Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit Uridium Hack

Nerwous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=:) Blue (:' timestamp='1357157977' post='5977296]

xxx

Mhm, fajnie :)

Fake, nie używać.

Opublikowano

Taak, ten hack działa właśnie dziś kupiłem go za 1000 zł ( Ale warto tej ceny :P ) dodaje wszyyystko! Przecież takie hacki zawsze działały, prawdaaa? xD

A tak nawiasem mówiąc jak można być w dzisiejszych czasach takim kretynem ?

Opublikowano

Jeśli wierzycie w hacki na urkę itp to wg mnie jesteście strasznymi idiotami...

a kolega u góry niech zrobi nowe konto "zhakuje" na nim 1mln nagra z tego filmik i udostępni pasy na mpc.

wtedy uwierzę w te wasze hacki na uri

PL2 VRU

Opublikowano

Jesteście zjebami a autor tematu największym.HWDP JP POZDRAWIAM

Next dziecko słuchające firmy i mające sie za kozaka ?

~~

To co masz to nie działa + gośc ci keyloga wcisnął (wrzucasz passki i po koncie). Kiedyś były takie bugi , ale po tym BP blokowało(a raczej zamrażało) forsę.

• 1 rok później...
Opublikowano

nie łatwiej nauczyć się cheatować za pomocą jednego SPRAWDZONEGO programu na każdą grę?? ktoś sie domyśla o co mi chodzi?

CHEAT ENGINE :D

(na marginesie) cheatenginem można zcheatować praktycznie wszystko... tylko trza umić... aha i te programy "wpisz user ID, wpisz liczbe uridium, wciśnij "HACK" " nie działają to macie racje i o tym wiedziałęm... ale na serio - jak nie znacie programu cheat engine, a nawet jeśli znacie, a umiecie tylko "scan. ctrl + a... change value" to sie może nie wypowiadajcie...

Opublikowano

nie łatwiej nauczyć się cheatować za pomocą jednego SPRAWDZONEGO programu na każdą grę?? ktoś sie domyśla o co mi chodzi?

CHEAT ENGINE :D

(na marginesie) cheatenginem można zcheatować praktycznie wszystko... tylko trza umić... aha i te programy "wpisz user ID, wpisz liczbe uridium, wciśnij "HACK" " nie działają to macie racje i o tym wiedziałęm... ale na serio - jak nie znacie programu cheat engine, a nawet jeśli znacie, a umiecie tylko "scan. ctrl + a... change value" to sie może nie wypowiadajcie...

To zmieni tylko wizualnie ilość uri. Cheat Engine nie działa w Dark Orbit.

Zamykam, bo temat przedawnił się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...