Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygrywać Versusy na ESL'u?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygrywać Versusy na ESL?

Ostatnim czasem mało gram w CS, ale sprawdziałem to dla Was i ku mojemu zaskoczeniu to działa.
Jak wszyscy wiedzą do gry na Versusie wymagany jest antycheat (ESL Wire), który wysyła logi o rozpoczęciu i zakończeniu sesji na strone meczu. Co zrobić, żeby zagrać na WH, a logi nam tego nie wykryły?
Sprawa jest prostsza niż Wam się wydaje.

1. Znajdujemy sobie mecz na VS.
2. Dołączamy do gry przez EWAC i czekamy, aż przejdzie do 100%. No i teraz jest najważniejsza sprawa, ponieważ jak się załaduje Wire to od razu włacza nam CS'a. Trzeba zrobić to tak szybko, żeby wyłączyć wire, a CS nie zdążył się włączyć.
Dlatego trzeba otworzyć menadżer zadań (CTRL+ALT+Delete) i zakończyć proces eslwire.exe, albo wire.exe.
3. Następnia wyłączamy cs jeżeli nam się włączył.
4. Włączamy WH.
5. Kopiujemy IP i PW z meczu VS.
6. Włączamy grę, wklepując PW i IP.
7. Gramy meczyk, wygrywamy, wyłączamy CS.
8. Włączamy ESL Wire i wchodzimy na serwer jeszcze raz. Po to, żeby załadować "Sesje zakończenia", inaczej po 20 meczach bez tej sesji dostaniecie bana za oszukiwanie.

P.S
Jak włączycie wh, kiedy macie włączone ESL Wire, może wykryć proces i banik od ręki.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie, ale po co na ESL'u cheatować -.-?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

mhm, dodaj informację o ryzyku bana na steam...
Według mnie, takie poradniki przyczyniają się do oszustw w ligach ESL, przez co nie da się już pograć z normalnymi ludźmi tylko z pierdolonymi cheaterami.
@down
Brawo, jakbym nie wiedział.
Po prostu nie popieram takiego zachowania, rozgrywki na ESL powinny rozgrywać się uczciwie.

Opublikowano

mhm, dodaj informację o ryzyku bana na steam...

Według mnie, takie poradniki przyczyniają się do oszustw w ligach ESL, przez co nie da się już pograć z normalnymi ludźmi tylko z pierdolonymi cheaterami.

Kolego, to jest to samo jak byś normalnego wh na normalnym serwerze używał, czyli możliwość banu zawsze jest na steam.

Ale Ci "pierdoleni cheaterzy" są użytkownikami naszego forum.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak ale jest różnica bo na serwerze zwykłym takie coś zaraz jest wykryte i wgl a tu to gracz musi dać demko do oceny i wgl .. Jak dla mnie oszukiwanie na ESL jest żałosne bo pojedziesz na lany i chuja będziesz umiał ... Tak jak był przypadek co ESC przegrało w CS:Go 15 czy tam 16:0 mecz bo grali przeciwko ludziom na WH

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

Ale przepraszam, bo to jest troszkę parodia. # KiTTeNfLy<3, # nexores2, #Diablo!,# Zmarły - zarejestrowani jesteście na forum poświęconym wspomagaczom do gier, a negujecie ten temat, sam moderator to czyni (chyba, że źle zrozumiałem Twój post to zwracam honor). MPC, jest forum poświęcone cheatowaniu, więc ten temat powinien być chwalony, bo omija antycheaty w lidze. Ja nie biegam odpalony, ale + za poradnik ( :

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Sprawa jest tego rodzaju że nie mam równomiernego procentowania tylko np. po 88 już mi cs włącza, co mam zrobić ?

Opublikowano

Ale przepraszam, bo to jest troszkę parodia. # KiTTeNfLy<3, # nexores2, #Diablo!,# Zmarły - zarejestrowani jesteście na forum poświęconym wspomagaczom do gier, a negujecie ten temat, sam moderator to czyni (chyba, że źle zrozumiałem Twój post to zwracam honor). MPC, jest forum poświęcone cheatowaniu, więc ten temat powinien być chwalony, bo omija antycheaty w lidze. Ja nie biegam odpalony, ale + za poradnik ( :

Bo jest różnica kiedy ktoś sobie odpali na jakimś publicznym serwerze, a kiedy gra w profesjonalnych ligach. Wyobraź sobie sytuacje kiedy ktoś pnie się coraz wyżej bo gra na haxach, potem ma zagrać lana i nagle magiczne umiejętności spadają do 0. Jaki to ma sens?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A umiecie czytac po polsku? Autor tematu napisal "Versusy Na ESL" a nie "Ligi na ESL". Jak nie rozrozniacie tych rzeczy to zostancie pray cheatowaniu na tanim ffa, Bo jeszcze sie skompromitujecie na jakims versusie Bo mysleliscie, ze to liga :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...