Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszanie Dronów / Laserów

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drony do 16 najpierw potem wyrzutnia na końcu lf4

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

A ja chcialbym dołączyc sie do pytania i zapytać czy wogole opłaca sie ulepszać drony nie majac kompletu LF4. Ile wzrośnie strzał z 1 lasera z x1 przy ulepszeniu drona na 16 lvl ?

Opublikowano

Wg mnie ulepszanie nie jest AŻ tak ważne, ale k.

Na 16 się opłaca, ten niby bug nie istnieje co pokazuje tabelka wyżej.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak dla mnie to opłaca się ulepszyć drony na 16lvl i max 10 osłonek na 16lvl (zależy ile wkładamy w drony).

LF4 się nie opłaca :P

//SsKoRpIoN tabelka jest z oficjalnego faq na forum D O więc musi być prawdziwa.

Opublikowano

Wg mnie opłaca sie ulepszać tylko drony bo2 i wyrzutnie bo dmg strasznie spadł

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

To FL4 ulepszac czy nie ?

Ulepszanie BO2 ? hmm a nie mają wejsc nowe osłony ?

Ja osobiście mam zamiar ulepszać tylko do 10 poziomu. Dalej szkoda uri - jak masz wielki nadmiar to rób na full. :P

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ulepszenia no to raczej ulepsza , jak by pisało osłabienia to tak .

A najlepiej ulepszac 20 LF4 tylko na drony bo havoc i sam dron daje , a na statku nie koniecznie .

Opublikowano

LF4 20szt tylko na drony do 10 poziomu.

BO2 do 16go poziomu (tyle ile max wkładamy w drony)

Wszystkie drony na 16.

Więcej nie ma sensu :)

Opublikowano

Sens ulepszania BO2 jak mają wejsc nowe po 50 k uri ??? Więc ??

Nic nie wejdzie -.-

I napewno nie po 50k uri..

Kto Ci takich głupot naopowiadał ?

Opublikowano

st1m takie głupoty piszą na polskim forum dark oribt :P

a jak mam np. 8 irkow na 1 lvl to robic je wszystkie zeby mialy taki sam lvl czy zrobic 1 calego na 16 i kolejnego zaczac ?? jak?

Opublikowano

st1m takie głupoty piszą na polskim forum dark oribt :P

a jak mam np. 8 irkow na 1 lvl to robic je wszystkie zeby mialy taki sam lvl czy zrobic 1 calego na 16 i kolejnego zaczac ?? jak?

Ja ulepszam "równolegle" czyli jak 1go drona daje na 10ty to pozostałe też.

Opublikowano

nie rozumiem... robisz pojedyńczo że 1 na max lvl czy że wszystkie 8 są na 2 lvl ??

Wszystkie 8 są na 2lvl. Według mnie tak jest lepiej. Ale każdy ma własne zdanie i ktoś może Ci poradzić inaczej :)

Ja tylko mówię jak ja wolę robić.

Opublikowano

W TYM linku masz jak przejedziesz troche do góry całą wycenę ulepszeń na poszczególny poziom za poszczególne %.

Uwaga! Podane ceny nie zawierają rabatu od pakietu korzyści lub pakietu premium.

Opublikowano

Nic nie wejdzie -.-

I napewno nie po 50k uri..

Kto Ci takich głupot naopowiadał ?

1344587811-f.jpg

Jesteś pewien? To było na serwerze testowym. Ja bym ci radził ulepszaj wszystkie drony a potem LF4 na 16 lvl a jak ulepszysz wszystkie na 16 i nie będziesz miał żadnych innych ważnych wydatków to zajmij się ulepszaniem osłon.

PS Ja i tak nie ulepszam wole dozbierać full herkulesów niż wydać urke na ulepszanie osłon które na pewno w niedługim czasie zostaną zmienione na nowszy model :D

silvertcsax.gif

Opublikowano

1344587811-f.jpg

Jesteś pewien? To było na serwerze testowym. Ja bym ci radził ulepszaj wszystkie LF4 na 16 lvl a jak ulepszysz wszystkie na 16 i nie będziesz miał żadnych innych ważnych wydatków to zajmij się ulepszaniem osłon.

PS Ja i tak nie ulepszam wole dozbierać full herkulesów niż wydać urki na osłonki które na pewno w niedługim czasie zostaną zmienione na nowszy model :D

Co z tego, że na teście kosztowało to 50k uri?

W D O może kosztować więcej lub mniej..

Pożyjemy - zobaczymy.

Opublikowano

Co z tego, że na teście kosztowało to 50k uri?

W D O może kosztować więcej lub mniej..

Pożyjemy - zobaczymy.

Co nie zmienia faktu żeby osłony zostawił na razie w spokoju a zajął się ulepszaniem dronów i LF4. Swoją drogą gdyby wprowadzili osłonki i nie były by za uri tylko tak jak LF4 to musieliby nowe wrota wprowadzić. A nie wiem co by wykombinowali jak już jest korona :D I nie wiem czy zrobili by tak że osłonki tez będą w skrzyniach pirackich to by już było przegięcie. Nie dość ze od zasrania kluczy schodzi żeby zebrać full LF4 to teraz będzie trzeba od nowa ładować uri w klucze żeby osłonki zdobywać - masakra.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...