Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Master 0 złudzeń działa !!

Maruda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Działają wszystkie opcje CM'a nie musiałem z nim nic robić by sprawić, że działa

W to akurat nie wierze..

aaa

Opublikowano

Po pierwsze nie pisz tego oficjalnie na forum tylko na pm im wiecej tajemnic tym lepiej dla posiadaczy

i po kiego sie wyrywasz z taka informacja ... ci co wiedza to wiedza a ci chca wiedziec to sie dowiedza

ale nie wal oficjala na forum ;)

pOzdrawiam

Opublikowano

A moglby mi ktos ta metode opisac? bo chcialbym na privie sprobowac ja uzyc przez catastrophe bo pan Maruda zyczy sobie 300b za to ^^

Opublikowano

niema tu zadnej metody , zwyczajnie chyba trzeba miec windows vista jakos dziwnie zrobiony to chyba bedzie dzialac choc moi koledzy maja i im niedziala hmm , to co teraz lata po globalu to znowu ktos ominol game guarda i zrobil nowy hack podobny do lodiego , coz nietylko lodi ma umiejetnosci do fajnych hackow:) ciekawe kto znowu wymyslil nowy bajerek ;) kit nam niedziala i narazie nikle mamy szanse ze zadziala.. miejmy nadzieje ze ktos wymysli jak odpalic cm na nowo.. bo lipa bez tego jest

2006-2010

Opublikowano

A moze tak ktorys z adminow zamknie ten i podobne temu topiki dopoki nie bedzie pewnej informacji na temat dzialania cm?? Takie posty nikomu i niczemu dobremu nie sluza.

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

powiem tak rozmawialem z kolesiem na gg w sprawie dupe bo jak napisal mozna kopiowac all .

wiec pomeczyem sie chwile i zrobilem chara na midgar bo jak powiedzielm ze hell to lipa .. .

ok wiec zrobilem chara podexpilem go chwile i dorwalem item nie do znalezienia w szykim czasie ..

test polegal na .. ja mu daje jakis item on go mi kopiuje w 4 kopiach ! i pokazuje na trade .... jesli tak gadamy dalej ..

wiec podsumowanie ... w pewnym momecie rozmowy na gg 0 odzewu .. niedajcie sie nabrac; )

Pozdrawiam.

EDYCJA DO POSTA ZIOMALA .

brakowalo by mnie okradl jeszcze . nie jestem taki glupi na jakiego wygladam ^^ haha

Opublikowano

No ale Cię nie okradł. Gościa jak na razie nie zbanuję. Temat zamykam. Jeśli ktoś coś wie na temat cm, to pisać do mnie na pm, a temat otworzę.

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...