Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra na botach - maszyna do zarabiania?

topher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , otoz ostatnio zauwazylem ze kumpel 30lvl gra na botach w historii gier ma same wygrane ( na SI) . Przeciez co za problem wygrac na botach zwlaszcza na tych latwych , Za wygrana leci wiecej hajsu a na SI ciagle sie wygrywa . Czy na botach leci wiecej kasy niz na normalu?

Opublikowano

Załóżmy, że SI trwa 20 minut, i dostajesz za to 20PZ a za rankeda 35min - 80/90 PZ. Co się bardziej opłaca? Poza tym nie wątpie, że rozwalanie botów daje bardzo dużą satysfakcję -.-

Opublikowano

Nie . Jedyne co na botach może być maszyną do zarabiania to fakt , iż ruszając postacią na respie co kilka minut (aby nas nie wywaliło ) w 20 minucie poddając się jakieś tam ip dostaniemy nic nie robiąc, lecz naprawde znikomą sumę.

21515.jpg

Opublikowano

Jak dobrze ogarnisz to za meczyk na graczach za 15 asyst + dostajesz 80pz albo i więcej więc nie wiem czy sie opłaca na botach ...

ja dostaje średnio 90 - 100 pz i po 80 PD

9pu8p2.png

Opublikowano

Na botach to jedynie grają początkujący gracze. Przecież to chyba normalne, że na botach mniej kasy dostaniesz niż na normalu z graczami. Trochę logiki.

2ufgk6u.png

Opublikowano

haah jakie 20 pz barany, wejdzie sobie na lol wiki,

dostaje sie 80% IP na tych trudniejszych a 60% na tych latwiejszych wiec jak dostajecie 100 ip na normalu to tu dostaniecie 80 :)

na forum botoflegends kilka dni temu pojawil sie swietny bot ktory gra za nas soraką 24/7 i przez nocke mozemy spokojnie 3k IP zarobić, jeszcze jak wezmiemy sobie ip boosta to dopiero jazda jest :D

Opublikowano

Nie opłaca się i na dodatek jest to nudne.

Na normalach masz przyjemną grę + dużo kasy.

Przyjemną grę? Ja od jakiegos czasu trafiam na ruskich i inne trolle ktore tylko i wylacznie psuja gre.

dostaje sie 80% IP na tych trudniejszych a 60% na tych latwiejszych wiec jak dostajecie 100 ip na normalu to tu dostaniecie 80 :)

na forum botoflegends kilka dni temu pojawil sie swietny bot ktory gra za nas soraką 24/7 i przez nocke mozemy spokojnie 3k IP zarobić, jeszcze jak wezmiemy sobie ip boosta to dopiero jazda jest :D

ciekawe jak za nocke chcesz tyle wycisnac jak dziennie na botach z wygrana mozna przegrac chyba 2 godziny.

w4x4.jpg

Opublikowano

Przyjemną grę? Ja od jakiegos czasu trafiam na ruskich i inne trolle ktore tylko i wylacznie psuja gre.

ciekawe jak za nocke chcesz tyle wycisnac jak dziennie na botach z wygrana mozna przegrac chyba 2 godziny.

kurwa mule, a wiesz ze tu jest mowa o grze CO OP vs SI a nie grze niestandardowej na botach?

bosz...

Opublikowano

To nie ma sensu . Gra normalna trwa srednio 35 min za co dostajesz 80-150 ip około a gre na botach można wygrać w 15 min i dostaje sie okolo 20 ip wiec nie ma to najmniejszego sensu . No może do 15 lvl jest to opłacalne gdy na botach dostaje się tyle samo co na normalach . Ale jak byś sie uparł to i na botach zarobisz ^^

Oczywiscie moga tez byc normale po 50 min ale to zadko

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

To nie ma sensu . Gra normalna trwa srednio 35 min za co dostajesz 80-150 ip około a gre na botach można wygrać w 15 min i dostaje sie okolo 20 ip wiec nie ma to najmniejszego sensu . No może do 15 lvl jest to opłacalne gdy na botach dostaje się tyle samo co na normalach . Ale jak byś sie uparł to i na botach zarobisz ^^

Oczywiscie moga tez byc normale po 50 min ale to zadko

haha a odróżniasz tryb Co Op vs SI od trybu gry niestandardowej z botami,

na Co Op gra też trwa 15-20 min ale dostajesz 70-80 IP..

musk on polskie kuhwy i nauczcie sie czytac trest tematu a nie tylko jego nazwe

Opublikowano

Może dałbyś link do tego bota bo ja nie moge znalesc :)

Opublikowano

Dzieki. lap lajka

A jak to odpalic ?.

Dobra już mam ale mam problem z błedami. Na poczatku był bład pliku msvcr100.dll ale sobie poradziłem teraz mam taki komunikat The procedure entry point ?? 4QString@@QAEAAV0@$$QAVO@@Z cloud not be located in the dynamic link library QtCore4.dll.

Opublikowano

To nie jest zależne od fragów qrwa >..<. Pz zwiększa się wraz z czasem rozgrywki i cała drużyna dostaje tyle samo. po 55minucie więcej nie dostaniesz wtedy 110 bodajże jest.

Opublikowano

To nie jest zależne od fragów qrwa >..<. Pz zwiększa się wraz z czasem rozgrywki i cała drużyna dostaje tyle samo. po 55minucie więcej nie dostaniesz wtedy 110 bodajże jest.

nie dostaje tyle samo drużyna bo nie raz gram z kumplami i się pytamy kto ile dostał i te liczby są inne.

Więc nie pitol mi tu

Opublikowano

nie dostaje tyle samo drużyna bo nie raz gram z kumplami i się pytamy kto ile dostał i te liczby są inne.

Więc nie pitol mi tu

U mnie tak samo są rózne liczy + zauażyłem ze jak lepiej mi idzie to wiecej dostaje kasy . Na 30 lvl jak mam staty z dupy to po 75 za wygrana a jak np 20 na 5 to dostaje około 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...