawie całą nadzieję, resztki nadziei zostawiłem dla tego portalu :D

Czekam na odpowiedź.

Jeśli ktoś zdoła mi pomóc mogę nawet wódkę postawić :D

Powodzenia :)

Opublikowano

Do tej gry nie ma cheatów, gdyby były, np. Farm Bot, to nie mieliby po co mrocznych monet sprzedawać, bo każdy by farmił na 5 kontach, na dzień by miał po 250 mrocznych monet.

Opublikowano

Mi chodzi o cheata z dodawaniem... Twój post jest jakiś niezrozumiały... Jak widać na YT wiele osób go posiada. Pytam się dokładnie cz można ominąć te strony z płaceniem SMSem... a nie czy ktoś ma cheata.

Opublikowano

To jeszcze lepiej, wierzysz w to, że tak ceniąca firma dałaby się okradać?? Oglądałem kilka filmów na yt i wszystko to są strony do edytowania strony ^^^ po odświeżeniu wszystko wraca na to samo miejsce. Zresztą wejdę na komputer pooglądam więcej filmów to napiszę.

@

Chodzi Ci o ten filmik ??

Spójrz na to kiedy on włącza mozille.... Problem w tym, że jej nie włącza tylko ma już włączoną na pasku, wyedytowaną wizualnie stronę i stworzony w kilka godzin program który ma taką grafikę jak w grze, wartości w tabelach i kilka okienek które wyskakują gdy coś się dzieje aa zapomniałbym jeszcze ma pasek zielony który zawsze ładuje się tak samo, a w rzeczywistości nic się nie dzieje :)

Taką stronę mogę Ci w 2-3 minuty zrobić + jakiś łatwy program masz to samo... wizualny efekt ^^ Nie ma i nie będzie nigdy hacka na mm gold czy cholera wie co jeszcze, Ty byś dawał się tak okradać ? Wyobraź sobie, że jesteś producentem gry wszystko się kręci elegancko, a tu wyskakuje Ci ktoś z oprogramowaniem które za darmo dodaje Ci wszystkie płatne wartości w grze ^ ..... Nic byś z tym nie zrobił ?? Ludzie weźcie zrozumcie w końcu, że to co pokazują na yt to są wizualne bajery...

z kolei ten film:

Działa na tej samej zasadzie, tyle że, to program zmienia wizualne wartości strony ^^

Z kolei ten filmik może być ciekawy :)

Bo tutaj zmienia się wartość szybkości ataku broni i to jest możliwe w kilku grach, co do tej zaraz sprawdzę, bo mnie zaciekawiło ;P

Z radością mogę stwierdzić iż działa! :) Zrobiłem nowe konto, i nawalam 2 ręczną laską 3 razy szybciej niż jednoręczną :)

Opublikowano

Starałem się to zrobić ale niestety jestem ciemny ;] hehe. Coś mi nie wychodzi na łuczniku :D Cz to tylko na magu działa ?

Opublikowano

Nie mam pojęcia powinno działać na łuczniku, wybierasz w ce process launchera drakensanga, zmieniasz na float, zdejmujesz broń i wpisujesz wartość szybkości ataku ( na magu bez broni jest to 1,00 ważne jest abyś dał przecinek) po czym zakładasz broń, wpisujesz w miejsce pierwszej wartości wartość jaką masz z założoną bronią i klikasz next scan, jak wyszukało się kilkanaście wyników, to zdejmujesz broń i wpisujesz wartość jaką masz bez broni, klikasz next scan i tak do czasu jsk zostanie 1/2 wyniki, wtedy przekładasz je na dół zamrażasz (zaznaczasz haczyk freeze coś tam), zaznaczasz oba wyniki klikasz ppm potem change record >>>value i wpisujesz sobie np. 3,00 ;]

Enjoy, pisane telefonem.

Opublikowano

Poźniej się łukiem pobawię, może coś zdziałam :) Dam znać ( teraz tego nie zrobię- telefon, a komputer zajęty)

Opublikowano

Dobra chciałem Ci powiedzieć abyś nie zajmował sobie czasu. Może i nawet działa to na magu, ale i tak obrażenia są zadawane tylko co któyś strzał. Zwieksza się tak jakby tylko animacja ... więc niestety, nie ma szans na zabawe samemu...

Opublikowano

Chłopie co Ty :P Zwiększa się szybkość animacji za czym idzie szybki wyrzut pocisku w sensie mozesz uciekać przed gromadą potworów, rzucić ognistą kulą w zaledwie pół sekundy i uciekać dalej :) Bardzo przydatne jak robisz lochy, a drużyna padła np.na bosie, to uciekasz wokół niego i atakujesz :) Dużo razy mi to pomogło w zaledwie kilka dna :P Jest szybka animacja dmg też jest --> uciekasz--> rzucasz kulkę-->> uciekasz. Normalnie trwa to około 4 sec, a dzięki CE niecałe półtorej :P Może nawet mniej.

Opublikowano

To sprawdzisz to n a łuczniku ? Problem jest też tej sprawy, że po każdej teleportacji trzeba od nowa sie bawić z ce.

Opublikowano

kurcze zupełnie o tym zapomniałem l, jutro sprawdzę.

To, trzeba się z tym bawić, ale ba wyższych poziomach 30+ na jednej mapie trochę się siedzi ;P

Opublikowano

Witam może ktoś podać mi linka na PW też bardzo bym chciał wytestować :) Dziękuje za wyrozumiałość Pozdrawiam

Opublikowano

@up

wszystko masz w moim poście wyżej, a jeśli chodzi o program w którym się bawimy, to nazywa się on "Cheat Engine" wpisz na google :)

Sorry, że nie odpisywałem :P Sylwester był, to mało na komputerze byłem, bo szykować i organizować trzeba było.

Też nie działa, nie wyszukuje wartości szybkości ataku, sprawdzę jeszcze dla pewności na wojowniku, jak nie będzie działać, to sposób działa tylko na magu

Opublikowano

No szkoda. Zawsze lubiłem łuka :D Już mam 28 lvl, dlatego nie chce mi sie od nowa zaczynać. Kurde wynajdź mi coś dobrego xD !

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

2xp nie działa.

Up... nie wiem czy działa, nie gram w to już.

Myślę, że temat można zamknąć, bo i tak nie chce mi się w nim pisać, jak używać podstawowych funkcji ce ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...