Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Opowiedz nam historie swojego konta !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam długą historię :D Jednak nie jestem wstanie wszystkiego opisać, ale co nie co napisałem :)

Witam! Tutaj KAMIKADZEKKS.

Napiszę w tym konkursie dlatego, że mam bardzo wielką historie swojego nicku i nie tylko. Szkoda, ponieważ nie zapisywałem sobie tego co kiedyś robiłem. Jednak może mniej więcej przedstawię jak to wszystko się zaczęło. Na początku wiadomo, grało się na singlu, w gry oraz z internetem, który co chwile mnie "wyjeb**ał". W 2007r.

Miesiące mijały, dni także... Swoją przygodę w internecie zacząłem w 2008r. Gdy poznałem grę CounterStrike. Oczywiscie wtedy wymyśliłem swój nick. KAMIKADZE, jednak pochodzę z miasta Kalisz to dodałem KKS (Kaliski Klub Sportowy). Tak o to powstał nick KAMIKADZEKKS.

Jak się rozwijałem? Hmmm tak jak mówiłem zacząłem grać w CounterStrike, na sieci, która już dawno nie istnienie od 3 lat bodajże :D nazywała się PiromaniaCS, gdzie głównym zarządcą bym Psychopata. Wiadomo, wszystko było fajnie, poznałem tam wielu przyjaciół, z którymi mam kontakt do dzisiaj. Oni pomagają mi, ja im, niektórzy pootwierali własne sieci serwerów itp.

Wielkie podziękowania mogę dać osobą jak : SloneczkO, szeregowy (teraz unitra - pozniej tez o nim opisze, bo duzo zmienil w moim "zyciu wirtualnym), Del, ZuPa, Bazi, Maniek, Wojtek.. na prawde duzo osob...

W 2009r. powoli siec się sypała i troszkę lipa była... Jednak juz powoli myslalem o wlasnej sieci serwerow :D Tak jak niektorzy inni :D Postanowilem juz sobie ze moja nazwa sieci to CsSzkolaAssasynow (ktora upadla ok. dwóch lat temu). W 2009 pod koniec roku moja przeczucia się sprawdziły PiromaniaCS upadła... nie wiedziałem co dalej robić. Jednak pojawił się kolega szeregowy, który mi pomógł (teraz znany troszkę pod nickiem unitra). Założyłem z nim sieć na początku CsManiacy. Sieć upadła po paru miesiącach. Robiłem inne sieci, oraz nabywalem juz prawie perfekcyjnego doswiadczenia w grze CounteRstrike. Zacząłęm interesować się bardziej informatyką. Teraz właśnie chodzę na pierwszym roku :) albo to później. Zacząłęm pisać własne pluginy, spolszczenia, konfgurowałem je, robiłem paczki. I w 2010r. założyłem sieć CsSzkolaAssasynow, niektorym moze znana, niektorym juzn nie. Siec oczywiscie upadla, jednak serwer przetrwal do dnia dzisiejszego. Zawsze go oplacam, choc jest zero graczy. Po paru miesiacach gdy siec upadla, zauwazylem swoj nick juz w Google! Zaswiecilo mi sie swiatelko w glowie! Powiedzialem tak! moze teraz sie uda! Zakladalem kolejne siecie... jednak duzo upadlo. Nabywałem znajomych itp. Moim ogolnym forem pomocy to amxx.pl ktore jest do dnia dzisiejszego, jednak brakowalo mi wielu informacji. Tak, teraz wlasnie wbilem na MPCForum, jednak jeszcze sie nie rejestrowalem. Jednak przejdzmy do daty 11 sie 2011 gdy zarejestrowalem sie na MPCFORUM, wtedy nie pisalem jeszcze tak duzo, uczylem sie jak kazdy z nas, nie chodzi mi o szkole a doswiadczenia w CounterStrike. Nabylem ich tak mocno, ze przenioslem sie na serwery Minecraft. Wtedy odezwał się do mnie kolega unitra. Pomogl mi z pierwszym serwerem. Na koniec 2011r. stworzylem juz siec zwana CsKatakumby lub CsAssasyni oczywiscie upadly. Jednak serwer minecraft i ten cs sa do dnia dzisiejszego. NAbywalem znowu doswiadczenia w grze tak jak w poprzedniej. Jestem teraz Administratorem/Moderatorem na wielu forach. Zalozylem wlasna strone pod moim nickiem. Obecnie pomagam ludzia, w tym co robia. Patrze Optymistycznie troszke na swiat. Wszystko chce poznawac, uczyc sie w dziedzinach informatyki. Teraz to pisze, moze ktos to czyta lub nie, jednak nie moge opisac wszystkiego. Tyle lat w tym siedze, ze trudno mi to opisac teraz w 1h lub mniej :D Wkoncu lata leca... Zalozylem w domu nawet swoj dziennik, w ktorym mam rozne poradniki. Duzo przeksztalcilem na swoj sposob, poniewaz nie dzialaly lub byly zbugowane. Pomoglem takze raz kokoszkowi, zalozycielowi (jesli sie nie myle) MPCForum, pewnie mnie nie pamieta :D Jednak wole wspomniec :D Pamietam jeszcze czasy gdy MPCForum w ogole nie byly na tym silniku co teraz... Duzo osob sie pozmienialo. Jednak glownym wydarzeniem tego ze tutaj jestem to jest to ze chce pomagac! oraz dowiadywac sie wiecej!

W 2012r. zaczalem prace juz nad siecia MineStrike ktora jest do dzisiaj. Niedlugo rocznice obchodzimy :) Zajalem sie Programowaniem. Glownie C++ - Jednak na taki zawod poszedlem. Teraz przykladowo po wpisaniu mojego nicku w goole jestem na kazdej stronie. Udzielam porad nie tylko na gadu (tym 500osob co mam) ale takze na YouTube i nie tylko... Hmm co jeszcze. Moje doswiadczenia i ogolem tez co i jak znajdziecie na moim profilu. Jednak jezeli byscie chcieli sie dowiedziec na prawde calej historii by zajelo mi caly dzien na opowiedzenie tego :D

Mam swoje hobby, cele itp. Postanowilem sobie, ze gdy juz bede dobrze zarabiac na siebie, wtedy postawie wielka siec serwerow :D Mam nadzieje ze plan sie uda. Teraz jestem przy serwerze CS oraz Minecraft.

Co teraz robie? Czym sie teraz zajmuje?

Tak jak mówiłem, z wieloma rzeczami, jednak takie ogólne to :

CounterStike (doświadczenie od 2008r.)

Minecraft (doświadczenie od 2010r.)

Fora na silnikach phpbb3 (doświadczenie od 2008r.)

Fora na silnikach php by przemo (doświadczenie od 2009r.)

PHP, HTML (doświadczenie od 2008r.)

Java, C++ (doświadczenie od 2012r.)

O właśnie, zapomniałem także dodać o tym, że nabyłem dużego doświadczenia nie tylko w serwerach, ale także na silnikach forumowych. Prowadziłem na prawdę wiele for, także z silnikami Invision Power Board jak MPC...

Ostatnio starałem się u Was na KidModa, jednak na żadne stanowisko się nie dostałem, a także na Metnora. Mam dużo wad jak i zalet i też przez to mam ciężki charakter. Jednak co do moderowania itp. znam się dobrze.

Teraz co do konkursu to

Jak powstał wasz nick - to juz wam opowiedzialem

Wydarzenia związane z tym kontem - to tez tam mniej wiecej wymienilem

Czy zawarliście nowe znajomości poprzez MPCforum - wlasnie, teraz co do tego :D

Wiec tak, co do znajomych z MPC to pare zawarłem. Poznałem także dziewczynę, z którą piszę do dnia dzisiejszego, oraz jest z mojej miejscowości :D Spotykam się z nią itp.xDD :D Co do reszty, dużo osób które mam w znajo to im pomagam nad ich sieciami serwerów czy w innych problemach. Niektóre też te osoby troche pomogą mi, gdy potrzebna mi pomoc :D

To chyba wszystko co chciałem napisać. Pisałem to chyba z 30minut :D Może nie napisałem wszystkiego, jednak to co pamiętam i chciałem to napisałem :)

pozdro.KAMIKADZEKKS

Jak coś mi się przypomni to może dopiszę :D

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, zapraszam do obejrzenia historii mojego konta .

wcisnij spoiler, nie pożalujesz !

Cześć,

Moja historia z mpc forum nie jest za dluga, natomiast postaram się wam ją opisać najlepiej jak potrafie, by każdemu z was czytało sie z przyjemnościa !

Rejestracja mojego konta była całkiem niedawno - konto powstało 22 grudnia. Moja nazwa na MPCforum powstała w neutralny sposób, iż mam na imie Filip i w realu mówią na mnie ' FRINCZ ', więc postanowiłem zrobic taki soczysty nick ' Fringe ', właśnie tak on powstał

xD

Historia z MPCforum zaczeła się od 2011 roku, bodajże w listopadzie - jakoś nie miałem ochoty na rejestracje gdyż wchodziłem na MPCforum, tylko i wyłącznie w dział ' METIN2 ', publikacje serwerów, byłem maniakiem metina a tutaj jak zawsze jest najwiecej informacji - bo jakby inaczej

xD, można powiedzieć że przybyłem tutaj jako gość także po to by pozwiedzać Fan Art - Grafike, - wlasnie z MPC forum zainteresowała mnie grafika i bawie się nią aż do dzisiaj !

Właśnie 22 Grudnia, nadeszła taka chwila gdy sam chciałem pokomentować w dyskusjach czy publikacjach serwera, paru ludziom w dziale FANart wykonałem prace graficzne - sygnatury, moją nagrodą było pare skromnych lików i 5 w profilu !

Gdyby nie MPCforum, nie poznałbym wspaniałego człowieka o nicku Hajda, który naprawde pomagał mi się tutaj zadomowić, że tak powiem, naprawde bez niego nie wiedziałbym jak tutaj cokolwiek zrobic . Nasza znajomość rozpoczeła sie własnie od 22 grudnia i do dziś dogadujemy się naprawde w porzadku

xD

Niedługo będę zabierać się za tworzenie własnych poradników i myślę, że jeszcze o mnie usłyszycie mam nadzieje jako Kid Moderator.

Teraz wiem, że dobrze zrobiłem rejestrując sie właśnie tutaj !

Teraz wiem, że dobrze zrobiłem rejestrując się tutaj. Zostałem także oznaczony Moderatorem miesiąca co ciekawsze po miesiącu mojej pracy na stanowisku moderatora. Aktualnie pomagam kidmodom metin2, a jeszcze niedawno sam potrzebowałem pomocy.

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Moje konto powstało rok temu. Był super fajnie na tym forum.

Najpierw miałem taki głupi nick "LikeG6", ponieważ leciała piosenka w radiu i coś takiego tam usłyszałem. Udzielałem się w dziale NosTale, zrobiłem parę tutów i mi się znudziło. Później wygrałem konkurs na najlepszy tut i dostałem Gold Membera. Wtedy zmieniłem nick na ten, KlauS :#. Znajomości nie zawarłem, ale parę użytkowników wydaje mi się spoko i tyle mi starcza ;) Niestety nie mam za dużo o czym pisać, bo nie jestem tu aż tak długo :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Historia mojego konta sięga 2011 roku gdy założyłem je z myślą o FanArcie w którym napisałem swoje pierwsze posty. Z tym też wiąże się mój nick który po przetłumaczeniu na język polski oznacza grafika. Po kilku postach w arcie zauważyłem dział Metin2. W grę tą gram od 5 lat więc tematyka jest mi znana. Postanowiłem zacząć pomagać użytkownikom. Napisałem pare poradników i po niecałych 2 miesiącach awansowałem na stanowisko KidModeratora tego właśnie działu. Pracowałem kilka tygodni i zrezygnowałem z braku chęci. Przez następne miesiące wchodziłem na MPC jedynie sprawdzać jak forum i dział się rozwija.Na początku listopada zacząłem na nowo pomagać w dziale i po kilku tygodniach awansowałem z powrotem na KidModeratora. Pracowałem niecałe 2 miesiące i kilka dni temu awansowałem na Moderatora działu Metin2.

Opublikowano

Cała moja historia zaczęła się jakoś w 2008r, gdy szukałem cheatów do metina. Nie pamiętam nawet, pod jakim nickiem wtedy byłem, mniejsza. Siedziałem wtedy na forum tylko dla działu metin2, szukalem cheaty, bugi, troche pomagałem... trah! Pierwszy ban, wtedy za wyzywanie się jeszcze z jakimś gościem, do dziś pamiętam ten dzień. Oczywiście ban był permanentny, wtedy jeszcze nie wiedziałem jak wyczyścić "cookie".

2lata później....

Nowe konto - Pepsi1910, nowa przygoda, od tego konta zaczęła się moja przygoda z serwerami metin2, począwszy od jakiegoś chinola, oczywiście ja jako random, komentowałem te publikacje wszystkie, troche flamu być musiało i oczywiście kolejna blokada. Praktycznie tutaj nic się nie różni od pierwszego akapitu.

03.11.2011

Rejestracja konta Bedajaja(stary nick z metina) To co zwykle, teraz zacząłem się interesować bardziej tworzeniem serwerów, sam próbowałem coś stworzyć na podstawie tutoriali z działu metin2. Konto oczywiście zbanowane, bodajże wtedy za reklame, znalazłem nawet link do tematu KLIK <3.

09.03.2012

Od teraz zacząłem brać mpc na "poważnie".

Rejestracja pierwszego konta haRnasiek.

Wszystko zaczęło się od standardowo, od szukania serwerów metin2, pomagania... brania udziala w konkursach. Poznałem pare ciekawych osób(jak to bedzie później), gralismy w haxballa, troche się trollowało, i nadeszła kara smierci, ban od RMCF-a, do dzisiaj pamiętam, jak napisalem, że ma nierówno pod sufitem. xD

09.09.2012

Rejestracja konta haRnasiekRTS.

Pierwsze co mnie powitało na nowym koncie to status od użytkownika Dash (pozdrawiamy)

n37nzd.jpg

Standardowo, grało się w haxa, udzielało itd.

Nadszedł dzień 26.09.2012

Jestem za daniem CI szansy. Brakuje nam korektorów. Na ogół tego nie robię, ale dostajesz okres próbny.

Dostałem się do MMT z inicjatywy Baksia, który dał mi okres próbny(pozdrawiamy). Miałem na tym koncie jeszcze golda ale nie pamietam za co, konkurs haxball chyba, mniejsza. Pamiętam pierwsze rozmowy na team speaku z kasiem(idol rozpierdalał w twoim wykonaniu) synkiem, botaniciem, dashem, damim, termim, neonye, marselo i kimś tam jeszcze, później zabawy w Farexów na innych team speakach, fajnie było nie ma co ^^.

Pięknie było tralalala, 77% na koncie, magiczne pw do wrednej iiiiiiiii ban! o tu jest temat

Za bycie w "kogz teamie", jeszcze pamiętam jak pare osób się nabrało na powód bana(pozdrawiamy wredną)

Rach ciach ciach, nowe konto chwilę później, które? Własnie to, z którego pisze teraz owe opowiadanko;)

Pomagałem, hejtowałem, przestałem... grywało się w haxa, w metina z userami MPC(gildia Ministranci <3),

Sporo się działo....

Wiele wiele później, całkiem nie dawno...aplikacja na kid metin2(strollowana) Klik

Upss mnie natchnęła, pozdrawiamy :3

Cóż... po tej aplikacji pomyślałem, że może i by powalczyć o tego kida metin2/minecraft... pomagałem troche, raportowałem... ale okazało się to za mało, tutaj daje wam moje aplikacje.

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Niestety obie odrzucone, próbujemy znów niedługo, ja się nie poddam! :D

Jak już wspomniałem, poznałem tutaj wiele wspaniałych osób... może wymienię, bo pisać w jakich okolicznościach ich poznałem, to by troszkę zajęło.

Kolejność nie ma znaczenia.

Dash

Kaś

Vantos

SynekMTG

x070x

Gamus

Upss

Route66

Rogosline

Easy33 aka ochuujjj

AsNaebaem;*

Why

Botanic

Samavi aka Pekuei

HAJDA<3

patrykkos

Jeronek

ZeTrax

Heniek

PAVCIO AKA LOPES xD

Legenda

Baksiu

VitoCorleone czy jak mu tam

Wilczek.killer

Unlike

Ukinari

Elrodeay

Aurille

Jak o kimś zapomniałem, wybaczcie :<

Cóż.. to chyba tyle z mojej historii mpc, zobaczymy jak to się dalej potoczy :) Dzięki wielkie za przeczytanie!

Takie tam od harnasia :P

Opublikowano

Troszkę o moim koncie

Jak powstał mój nick?

Gamus, kiedyś Game gdy grywałem w grę Metin2 na prywatnych serwerach, lecz koleżankom z gildii nie podobał się nic i zaczęły mi mówić na TS’ie i w grze Gamus i w owy sposób powstał ten nick.

Historia o koncie, troszkę długa – część zaczerpnięta z Bloga.

Konto założyłem 28 Marca 2011 roku. Po przełamaniu się zacząłem z kopyta i pomagałem jak mogłem, codziennie masa pomocnych postów, kilka dni i miałem kilkanaście „lajków”, ale jak wiadomo nikt wtedy na to nie patrzył. Ku mojemu zaskoczeniu nie łapałem tak szybko warnów jak na poprzednim koncie, więc postanowiłem zostać i pomagać dalej. Moja pomoc, jak i Poradniki głównie skupiały się na dziale Via WWW i Metin2, tam właśnie chciałem zostać na dłużej i myślałem o KidModeratorze już na samym początku.

Mijały dni, a ja pomagałem. Kluczowym momentem okazał się Czerwiec. Dlaczego? Ponieważ nałapałem tak sporo warnów i musiałem jakoś to odrobić – nie będę się poddawać na starcie. Większość procentów za Poradniki zbił mi x070x, gdy posiadał rangę Global Moderatora i właśnie w tym miejscu chciałbym go serdecznie pozdrowić za wszystko co zrobił dla mnie i za to czego mnie nauczył tutaj do dnia dzisiejszego.

Czerwiec pełen wrażeń i sprzeczek z jugens22 minął dość szybko. Zaczęły się wakacje i niestety nigdzie nie wyjechałem, więc zostałem typowym no-lifem. No-lifowałem ile wlezie i tak przez wakacje nabiłem około tysiąc postów. Na koniec wakacji pomyślałem sobie że warto spróbować napisać aplikację na KidModeratora działu Metin2 – Był to 3 wrzesień 2011rok, właśnie w ten dzień także zdobyłem nagrodę GoldMember. Ku mojemu zaskoczeniu większość Teamu było na Tak i dnia 5 września z rana zostałem KidModeratorem. Moim „opiekunem” został MrPiotrek122 – kolejna osoba którą muszę pozdrowić i podziękować za wszystko.

Dwa miesiące były trudne, popełniłem kilkanaście błędów w zdobywaniu stażu do Moderatora. Lecz jak wiadomo wszystko idzie naprawić i postarałem się nie popełniać poprzednich błędów. 5 Listopada zostałem Moderatorem działu Metin2 – jeden z moich głównych celi.

Nie mieszając spraw Moderatora: 4 Listopada spróbowałem swoich sił pisząc Aplikację na Mentora, większość osób uważała że nadam się na Niego i 15 Listopada dołączyłem do grona Mentorów – Jestem w Nich do dziś.

Jak wiadomo początki bywają trudne i ciężko jest przyzwyczaić się do pewnych zasad, lecz zdobyłem się na wyżyny i bez większych przeszkód dotrwałem do końca 2011roku.

2012rok ? Początek roku i wygrana Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja – wygrana w postaci Talona na -10% i nagrody graficznej MPC Champion. Początek 2012roku był dla mnie trudny potrzebowałem kilku pilnych Urlopów, w pewnym momencie chciałem nawet odejść, lecz inni mówili że nie mam odchodzić pisząc że Urlop mi wystarczy. Tak więcej posłuchałem ich i nie zrezygnowałem.

Dnia 15 Sierpnia 2012roku po odejściu MrPiotrka122 z posady Global Moderatora zostałem nowym Leaderem działu Metin2.

Sierpień, jak Sierpień… Koniec wakacji, troszkę spamu na forum. Nagle 18 Wrzesień 2012 okazało się że awansowałem na Global Moderatora, aczkolwiek tego dnia mnie nie było już na forum i dopiero 19 Września 2012 zorientowałem się że mam ową rangę, wchodzę na GG wielki spam, sporo powiadomień, kilkanaście PW. Zaskoczyła mnie na decyzja i się ucieszyłem.

Znajomi z MPC pisali, abym się nie zmieniał pod wpływem rangi , no i chyba się nie zmieniłem.

Od awansu na Global Moderatora minęły już ponad 3 miesiące i cieszę się z tego, jakieś skargi może były na mnie, skargi uczą, nie karają.

Grudzień 2012 zorganizowane Konkursy na Mikołajki, Boże Narodzenie wszystko dla użytkowników forum : ) No i podziękowanie dla Kierzka za Blue membera, ahhh 1 pixel więcej na kanale : P

Kogo poznałem na MPC?

Można by wymienić sporo osób, które poznałem i znam do dzisiaj. Kilkaset osób przewinęło się na GG, TS’ie czy na grach MMORPG z którymi pisałem czy też rozmawiałem.

Szczególne pozdrowienia dla:

Kierzek

Marselo

termiator

Botanic

Farex

Vanosh

D4wid3k

Istny Diabeł

360™

Silver™

Harnasiek

xamizo

wiesiekex

Baksiu

Neoyne

:)

Opublikowano
- Wydarzenia związane z tym kontem

tylko z tym ? bo kurde historyjke ładną bym jebnął od 2k7 ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A więc o to moja historia :

Historia mojego nick jest bardzo długa. Jak miałem 1-2 latka to lubiłem jeść ciastka tak ze kradlem je mojej mamie i babci (tego nie pamietam ale tak było mi mówione:D) w przedszkole tak sam aż mama zaczęła na mnie mówić: "Ty mój ciasteczku"{>.Jak miałem około 5 lat patrzyłem jak mój wujek gra w maxa payna. I dawał mi maxa pograć. Wiem wiem 5 latek który gra w maxa ale to było naprawdę. Aż pewnego razu odkryłem jakaś gre gdzie trzeba było napisać nick. Zapytałem sie wujka co mam wpisać a on mi na to ze napisz co chcesz a ze miałem ochotę na ciastka to sie nazwałbym "Ciacho" bo trochę duży jestem :D.

Z MPC spotkałem sie pierwszy raz 2007 roku i od tego czasu jedynie co to obserwowałem forum. Aż pewnego dnia wyszła gra legendarna COD MW 2. Kupiłem se ja ale na multi było pełno cheaterow i se pomyślałem "TEZ TAK CHCE". Patrzę a na forum czat do gry robię se na szybko konto i pobieram. I zapomniałem o forum i o koncie. Pare lat potem zapomniałem o forum kompletnie. I sie tak nudze. Przeglądania internet a tu nagle widzę "MPCforum Cheaty,Boty do gier" wchodzę i tu sie okazuje ze znam to forum. Robię sobie konto nowe i znowu najpierw obserwowałem tylko forum. Aż napisałem kiedyś post który komuś pomógł i dostałem like'a. To było bardzo miłe uczucie jak komuś sie pomaga. I tak zacząłem być aktywny na forum.

A co do przyjaciół to narazie nie mam. Ale jak widzę ile inni poznali mam nadzieje ze kiedyś tez bede mieć tyle przyjaciół na forum.

PS. I tak wiem ze nie wygram bo urodziłem sie 13.03.1998 czy 13 w piątek :D

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Proszę

Hiostorię o Dashę :P

No więc to było tak... Wszystko zaczęło się od czego? A no od tego, iż zagościłem tutaj dzięki grze metin2. Pierwsza moja wizyta na forum to okres świąteczny, bodajże 25 grudnia 2009 roku. Jaki cel miała ta wizyta? Ano kolega co opublikował serwer metina zapytał czy ładnie wygląda. Następna wizyta i zarazem założenie pierwszego konta nastąpiło w styczniu, jakoś tak pod koniec. Jako iż byłem totalnym gimbem na odczepnego dałem sobie nick aaaaaaa12. Bardzo pomysłowy, czyż nie? Pierwszy post w publikacji jakiegoś tam serwera zakończył się warnem. A kto go dał? Mounthains rzecz jasna :P Spędziłem jeden dzień na forum i więcej nie wchodziłem.

17 kwietnia 2010 roku coś mnie tknęło by tu znów wejść. A więc wchodzę i co się okazuje? Linki w code nie widoczne dla gości. Szczerze to się wnerwiłem bo musiałem zmarnować 5min z życia na rejestrację. Nie wiedziałem jaki wybrać sobie nick, więc tak dla jaj wybrałem xxSyRiUsZxx. Siedziałem na tym koncie jakoś tak do września kiedy przyszło mi dostać perma. Szczerze to już nie pamiętam za co był. Powiedziałem sobie że koniec z tym forum.

13 października 2010 roku nudziłem się więc wbiłem znów na MPC. W pewnym momencie przed rejestracją poszedłem do toalety by zrobić twardszą sprawę :P Jako, że dosyć często bierze mnie na refleksje gdy siedzę na sedesie to sobie tak myślę... Jaki by tu nick walnąć na MPC. Myślę, i myślę ... Gdy nagle patrze na proszek do prania który stoi obok, a nazywał się ... Tak dobrze myślicie, to był "Dash".

Leciały dni, tygodnie, miesiące a ja na dobre zadomowiłem się na MPC. W lutym sobie pomyślałem tak, jak już tu jestem to czemu by nie zostać kidem? Więc złożyłem me piękne podanie ale odrzucili. W marcu to samo. Przyszedł kwiecień, zobaczyłem że poszukują osób do teamy więc postanowiłem złożyć podanie. Byłem w szoku bo zostało rozpatrzone pozytywnie. Długo kidem nie byłem, bo zaledwie 2 tygodnie, a to z powodu zepsutego kompa. Dodam jeszcze, że sam Mounthains był ze mnie dumny bo po tygodniu pracy wbiłem ok 1k logów.

Nadszedł maj. Nie wiedziałem co robić. Oceny już prawie wystawione, nie ma co robić to złożyłem jeszcze raz podanie. Znów pozytywnie rozpatrzone ale co z tego jak po kilku dniach zostałem wywalony za niską aktywność. Widocznie za pierwszej kadencji za duży się narobiłem ^^. Później już sobie odpuściłem, ale w dziale dalej pomagałem.

W czerwcu koniec roku, wreszcie upragniony odpoczynek. 2 miesiące laby. Jakoś tak pod sam koniec czerwca wyjechałem na kolonie i wróciłem. 14 lipca złożyłem podania na kida. Znów dostałem szansę, ostatnią szansę... No i jakoś to szło. 23 sierpnia 2011 roku pisze do mnie na gg jeden z modów. Napisał mi, że on odchodzi i mnie mają przyjąć. Szczerze myślałem, że to jakieś żarty ale po chwili zauważyłem komentarze na profilu "gz moda". Patrze i... rzeczywiście jest.

Minęło kilka miesięcy, pracowałem rzetelnie. Moderowałem dział metina do grudnia. Nie wiem jak nazwać tą sytuację bo 23 grudnia zrezygnowałem z rangi, ale wyglądało to tak jak bym został zdegradowany. Mała spina z kokoszem i ban na 12dni. Czemu 12? Nie wiem szczerze. Zapytajcie kokosza :P

Prawdę mówiąc miałem już z grubsza wywalone na MPC. Od stycznia do kwietnia przesiedziałem może z 10h na forum - nie więcej. W kwietniu wzięło mnie na wspomnienia. Przypomniałem sobie, że fajnie jest być moderatorem więc znów złożyłem podanie. Dostałem drugą szansę (jako moderator) od M@ńka.

Jeżeli chodzi o maj to jedynie to, że pod koniec miesiąca złożyłem podanie na recenzenta MMT i dostałem się. Szczerze to w MMT byłem zaledwie tydzień, później zrezygnowałem z moderatora i MMT.

Przyszedł czerwiec i zrezygnowałem z rangi. Uznałem, że załatwiłem wszystko co miałem do załatwienia. Odszedłem z normalnej atmosferze a nie wyleciałem z hukiem więc to jest najważniejsze. Pod koniec licpa wygrałem pierwszą nagrodą (gold member). Wygrałem ją w konkursie haxballa.

W sierpniu jedynie działo się to, iż dostałem perma za handel kontem. Dla żartów pisałem na gg, że sprzedam konto ale widać ktoś inaczej to odebrał i poleciał na skargę do GM'a :P

Wakacje zleciały, rok szkolny się zaczął... Prawdę mówiąc w tym okresie nic szczególnego się nie działo, no może tyle, że wygrałem konkurs w dziale metka.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Przygotujcie popcorn, smacznego ;)

Nigdy się nie poddawaj, a osiągniesz szczyt!

23 grudzień 2012 r. Wieczór-godzina 18.00. Team worlda EA ma wypuścić kod do gry na boosty. Wyczekiwanie w niecierpliwości. Dzień, który zachwiał moim miastem- Grodziskiem Wlkp, narodziny miejskiej ,,legendy"...

Moja rejestracja w przed dzień wigilii. Kto by pomyślał, jak to się potoczy...

Zarejestrowałem się pod nickiem SsKoRpIoN. Dlaczego?

Pewnego dnia brałem udział w walce paintballowej. Źeź. Mniejsza z tym. Podczas ,,ataku na wroga" poślizgnąłem się i przewróciłem się twarzą i rękoma do przodu, nogami uniesionymi nad głowę. Kumpel walnął tekst ,,nieźle, ładny skorpion". Tu się zaczeło.

Wracając do mpc. Nick skorpion był zajęty, więc dodałem S na początku. Nie wyglądało to zbyt dobrze, więc przeplatałem literki, to duże, to małe. Ok. Jest dobrz. Rejestracja udana. W pierwszy dzień napisałem ok 15 postów, w kolejne dni tak samo. Lubię pomagać i dlatego to robię. Strzelałem postami przez co dział nfs w ruszył do przodu. Pewnego dnia marock [exmod metina] dostał moda, mówił, że mi się też uda.

Luty, dokładnie 10. Składam aplikację. Początek mojej kariery. Źle to widziałem, bo miałem tylko 2 miesięczny staż. A jednak! Dostałem kida, do tej pory, jako najszybsza osoba na forumq. Pomagałem, zwiększyłem aktywność, etc. Aż 12 kwietnia, 2 dni po terminie :/ dostałem moda! Zapierniczałem aż miło. We wakacje zacząłem pomagać także w dziale darkorbit. I kto by pomyślał! [Obecna sytuacja w teamie była zła, degrady etc, obiąłem moda tegoże działu :D Potem sytuacja, gdy marihuana dostał degrada, a coming wrócił przez kid moderatora, modowałem dział samemu przez miesiąc.. Ok. Coming i anonymous dostali modów, więc luzz.

Robiłem to, co do moda należy.

W październiku zapoczątkowałem statusową serię ,,suchar wieczoru", która funkcjonuje do dzis ;)

Zacząłem też się udzielać w dziale via www. Po lekkiej męce z ubytkiem xD dostałem moda 3 działu! Szczyt marzeń!

W dniu dzisiejszym moja praca została doceniona poprzez wyróżnienie ,,mentora", z czego jestem niezmiernie zadowolonym.

Jak to się dalej potoczy sami zobaczymy. Mówiłem, że po modzie darkorbit na nic nie liczę, a tu jeszcze via www :D, więc nic nie mówie.

Co do ludzi. Poznałem dziesiątki wspaniałych ludzi, na prawdę, żeby nie powiedzieć setki.

Z wieloma mam do dziś kontakt, nie będe wymieniał :x Każda osoba, z którą rozmawiałem pozostała mi w pamięci, nawet te zprzed roku ;)

Dziękuje za danie mi szansy.

Jeśli na prawdę się czegoś chce, można zajść na prawdę daleko! Z takiego szaraka, randoma, na mentora i moda 3 działów <3

Dziękuje za to forum, dziękuje za ten czas i dziękuje, za Was wszystkich. Jesteście najlepsi ;>

Kariera:USER>Kid Mod Need for Speed World>Moderator Need for Speed World>Moderator DarkOrbit>Moderator Via WWW>Mentor

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No to lecimy :D

Moja historia na koncie Bambos.

Jak wybrałem ten nick?

Na początku w ogóle nie miałem pomysłu jaki dać sobie najlepszy i oryginalny nick lecz po pewnym czasie tak mnie natchnęło na Bambos , dokładnie sam nie wiem dlaczego mi to do głowy przyszło.

Rejestracja pod koniec 2008 r , na mpc jestem od 2k7 ale passów zapomniałem ;c

Koniec roku 2008 i początek roku 2009.

Moja aktywność głównie udzielała się w dziale Warrock , tam razem z qulpakiem i razorkiem kręciliśmy starą dobrą beke.

Głównie były to czasy tej gry , czasy wklejek do warrocka , prawdopodobnie najlepsze czasy mpc jakie były.

Wtedy prawdopodobnie jako jedyny pierwszy pobiłem rekord napisania 150 postów w 1 dzień , wtedy takich spamzordów nie było jak teraz.

Nazywali mnie potem spamzordem , no cóż hejt miałem boski.

Moim głównym zajęciem było latanie po profilkach i komentowania słit profilków , zaczęła się na mpc era "kij ci w nos a tobie w ucho " itd itp.

Wtedy głównymi globalami był wojtas i kartoflak <3.

Po pewnym czasie zacząłem nakurwiać w metinka .

W 2009 r kokosz wreszcie stworzył dział metina , ależ był szał i spam co nie miara w dziale , dlatego też otworzył nabór na moderatora działu ( tak kiedyś się startowało na moda a nie na kida , elko ) i napisałem podanie .

Miałem dużo konkurentów w tym sławnego OWNEDA aka OFFNETA aka FEJKA , aktualnie przebywa na mpc pod nickiem fejkenz <C .

Nadszedł dzień wybrania moderatora .

I niestety nie wybrali mnie , no cóż randomem wtedy byłem .

Na pierwszego moderatora metin2 został wybrany Kapec120.

Dział metinka szybko się rozwijał a ja zaczęłem się w nim udzielać .

I tak mijał rok.

Do działu metinka został otworzony nowy nabór na 2 moderatora , znów się zgłosiłem lecz teraz wybrano owned!'a

Kapec aka papuc juz nie czesto przebywal na forum az jego aktywnosc prysła , wznowiony został nabór na modka metin2 i wreszcie udało mi się z pomocą owneda objąć tą posadę ;d

Jako 3 moderator metina na sam początek sprawowałem się dobrze lecz był to czas wakacjii i moja aktywność strasznie zmalała.

Wtedy na forum pojawił się były administrator Mounthains .

Za mega spamowanie w metinie palnąłem mu bana na 30 dni xD

Po miesiącu zostałem zdegradowany za nie aktywność.

No cóż może kiedyś powrócę , w tym czasie zaczęłem dalej uczestniczyć w dziale metina lecz też zaczęłem udział w dziale Soldat i Lineage 2.

Zaczął się mój nałóg z prawdopodobnie najlepszą grą mmorpg lineage 2 i zarąbistą strzelanką soldat .

Pan mounthains wspiął się na rangę moderatora metin2 , po paru dniach kokosz wprowadził kidmoderatorów i pierwszym kidem zostął małtynz , potem wskoczył na globca , adma , nieźle go hejtowałem i dobrze a dalej sami o nim wiecie.

Po wbiciu 1k postów w 2009 roku i po wyleceniu w teamie moja aktywność na forum malała.

Prawdziwa 'elita forum' zaczęła się sypać i odchodziła z forum .

Ja kontynuowałem działalność w lineagu i nastąpił rok 2010 , do moich znajomków należało dużo osób .

W 2010 r złożyłem podanie o kidmoderatora lineage 2 i zostałem wybrany ;p .

Pod opiekę wziął mnie mou i makinek.

Wspiąłem się coraz wyżej i awansowałem na moderatora l2 .

Wzięłem też pod opiekę dział soldat.

Modowałem ponad rok , osóbi wspinało się wyżej i upadało.

Po roku modowania znudziło mi się i musiałem odpocząć , był to rok 2011 .

Zaczęłem trollowanie i hejtowanie randomów na forumku.

Zawierałem więcej znajomości ze spoczko elitką.

Zaczął się rok 2012 , powróciłem do lineage 2 nie na długo , po pewnym czasie znów odszedłem z braku czasu.

Zaczęłem trollowanie na gg , makin mi wpierdzielił perma za zaspamowanie itd , była niezła beka.

Awansowałem na mentora , brałem udział w konkursie i wygrałem golda , blue i mpc championa.

Po pewnym czasie wróciłem do lineage 2 i objąłem pogaduszki , posprzątałem tam troche .

Wbiłem 3k postów , nie spamowałem durnymi postami jak to inni robią aby był post , tylko pisałem posty rzadko lecz z sensem .

Po zrezygnowaniu zaczęłem trollować na forumku , zakręciłem taką beke aż mi koko perma walnął ;d

Odczekałem 2 miechy zostałem odbanowany , od tamtego czasu śledze forum od czasu do czasu patrząc jak dużo osób odchodzi i świerzaki przychodzą.

Kariera:

Bambos --->Mod metin2 ->>> Degradacja ->>> Kidmod Lineage 2 ->>> Mod Lineage 2 ->>> Mod Soldat -->>> Exmod ->>> Mod Lineage 2 ----> Mod Soldat ---> Exmod ---->>> Mod Lineage 2 , Mod NFS , Mod Pogaduszki -->> Exmod ---> perm ---> BlueMember

Moi pysie mysie i znajomi:

qulpak14 , wilku93 , Mateq , Owned! , mostruś , matzar , xanter , rosire , makin , eternal , koks , młody , saltaz , szymek , wojtas , kilo_kartofli , weest . wisniowy , doxxx , energy , iroku , pilarix , razorek , x070x , baksiu i wiele osób o których zapomniałem.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

To trochę o mnie :)

TheJeron78 - dlaczego taki nick?

Pewnego razu, za siedmioma górami, za siedmioma lasami, wlazłem (całkowicie przez przypadek) na jakieś tam forum o grach, szczerze mówiąc mało mnie to wtedy interesowało, tak jak jego społeczność. Robiłem wtedy serwera do Minecrafta, po odkryciu, że istnieje takie coś jak "Craftbukkit". Znalazłem pewnego razu pliczki, w których był link do ich pobrania. Niestety nie mogłem ich pobrać, gdyż trzeba było się zarejestrować. Tego dnia byłem dość zmęczony, bo dalej już grzebać na komputerze. Więc wtedy położyłem się spać i tak z dupy zacząłem myśleć, jaki nick by tutaj sobie dać. Z początku myślałem, aby to był marcin226 ale zrezygnowałem bo był mało oryginalny. Potem wymyśliłem, bym zwał się Jero, lecz to też mnie nie zadowoliło - nick był za krótki. Tak więc, dodałem dwie ulubione liczby, wszyło wtedy Jero78. Ten nick też był do dupy. Następnego dnia zacząłem patrzeć w google czy nick: Jero78 jest już przez kogoś używany. Okazało się, że ma go jakiś Jero[..]. Wkurzyłem się :C. Dodałem "n" i wyszło Jeron78. Dałem jeszcze wtedy "The" i było TheJeron78 :)

Moja Historia na MPCforum.pl - Imperium cheatów, botów, bugów i hacków do gier Multiplayer. ;-)

Moja przygoda z MPCforum zaczęła się w wakacje 2011 roku. Wtedy bodajże robiłem serwera do Minecraft na plikach serwerowych by Ragh. Pliki są na mpc, w Mincraft-Modding. Te pliczki by zajebiste, ale jak to Jeron, trudno go czegoś nauczyć :D Więc spamowałem Raghowi na gg przez dłuższy aż on wyjechał na wakacje, a sam nie nie wiedziałem co zrobić, bo ciągle coś w plikach mi się pieprzyło - to rangi, to pluginy i tak dalej. Aż w końcu zarejestrowałem się na MPC, spamowałem w Minecrafcie i co jakiś czas nabijałem posty w Pogaduszkach pisząc po innych. Pamiętam, że wtedy pisały do mnie różne osoby (na GaduGadu), które oferowały mi pomoc, ale ni cholery nic nie rozumiałem :D I tak mijał ten czas, warny się zbierało. Pierwszy warn był od obecnego administratora - M@ńka. I tak potem było od Razora130, Mąki, TCQ, Thtsn, Bastiana...

Wrzesień, szkoła już się zaczęła, przyzwyczaiło się do wstawania o 7:00. Gdzieś w połowie września, napisałem tutorial do mc "Jak Zrobić Sieć Lokalną" wtedy, kiedy opublikowałem tutorial, całe kodowanie się spieprzyło. Wtedy pierwszy post było od ówczesnego kidmoda MC - Shadowlorda. Napisał, że "Bardzo fajny tut, tylko najpierw patrz, potem publikuj". I tak pisałem tutoriale, zdejmowało, zbierało się warny. Aż pewnego dnia pomyślałem sobie, by nie zostać tu Kid Modem Minecraft. :) Czas mijał sobie spokojnie. Aż w bodajże Listopadzie napisałem podanko. Wtedy też takie same podanie napisał Krzysztofa. Po kilku dniach totalna cisza, aż tu aplikację napisał Kierzek, i po kilku godzinach został świeżo upieczonym Kid Moderatorem Mc. Dalej się udzielałem, raportowałem, uczestniczyłem w życiu forum. Ponowną aplikację napisałem 03.12.11 i następnego dnia zostałem przyjęty. Bardzo się ucieszyłem. Pamiętam, że tamtego dnia, byłem bardzo przeziębiony i miałem wyjebistą gorączkę. Wbiłem na mpc i napisał do mnie nie kto inny jak TCQ. Objaśnił mi to i owo, po kilku minutach napisał do mnie MrJazor. Około 20 Grudnia zostałem zdegradowany z funkcji KidModa MC za bardzo słabą aktywność. I słusznie, nic nie robiłem w dziale. Dokładnie 23 Grudnia pisałem do Makina i Enzila czy mogę wrócić. Makin odpisał, że pogada z teamem Minecraft, a Enzil by złożyć Aplikację 24 Grudnia - w Wigilię. Nie zdążyłem złożyć aplikacji, ponieważ Kierzek napisał mi na gg, że nie mam się opierdalać i że wracam :D

No to robiłem co do mnie należy i 4 Lutego ok. godziny 21:00 nagle zacząłem widzieć statusy ostrzeżeń wszystkich userów. Myślałem, że to bug, ale wbiłem na strona główną - patrze a tu jest dział dla Moderatorów! Bardzo się ucieszyłem a zarazem trzęsłem ze strachu :D No to robiłem co do mnie należy i co jakiś czas dostawałem opierdole od TCQ - czasami były chwile słabości opierdzielałem się, ale bez tych uwag TCQ już dawno by mnie tu nie było. Dzięki właśnie niemu jestem dalej moderatorem, ten opierdzielanie mnie były mobilizacją.

Rok 2012 Wakacje. Zainteresował mnie dział Single Player. Udzielałem się tam raportowałem. Modował tam KPRP, ówczesny zielińskipawel4. Zrezygnował. Chciałem tam dojść. Ku mojemu zaskoczeniu Moda tam miał nie kto inny jak Vanosh! Dalej były trudne chwile, nie będę o nich tu wspominał bo to nie ma sensu. Po rezygnacji Vanosha, napisałem do rmcfa czy nie mógłbym się zająć działem SP. Rmcf napisał, że tak. I tak zostałem moderatorem działu SinglePlayer. Czas leciał.

Nudno się robiło, brak nowych wyzwań. Od czasu do czasu składam aplikację na korektora, ale za każdym razem nie wychodziło. Aż pewnego razu natchnęła mnie myśl, bym kandydował jak recenzent. Napisałem recki Bioshock Infinite i Minecraft. Według mojej opini były takie sobie. Następnego dnia kiedy wchodzę na mpc, widzę, że trzy osoby wypowiedziały się w mojej aplikacji były to: C.J, Hrabia13 i Marselo. Przyjęto mnie :) Bardzo się ucieszyłem. Pisałem recki - robiłem to co do mnie należy.

Wakacje się skończyły = powrót do szkoły. Niestety coraz mniej czasu, profil klasy dziennikarskiej, lekcji z tego powodu przybyło. Zrezygnowałem z Minecrafta. Przedtem pisałem do byłego już Moderatora Inne MMO - Rakocyego. Napisałem mu czy nie potrzebowałby pomocy w dziale, zgodził się. Zrezygnowałem z mc a zarazem został nowym Modem Inne MMO. Potem Rakocy zrezygnował. Zostałem sam w dziale. Udzielałem się - pomagałem. Właśnie, pomoc userom trzymała mnie tu najbardziej. Aplikacja na mentora, bodajże trzecia z kolei. Zostałem wyróżniony Mentorem. Pamiętam to dokładnie. Wtedy Mentorem a zarazem Moderatorem Miesiąca został PiecuPL. Ogłoszono też wtedy, że Moderator może zostać tylko mentorem poprzez zostanie wyżej wymienionym - Modem Miesiąca. Co by nie powiedzieć wkurwiłem się. Przepraszam za takie określenie. Wtedy po dwóch dnia była niedziela. Robiłem to co zawsze, udzielałem się, raportowałem...itd. Wchodzę o godz. 17 na kompa patrze - a tu MENTOR! Byłem wtedy takie pod jarany.

Obecnie jestem Moderatorem Minecraft, SinglePlayer, Inne MMO oraz Dragon Ball Online. Uczestniczę także w projekcie MPC Media Team oraz została uhonorowany mianem Mentora :) Zobaczymy co dalej...

Kariera:

TheJeron78 -> KidModerator Minecraft -> Moderator Minecraft -> Moderator SinglePlayer -> Moderator Inne MMO-> MMT-> Mentor-> Moderator DBO

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

no to czas na mnie

1339318614-U94665.png

Wszystko się zaczęło od pewnego dnia, kiedy to siedziałem sobie w domku i sączyłem Coca-colę przed telewizorem. Dzwonek do drzwi. Koledzy. No to siadamy na kompa. Najpierw plemiona, potem jakieś inne gry. Nagle padło hasło "Maciek, pokazujemy mu Metina". Pierwsza reakcja - co to? Druga reakcja - Boże, jaka żałosna grafika, nie będę w to grał. Trzecia reakcja - Jak Wy możecie w coś takiego grać, no ja jebię w pizdu. Zanim się obejrzałem, na moim dysku wylądował klient gry, a ja zakładałem swoją pierwszą postać. Był to sura BM, w Królestwie Shinsoo na serwerze Onyks (było wtedy tylko 7 serwerów). Gdy chłopaki się ulotnili, włączyłem NFS Most Wanted i grałem do wieczora. Gdy już mi się znudziło, przypomniałem sobie o Metinie. "Może warto spróbować, dam szansę tej grze". Grałem surą do godziny ~23. Gra wciągnęła mnie na dobre.

Kolejnym epizodem w mojej karierze jako randomowy noobek latający po M1 i tłukący psy na 17 lvlu, była sytuacja tuż po wyjściu serwera Gromo. 5 osób od nas z klasy deklarowało chęć gry na tym serwerze. Przyszedłem do domu i założyłem swojego pierwszego szamana. Z planów chłopaków nic nie wyszło, za to ja na Gromo osiadłem na stałe. Pierwszy szaman, błyskawica, którym dobiłem 23 lvl. Jak na nooba przystało, punkty skilli rozdawałem po równo (tak, proszę państwa, na 23 lvlu nie miałem ani jednej Mki :) ), status dawałem szamanowi w siłę. Głównie buffowałem w m2 na zaprzysiężonych i tak dobiłem 23lvl. Przykoxowany wróciłem do m1 i próbowałem zabić niedźwiedzia. Wszystko pięknie, ładnie, tylko że padłem. Wkurzyłem się i skasowałem postać. Chwilę później założyłem swojego pierwszego wojownika mentala, którego to już grzecznie radząc się kolegów, rozwinąłem do 62 lvla. W międzyczasie był okradany, kradziony, sam okradał itd. Jednym słowem nie było łatwo. Podczas gry wojownikiem powstał szaman, również błyskawica. Dobiłem nim 40lvl i udało mi się wytrenować Leczenie na G.

Następnym epizodem było spotkanie w szkole. Osoba, która kiedyś mnie okradła, powiedziała mi, że istnieje coś takiego jak prywatny serwer. To były złote początki. Mówił, że jest duży exp, że w 5 minut wbiję 30lvl itd. Zacząłem szukać tego serwera na własną rękę. Proszę państwa, teraz się pośmiejemy. Otóż znalazłem Metin2.US od z8games i myślałem, że jest to serwer prywatny (beka, co?) :D Jednak w porę skapnąłem się, że to jednak nie jest priv, ponieważ exp był tak jak na PLu. Zacząłem szukać for, z których mógłbym się dowiedzieć czegoś o prywatnych serwerach. Tak trafiłem na konkurencyjne forum, którego adminem był wówczas Carbonik. Był tam pewien gość (MrCybucH), który robił własne prezentacje serwerów metina. Moja przygoda z privami rozpoczęła się na dobre. Codziennie wychodził nowy serwer, który po kilku dniach padał, lecz nie zniechęcało mnie to. Pojawiali się kolejni, np. Trebusik, dzięki którym zagrałem na wielu wspaniałych privach (np. zzyt2) i poznałem masę znajomych.

Na MPC trafiłem dużo wcześniej przed datą rejestracji (14 Września 2009), coś koło czerwca chyba. Stare dobre czasy. Nałogowo odwiedzałem dział Publikacji serwerów. Grałem praktycznie na każdym, zawsze miałem gdzieś konto, zawsze byłem w grze. Jednak serwery cały czas padały, co po pewnym czasie zaczęło mnie irytować. Wtedy pojawił się dział Tworzenia i Edycji serwerów Metin2. Postanowiłem zająć się tworzeniem własnego serwera. Pobrałem pliki serwerowe i próbowałem skonfigurować własny serwer. Udało mi się po paru godzinach siedzenia nad tym (wówczas wszystkie poradniki były napisane zbyt trudnym językiem) i w końcu zobaczyłem postać Rain. Pojawiały się tutoriale, a ja w błyskawicznym tempie zacząłem się rozwijać. Moja ciekawość w połączeniu z twórczym umysłem, dały owoc w postaci wielu tutoriali w tworzeniu. Patrząc z perspektywy czasu, te rzeczy wydają się żałośnie banalne, ale w tamtych czasach przerobienie dzikiego psa na NPC było czymś. Postanowiłem założyć swój pierwszy, publiczny serwer. Używając darmowego sterownika hamachi, zrealizowałem swoje marzenie o własnym serwerze. Jednak w pewnym momencie coś się spierdoliło, a ja nie wiedząc jak to naprawić, usunąłem pliki. Odczekałem trochę czasu, zapomniałem o tworzeniu i wróciłem na PLa. Ban konta za wulgaryzmy, dwa tygodnie wg. starej tabeli kar. Myślałem, że zwariuję. Wróciłem na MPC, pojawiły się kolejne tutoriale, a ja po raz kolejny ruszyłem z serwerem, tym razem no-hamachi. Działał trzy tygodnie, po czym z nieznanych mi bliżej przyczyn, odmówił dalszego posłuszeństwa. Jedyne, co mogłem zrobić, to wrzucić pliki serwerowe na MPCForum. I tak powstały moje pierwsze pliki serwerowe.

Dostawałem wiele propozycji bycia GMem, technikiem, adminem na różnych serwerach hamachi/no-hamachi, ale nie miałem na to czasu. Aż w końcu pojawiła się prawdziwa oferta, niemalże perła wśród ofert, które dostawałem. Nadarzyła się okazja do wybicia się z tłumu. Tak dostałem pierwszą poważną robotę na dedyku. Pracowałem przy projekcie tworzonym przez moderatorów działu tworzenia. Niestety, tuż po starcie projekt upadł, ponieważ administrator nie miał czasu/był słaby psychicznie/miał w dupie serwer* (*niepotrzebne skreślić). Poznałem dużo znajomych, z którymi do dzisiaj utrzymuję kontakty i którym pomagam, oraz którzy pomagają mi.

Co do nicku, jego etymologia jest prosta. Jachu od imienia, PL to skrót od Polska. Konto było robione w czasach, gdy jeszcze lostdharma6 pisał po angielsku, więc myślałem, że to międzynarodowe forum ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Trzymajcie : D

Jak powstał mój nick?

CvS, a nawet nie pamiętam chyba przez naciśniecie kilku przypadkowych liter i tak zostało ponieważ on mi się spodobał

Historia o koncie.

Konto założyłem 2 Lutego 2011 roku. To nie było moje pierwsze konto tylko Drugie ponieważ na pierwszym dostałem perma nawet nie wiem za co : D

Jak każdy szukałem cheat do metin2 ponieważ wtedy był taki czas, że każdy grał na prywatnych serwerach chińskich. Pamiętam jak w jednej publikacji napisałem bezsensowny post i nagle warnik od Makina za spamik to był mój pierwszy warn aż do roku 2012 potem dostałem już chyba z 3 warny. A kogo obchodzą moje warny. Jak już przestałem grać w Metin to wtedy wyszła gra Minecraft i mówię a co mi tam mogę spróbować i tak udzielałem się, ale coś mi zapał spadł i wtedy chyba Kierzek dostał kidmoda. Ja już nie miałem co robić to pomyślałem przecież gram w GTA to może będę pomagał ludziom w dziale. I tak się zaczęło wtedy Moderatorem był DoroN, ale jego aktywność spadała ponieważ musiał ogarnąć życie prywatne. Jak zrezygnował postanowiłem napisać aplikację na Kidmoda i tak się dostałem w tym czasie też uczestniczyłem w MMT, ale z braku czasu zostałem zdegradowany. Jak już dostałem Moda dalej udzielałem się w dziale GTA ogarniałem przyszły Wakacje nic już mi się nie chciało opierdalałem się i zrezygnowałem z posady potem powróciłem chyba na okres 2 tyg aż do znalezienia kidmoda jak już był kid to again zrezygnowałem potem udzielałem się w GTA, ale jakoś nie chciałem wrócić na Moda kiedy już Sheide został zdegradowany dalej dzial GTA był bez opieki i tak jesienią postanowiłem wrócić i pełnić dalej funkcje moda

Chyba każdy wie, że MPC staję się nałogiem i bez tego nie można żyć jeśli ktoś zostawił cząstkę siebie na tym forum to już łatwo nie odejdzie

Kogo poznałem na MPC?

Dużo osób nie poznałem ponieważ mi się nie chciało lub jakoś nie miałem okazji

Szczególne pozdrowienia dla:

Baksiu

Strepsils

Zavetti

Enzil

DoraN

Sheide

_Maxiu_

Wredna

Makin

Seldek

Dash

Asparte

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Lawl

Heh. Ze mną może być nieco ciężko, ale spróbujemy. Nie pamiętam kiedy odkryłem MPC i nie mogę sprawdzić. Wiem tylko, że było to chyba na przełomie 2008 i 2009 r., chyba...

Na forum przywędrowałem w poszukiwaniu cheatów do Minecrafta. Założyłem więc konto. Nick nie miał skomplikowanej historii, po prostu pamiętam, że dorwałem się wtedy do papierów z genealogii i dowiedziałem się że jakiś mój praprzodek posiadał tytuł szlachecki. Mniejsza o to, zabłąkana myśl, dzięki której powstał

Hrabia12

Szczerze mówiąc to wolałbym ominąć historię tego konta. Byłem jeszcze strasznie niedojrzały i "dokonania" nim poczynione teraz budzą wstyd

W każdym razie Hrabia12 nie przetrwał zbyt długo, wbił blisko 1k postów w dziale MC i wyłapał bana. Za co? Najgłupszy z możliwych, na życzenie. Chciałem zerwać z niedojrzałym wizerunkiem rodem z tego konta i stworzyłem nowe.

Zanim to się stało odkryłem MMT, spodobała mi się idea tej grupy więc złożyłem aplikację na lektora.

Nie pamiętam kto ją oceniał, temat tajemniczo zaginął, pamiętam jednak, że zostałem przyjęty przy pierwszej próbie

Niewiele się działo, MMT za czasów Krystiana i RedWolfa trwało w małej stagnacji, tak mi się wydaje patrząc dzisiaj wstecz.

Po pewnym czasie założyłem w końcu nowe konto, zrezygnowałem z MMT i tak oto powstał.

ManInHat/Hrabia13

Ain't that sweet?

To konto wspominam najlepiej. Poznałem wtedy mnóstwo świetnych ludzi, rozwinąłem trwającą do dzisiaj "karierę" w MMT, zostałem moderatorem...

Powoli jednak

W tamtym okresie przestał mnie kręcić minecraft. Nie wiedziałem co robić na forum więc spamiłem w pogaduszkach, sugestiach i innych bogu ducha winnych działach

:D

MMT. Niesamowita rzecz. Nie robiłem nic szczególnego. Po prostu rzetelnie wykonywałem to co do mnie należało i starałem się socjalizować z członkami grupy. Wszystko było piękne aż tu nagle BAM. Wredna, Seldek i Manderigon proponują mi pozycję Lidera. Zgodziłem się. MMT zawsze było dla mnie na forum najważniejsze, kto inny może o nie dbać lepiej niż lider ?

I tak leciał czas. Ja i Wredna zarządzaliśmy MMT. Po pewnym czasie dołączył do nas Baksiu. To jest człowiek

:D Można by o nim napisać książkę ale zamknę się w stwierdzeniu, że mimo kłótni i mojej, szkodliwej dla MMT nadmiernej dobroci liderowało nam się świetnie. (:DWredna nie odpisuje na SMS-y a Baks wysyła jakieś dziwne o.O)

Wygrałem wszystkie nagrody konkursowe, zmieniłem nick, byłem aktywnym gościem

W międzyczasie zostałem Moderatorem działu Terraria w którym sporadycznie się udzielałem.

Moderowałem go z dwoma wspaniałymi ludkami. Hinarem i Kamasem. Dzisiaj kontakt nam się nieco zatarł ale bardzo miło wspominam tych gości (Hinar mi fundnął Terrarię na Steamie

:D)

W MMT spotkałem też Zavettiego. Fajny gość, ale zbyt poważny

:D Proponował on stworzenie działu Mass Effect, czemu zamaszyście przytakiwałem :)

Dział powstał, Zav objął posadę moda jednak nieco później został zbanowany. Schedę moda ME przejąłem ja, prowadziłem dział aż do rezygnacji z funkcji na forum.

Bo ten moment też nadszedł. Pod wpływem nawałnicy obowiązków osobistych zmuszony byłem do rezygnacji z MML-a i dwóch modów.

Udzielałem się dalej w MMT i paru innych działach ale to nie było to samo

Później dostałem bana. Za reklamowanie forum o MLP

Zmuszony byłem do założenia nowego konta, wtedy powstał

Hrabia14

Konto ciekawe. Okazało się kluczowe dla "kariery" na MPC chociaż wcale nim nie miało być.

Miało być odwołanie i powrót na H13 jednak sprawy nie były takie proste.

W efekcie musiałem się uporać z H14 i właśnie to robiłem. Powoli nabijałem posty, robiłem dla MMT, pomagałem. W skrócie, skupiłem się na ludziach.

Przez głupią dumę pokłóciłem się z Wredną ale chyba już jest ok

;)

Nic ciekawego się nie działo. Szkoda

:(

Po paru miesiącach zostałem zbanowany za podważanie decyzji Seldka. Broniąc mnie w moim odwołaniu odszedł też Baksiu

:(

Ostatnim kontem, jakie założyłem było

Hrabia.

Z kropką na końcu. Bo wiedziałem, że to już ostatnie takie konto. Wszystko albo nic, lepiej uważać

Nabiłem 400 postów, trochę hejtowałem. Nic ciekawego.

Kiedy skończył się ban na H14 wróciłem na to konto. Wróciłem do MMT, zostało mi zaproponowane połączenie kont na które przystałem.

I oto jestem. Dzisiaj jestem sumą ostatnich kilku lat.

18-letni leniwy do bólu dekadent.

Co będzie dalej? Nie wiem. Potrzebuję ambicji i nad tym pracuję

Ludzie, których pominąłem w Historii:

ITrollU aka damcio236

Świetny gość. Mamy podobne zainteresowania więc zawsze można się dogadać (niekoniecznie zrozumieć

:D)

Pegas10

NoobKillerPL aka Anonymous

Vanosh

Kaś

Suchy

Pandragors

Euclys

Botanic

Jamajkas

TheJeron78

Cristiano

Menester

CJ aka nie pamiętam :P

I pewnie 1500 innych ludzi, których oczywiście pozapominałem. Przypomnijcie się i przywalcie w łeb

Fajny konkurs

Mam problemy emocjonalne z emotikonami

o.O

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Siemaneczko<3

A wiec jestem z wami od 01 mar 2012, dlaczego wybralem taki wlasnie nick? na forum? hisotoria ta jest ciekawa a zarazem smieszna,otoz mieszkalem na wsi gdzie 1 rozrywka bylo bieganie po lesie robienie szalasow,domkow na drzewach, w okresie zimowym gralo sie w hokeya na lodzie.Pewnego pieknego dnia dostalem wraz z bratem 1 gre Pegazusa ogarnela mnie wielka radosc i od tamtej pory spedzalem coraz to wiecej czasu przed telewizorem,ale jak to bywa przy grach tego wlasnie typu szybko zasilacz sie nagrzewal,to tez wpadlem na pomysl,ze wystawie zasilacz za okno, pomysl byl dobry jednak wykonanie kiepskie. Po podlaczeniu zasilacza,wlaczeniu gry Telewizor wraz z gra sie spalil. Jednak nie poddalem sie kupilem nowa gre podlaczylem i spedzalem kolejne noce przed tv. Jednak wszystko co piekne szybko sie konczy,wyprowadzilismy sie ze wsi do miasteczka. Poszedlem do pracy wraz z bratem i starego pegazusa z padami za 10 zl wymienilem na PS2 , 1 gra jaka kupilem byl TEKEN5 jest to gra z serri bijatyk w grze mozna spotkac takie postacie jak Yoshimitsu, Bryan, Jin, Kazuya, Steve, King, Nina Williams, Anna Williams, Lei, Paul Phoenix,Ravena,Blade,Asuke Kazama ogolnie postaci jest 30, W grze wystepuje kilka trybow Story Mode,Arcade Mode,Devil Within. Jako ze gra przypadla mi do gustu postanowilem wlasnie ustawic taki nick na Mpc by gracze ktorzy jeszcze nie grali w ta gre,zagrali bo naprawde jest ciekawa,trzyma w napieciu.

Wydarzenia zwiazane z tym kontem: Hmm a wiec na poczatku bylem zwyklym userem,jednak z czasem osiagalem coraz to wyzsza range jaka bylo wynagrodzenie za ilosc napisanych tematow,postow, az w koncu osiagnalem 800 postow a wraz z tym wydarzeniem range ProUser jednak ze w zyciu daze do celu postanowilem wbic wyzsza range jaka jest PostMaker jak postanowilem tak tez uczynilem,wbicie tej rangi bylo nielada wyczynem, musialem scigac sie z innymi userami,odswiezalem dzial Meti2-Tworzenie Serwerow prywatnych co kilka sec jako ze na forum przebywa wieksza ilosc userow ktorzy maja spora wiedze na temat tworzenia,edycji plikow,clienta musialem nauczyc sie pisac szybko na klawiaturze co tez bylo nielada wyzwaniem. Dlaczego? poniewaz kazdy uzytkownik ktory napisze to samo w temacie zostaje nagradzany warnem 5%.Kolejnym moim wydarzeniem zwiazanym z tym kontem bylo orzymanie rangi Mentora za co dziekuje z calego serca Administracji Mpc w konkursie tym bralo ok 500 osob i wlasnie z tych 500 osob zostalem wybrany wlasnie ja co bylo dla mnie wielkim szokiem. Oczywiscie zarowno ja jak i wiekszosc uzytkownikow miala takie same szanse na otrzymanie tej ze rangi, mam nadzieje ze nie zawiode Administacji i bede godnie i z czystym sercem pomagal,niosl pomoc ludziom w potrzebie bo nie ma nic piekniejszego od slowa dziekuje.

Czy zawarlem nowe znajomosci?: Te pytanie jest dobre oczywiscie ze tak,wlasnie przez Mpc poznalem wiele wspanialych osob takich jak Terenzo ktorego traktuje jak brata,Flourine ktorego uwazam za swego przyjaciela Moderatora Xampiego (dokladnego nicku nie znam przepraszam,poprawie) oraz welu wspanialych uzytkownikow ktorzy pisza do mnie na pw,gg o pomoc. Jako czlowiek kocham pomagac ludziom,niesc pomoc czlowiekowi w potrzebie i bede staral sie pomoc nawet jesli zadanie ktore zostanie mi nadane bedzie przewyzszac moja wiedze na temat Metina. Chcialbym rowniez podziekowac Antixowi jest to czlowiek o szlachetnym sercu,zawsze gdy mialem jakis problem moglem na niego liczyc. Moglbym wymieniac nicki lecz ciezko mi spamietac wszystkich uzytkownikow ktorzy do mnie pisali. Dziekuje wszystkim ktorzy wierzyli w moje umiejetnosci i wspierali mnie slowem "Dziekuje TEKEN leci lajk" niby nic ale te slowa motywowaly mnie do dalszej pomocy uzytkownikom.

Cos od siebie: A wiec powiem krotko jesli otrzymam range GoldMembera moja pomoc w dziale wzrosnie bede pomagal czesciej,choc i teraz moj nick,post mozna spotkac praktycznie w kazdym temacie w dziale Tworzenie Prywatnych serwerow. Wiekszosc z was pomysli sobie pewnie "Otrzymal Mentora jeszcze mu malo" Otoz nie jesli nie wygram tego konkursu pogodze sie z porazka nie ten to kolejny kazdy ma szanse wygrac. Jako czlowiek w zyciu prywatnym jestem wrazliwa osoba lubie pomagac ludziom kolejna ranga motywowala by mnie do dalszej wspolpracy z uzytkownikami.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

No więc zacznijmy od tego jak się tu znalazłem, miałem kuzyna (nadal mam jak cos ^^) Zwał się Dawid i miał konto na mpc, był to razor130 taki noob pewnie nie znacie. xD

I kiedyś mi mówi:

- Ej Paweł zarejestruj się na mpcforum

- A co to jest

- Takie forum o grach bugach etc.

- Ale mi się nie chce na takim czymś siedzieć

- No zarejestruj się..

- No dobra..

I tak go nie posłuchałem ^^

Ale grałem sobie w CS'a i chciałem ściągnąć cheata, wpisałem w Google "WH CS" i trafiłem na mpc, chcę coś ściągnąć a tu.

pxiw.png

Na ja się pytam co to ma być ? What the fuck ?

No dobra zarejestruje się..

wryd.png

akbu.png

No dobra niech będzie.

No i w taki sposób ściągnąłem sobie WH które i tak nie działało, i robiłem tysiące pytań z problemami dotyczącymi cheatów.

Ale dałem sobie spokój. Razor powiedział mi żebym się zaczął udzielać, no i zacząłem :)

Udzielałem się aż tu nagle :(

wiqd.png

Oł noł moje pierwsze 5% <3

W podobnym czasie Regman też się zarejestrował na mpc, dzieliliśmy wtedy łącze, do tej pory dzielimy.

Ja udzielałem się jakiś miesiąc w CS i nie dostałem kida a on 2 tygodnie i kida dostał (noooooooob) ^^

Ale po tygodnu go stracił, yeah znowu mam szanse xD

Udzielałem się dużo ale wcześniej inni mnie uprzedzili. Team był full i kida dostać nie mogłem, ale w dziale się udzielałem.

Pewnego dnia zauważyłem aplikacje na mentorów, myślę sobie co to jest, ale razor mi wszytko wytłumaczył. Założyłem aplikację.

Któregoś dnia włączam MPC a tu reklamy Pani Kasi (co to ma być ja się pytam ?) Ale napisałem pierwszego posta a tu patrze Mentor, what ?

I nagle jeden wielki hejt na mnie, ach te czasy <3 kiki, Mateq itp.

Dalej niosłem pomoc w dziale CS, złożyłem aplikację dostałem kida B)

pawer.jpg

No i sobie kidowałem i po okresie ok. jednego i pół miesiąca dostałem moda <3

pogleqo.png

Długo się nie cieszyłem, dostałem perma za multi acc, bo Regman też był na mpc (mówiłem już że jest nobem ? :D )

No i się odwoływałem, odwoływałem...

Aż w końcu założyłem nowe konto, Elustrado.

Udzielałem się nim ok. miesiąc założyłem aplikację na kida lecz się nie udało, za krótki staż : <

Ale w końcu napisałem do admina kiedy zostanie rozpatrzona moja sprawa, dostałem unbana, połączenie kont :)

Od tej pory udzielałem pomocy w CS na tym koncie :)

Napisałem pierwszą aplikację, nie udało się

Napisałem drugą, no i się udało :D Dostałem kida i do tej pory go mam :)[...]

Osoby które poznałem na forum

Regman ( Jego już wcześniej znałem)

Razor130, będzie zły że z dużej jest "R" xD (Jego też wcześniej znałem :))

Nexores <3

Kaś

Vanosh

Botanic <3

Szwinqel

MrPiotrek122

Marcuśny.

Esprit

Rockets

kiki, miałem się z nim spotkać, ale coś z tego nie wyszło : <

I pewnie ktoś, o kim zapomniłem.

Mentor--> KidMod Counter Strike--> Moderator Counter Strike--> Members--> KidMod Counter Strike

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

To tak na mpc trafilem jak wiekszosc, przez google i szukajac nie czego innego jak wlasnie cheatow i hackow. Oczywiscie byly do gry popularnej w tamtych czasach (2k10), do metina 2. Zarejstrowalem sie po to by zobaczyc ukryty kod. Nikt z moich ziomkow nie przegladal mpc, zreszta ja bylem tu z 2-3 razy po hacki, Metin wydawal sie coraz gorszy i odinstalowalem ten szajs. Przez jakis rok bez gier, moje wykorzystywanie komputera polegalo na rozmowach na gg, fb czy nasza-klase, czasami zagranie w jakis przegladarkowy szajs. Gdy wreszcie zobaczylem swojego brata, przegladal forum Battlefield, potem odpalil gre battlefield heroes, stwierdzilem 'kolejny szajs', ale po miesiacu co nieco zmienili sie moi znajomi, wiec coz czas grac, i oczywiscie wybor padl na bfh. Oczywiscie co laczylo sie z wielkim powrotem na mpcforum w poszukiwaniu poczatkowo pomocy. Poczatek byl slaby, ciagly spam, warny etc., ale gdy nabralem troche doswiadczenia, zaczelem pomagac, spamowac lecz juz pomocnymi postami. Naszla mnie mysl a moze zostac by moderatorem dzialu battlefield? Napisalem do xamiza (pozdrawiam) napisal mi ze zbyt malo sie udzielam w ogolnym subforum, ze moje posty sprowadzaja sie do dzialu bfh oraz ze nie potrzebuja pomocy. Ja pracowalem zawziecie, az zobaczylem konkurs w dziale battlefield, polegal on na nagraniu filmu z seri bf na hackach, pomyslalem ' to cos dla mnie ', wszyscy zaklinali sie ze oddadza prace etc. A oddalem prace tylko ja oraz temperaturek (pozdrawiam), wygralem ja bo on ze tak to ujme nie nakrecil rozgrywki a instrukcje do hacka. Dalej spam w bfie i znowu warny, w dniu gdy bylo aktualizowane ipb moich 45%, zrobilo sie 9punktow, wielbilem ten dzien. Nastepnie byl dzien 1 czerwca i konkurs Seldka (pozdrawiam) dal mi -5punktow ale jakby dwa razy. Coz wykorzystalem to ale znow nalapalem warnow. Lecz nieco wczesniej zaczalem sie interesowac lolem, udzielalem sie tam malo, lecz zawsze jakos, potem gdy battlefield mnie znudzil przenioslem sie do tamtego dzialu. Spam, spam, tuty, spam, tuty. Tak to u mnie wygladalo, i znow naszla mnie mysl, 'moze by sprobowac zostac kidem? '. Fartem sie zlozylo ze Farex poprosil mnie o gg, chcial zapytac co zmienilbym w jego modelu light yi czy cos w ten desen. A przy okazji zapytalem czy nadaje sie na kida, i nie przez moje zaniki aktywnosci. Potem napisalem apliakcje na kida lola, zostala odrzucona przez wyrzej podane powody. Spamilem dalej i sprobowalem raz jeszcze bo zobaczylem nabor na kida, znowu klapa. Mialem dola i zostawilem forum na kilka tygodni, potem zobaczylem ponowny nabor na kidmoda, przyjety zostal Why (pozdrawiam), wkurzylem sie i za pozwoleniem Antixa ( pozdrawiam) napisalem aple, MrSpritex1 na gg napisal mi ze mnie w tym nie widzi i ze full team, lecz kilka sekund pozniej zaakceptowal innego kida. Ja wygarnelem mu ze jest falszywy i ten ze jestem skreslony bo lece na range, kilka dni pozniej wydalo sie- wynosil info z az. Po miesiacu solidnej pracy pisze do Czarq czy moge byc kidem, on powiedzial zebym napisal do niego za kilka dni i on mnie oceni, napisalem po 2dniach, powiedzial ze jeszcze nie ma z czego, czekalem dalej i wlasnie odszedl Why, przez spine w teamie a wlasciwie jego kolege. Otrzymalem wiadomosc od Czarq

'pisz aplikacje'

Zrobilem to od razu, wszyscy modzi na tak, gm na tak, Antix pisze do mnie pw ze zostalem przyjety. I tak wraz z kikim przyjetym kilka dni po mnie kidmoduje, sobie forum od miesiaca i zmagam sie z zazdrosnymi hejtami.

Nick powstal w czasie grania w Metina, chcialem byc 'ziomem' wiec wpisalem 'jo', zajete, to moze 'jow', zajete, wkurzylem sie czas dac cos co na 100% bedzie wolne, 'jowe1999', wolne. Tak wlasnie powstal moj 'legendarny' nick

Hmm.. Znajomosci mam tu wiele, nie sa to moze przyjaciele ale na pewno dobrzy znajomi..

Co moge powiedziec, nigdy nie mialem bana, raz mialem bloka na 48h od xamizo mr koxa ;) byl na ochloniecie, slusznie. Tyle co o mnie mam nadzieje ze za rok historia moja bedzie dwa razy taka :).

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

nexores2 ?

Cześć i czołem, 2010 rok szukając jak maniak cheatów do metin2 trafiłem na to forum, postanowiłem, że założę konto i coś tu osiągnę, jednakże 3 lata temu byłem takim idiotą, że każda moja wypowiedź kończyła się warnem.

Pomyślałem, że napisze jakiegoś tutka żeby się wybić, i tak się stało nie pamiętam, ale mój temat był podpięty przez tydzień czy tam dwa, i dostałem kilka lajków.

Minął miesiąc spamu, zapomniałem passów i porzuciłem forum bo nie chciało mi się 100 postów od nowa pisać, ale myślę a co mi tam założę nowe konto [2k11, czyli to] przez krótki czas udzielałem się w dziale metin2, później gdy usłyszałem od kolegów o grze cs, od razu postanowiłem ją pobrać i pograć, a przy tym udzielać się w dziale, zacząłem pisać poradniki i wrzucać pluginy [nie swoje, linki podawałem] i % mi spadały. Kilka tygodni później zacząłem spamować tak, że GM se radzić nie mogli [Pozdro dla botka] miałem wtedy ponad 20%, zacząłem pisać więcej poradników i zbiłem te cholerne % do 0. Zaczęło się, 1 start na kidmoda, dziecinnym zachowaniem udowodniłem, że się na niego nie nadaje, zraziłem się do forum i zrobiłem sobie odpoczynek do 2k12. Dział był wtedy o wiele bardziej rozkręcony i było gdzie się wypowiadać, to rura i spam, po wielu miesiącach pisania postów i poradników wystartowałem na kidmoda, tym razem w dziale toczyły się sporne kwestie o udostępnianiu kont, jednakże dostałem KidModa, tak się ucieszyłem, że nie zostawiałem 1 tematu bez mojej wypowiedzi, wysyłałem masę raportów, aż przyszedł awans na moderatora działu.

Nie wiedziałem co miałem ze sobą począć, nie rozumiałem co jak, gdzie i kiedy, a że moderator miał na to wylane to mi nie pomagał, wtedy pomocy udzielali mi Enzil i Antix co podniosło mnie na duchu.

Nadszedł czas na wybranie swojego podopiecznego był nim solo225 był to najlepszy kandydat w tamtej chwili, po 2 tygodniach okazało się, że chodziło mu tylko o rangę, a nie wziął sobie do serca rad, aby zaczął się udzielać i akceptował tematy, publikacje z linkami do innych for. Po mimo upomnień nadal to robił, wtedy wkroczyła administracja, i został on zdegradowany.

Kolejnym moim podopiecznym był Vecter czyli obecny moderator counter-strike, spisywał on się na medal, raportował ile wlezie przy tym udzielał się, widać było, ze mu na tym zależało. Dostał on moderatora krótko przed końcem kadencji kidmoda, i słusznie bo należało mu się. Do dziś spełnia swoje obowiązki tak jak powinien.

Na forum poznałem wielu ludzi szczególnie chciałbym wyróżnić:

-Enzil,

-Antix,

-Paweł_cs,

-Kaś,

-Vecter,

-Botanic,

-CvS,

-Cristiano,

-Makavelli,

-Seldek,

-LordMakin,

-Kokosz,

-kierzek,

-TheJeron78,

-BR3ND,

-TCQ,

-Wredna,

-Farex,

-Pandragors,

-Botek,

-Marselo,

-Ventos,

-Vantos,

-SynekMTG,

-xamizo,

-Ray1902,

-LordHades,

-Vanosh,

-PiecuPL,

-Gamus,

-Regman.,

-MrPiotrek122,

-Neonye,

-Suchy,

- -Krystian-,

-Marcuśny,

KidMod Counter-Strike --> Moderator Counter-Strike --> Moderator GTA --> ExModerator --> MMT Lektor --> ExModerator

Opublikowano

No więc tak...

Na forum przybyłem jakoś w ~2009roku, jak pewnie większość obecnych tutaj użytkowników, w poszukiwaniu cheatów do Metina i bodajże CSa :)

Znalazłem co chciałem, lecz zwlekałem z rejestracją do czasu (i tutaj nie pamiętam.. ) albo do czasu, gdy do zobaczenie linku do pobrania (hackA)była potrzebna rejestracja, albo do czasu, gdy chciałem skomentować, wystawić ocenę- dać +'sika za cheata...

No i tak powstało moje prawdziwe i jedyne konto o nicku xamizo... Skąd pomysł na nick?

Zawdzięczam go anime pt. Naruto, większość opisałem w poście na forum jakiś czas temu:

A tak jako ciekawostka, kilka lat temu spotykałem się z kumplami w lesie, gdzie z wyszukanych szyszek (shurikeny), patyków (kunai'e (?), miecze itp.) urządzaliśmy wojny ninja <3.

Sam miałem wymyśloną postać- Kamizo Fonez ( stąd potem przeróbki: Vamizo, Aamizo, Jamizo a w końcu @xamizo <3). [...]

Ach, sam nie pamiętam dokładnie i szkoda, że nie mogę wrócić do starych czasów...

Więc w skrócie, poprzez zabawę, do różnych loginów grze, a w końcu do nicku na forum ;). Byłem również znany jako Mr.Kox- pod tą nazwą ukazywała się postać pro gejmera w CoD'a Black Ops jaki MW2/3 ;) Niestety przez MPCforum musiałem zrezygnować z najlepszego klanu [o4F].. No, ale trudno.

Więc...

Po rejestracji, udzielałem się chwilkę w dziale Metin2.. Lecz niedługo po tym przestałem w grę grać, więc działu też nie odwiedzałem.

Zaglądałem do CrossFire'a, Call of Duty, CS jaki Battlefield... z czasem miałem chwilę w minecrafcie, lecz to mnie nie chwyciło, więc wróciłem do FPSów.

Nie byłem typem spamera, raczej miałem bierny udział w życiu forum....Choć z czasem zacząłem się udzielać i pisać coraz więcej postów... i tak minął rok..?

Dostałem się do MMT jako GamePlay'er.. w MMT zasiedziałem się do wakacji 2012, gdzie po 'reformach' zostałem usunięty... Ale ostatnio wróciłem na stanowisko (montaż).

Gdy w życie weszła ranga mentor- postanowiłem spróbować swoich sił, napisałem aplikację- http://www.mpcforum....o/#entry3488319

Niestety, każdy 'pierwszy raz Cie widzę', do tego Wredna uznała, że mam za mały wkład w życie forum i mi się nie udało.

To jednak w żaden sposób nie zniechęciło mnie do pracy, wręcz przeciwnie- zmotywowało do dalszej pracy !

Dat nigdy nie zapamiętuję, więc nie zarzucę Wam tu żadną historią, lecz opowiem pokrótce-

W listopadzie chciałem się dostać na posadę kidmoderatora w Call of Duty, lecz niestety mi się nie udało.

Pro kiki Junior namówił mnie, abym napisał aplikację na kida do BFa, uległem i... udało się! http://www.mpcforum....o/#entry3538380

Po miesiącu awansowałem na moderatora :)(O ile dobrze pamiętam, dostaliśmy prezent od kokosza- skrócony okres testowy kid'a ;))

Więc niedługo styknie mi rok moderowania tego działu :)

Moderowałem sobie Battlefielda, pracowałem w MMT... udzielałem się w FanARTcie aż chłopaki z Metina poprosili o pomoc... mieli braki w teamie, a ja- świeża krew w teamie miałem ambicje i chęci i zapisałem się na stanowisko ' od brudnej roboty' w metinie tj. Raporty, raporty i jeszcze raz raporty + cośtam reszta obowiązków moderatora :) Miałem wpaść tylko do czasu uzupełnienia teamu mt2, lecz jak było widać do nie dawna.. zostałem na dłużej, czego nie żałuję :)

Tutaj nie będę pisać szczegółowo, bo sam już nie pamiętam- w między czasie dostałem pod opiekę mały dział na samym dole forum- Dobre Programy i jakoś w wakacje doszedłem jako pomocnik w FanART :D.

Tak się tych działów nazbierało, ja wychowałem super ekipę w metinie i jakoś kilka dni temu odszedłem na emeryturę, swoje dla metina zrobiłem.

Z Battlefielda również mam zamiar zrezygnować i w planach mam rozwój FA jak i Dobrych Programów ;).

Chyba to już wszystko.. przez te 2 lata na forum poznałem setki osób, z nikim nie mam na forum na pieńku i raczej ze wszystkimi się dobrze dogaduję :)

Z tego miejsca chciałbym pozdrowić:

• Vanosh aka. Vanisz
  • 360™
  • 9Jarek9
  • Antix
  • AśNaebaem
  • Awesome
  • BR3ND aka. Pimpuś
  • Baksiu
  • Botanic
  • Canold
  • Cass†
  • Cristiano aka. around you
  • Czaka. aka. random
  • EngraveR
  • Enzil
  • Farex
  • Gamus
  • GhostPlayer
  • Googlus
  • GothRain
  • Hajda™
  • Pro kiki Junior aka. ISeeDeadHaters aka. nub
  • MisterKenedi
  • Istny Diabel
  • JaQu
  • JebakLeśny
  • Krystiannoob
  • Lord Hades aka. HArthtreseererssr
  • Manderigon_Back aka. Bartuś <3
  • Marselo
  • MisSsieK
  • Mostro
  • Neyone
  • ObiOne
  • Paczuch
  • PanPrezesLiper
  • PiecuPL
  • ReallSkill
  • Rocets aka. Homoeloelo
  • SKMI aka. Holly aka. SkandeR
  • Sencetnce
  • SsKoRpIoN
  • Stukniety
  • SylverWolf
  • TCQ
  • Red Wolf
  • Temperaturek
  • TheJeron78
  • Valky
  • Voga
  • Wredna
  • Zavetti aka. Żabejbi ;3
  • Zkumeku
  • _Maxiu_
  • _Shadowlord aka. nub aka. Raay
  • czapla103
  • SynekMTG
  • czarq.
  • damster1
  • hrabia 10, 11, 12, 13, 14 czy ile Cie tam było ;)
  • jowe1999
  • nexores2
  • patrykkos
  • sich
  • sorden aka. gupeg
  • x070x czyli boteq
  • xKaMaSx
  • bobmarley
  • Hack Master
  • MrPiotrek122
  • Geoning
  • Makin ;)
  • Kaś
  • Atrox <3
  • barycz
  • Casso
  • Cay
  • Coming
  • Constamtemesesese
  • CreVaN
  • D4wid3k
  • Dj
  • Endymion
  • expuma
  • Heniuś
  • Heniut
  • Isuribi
  • Moniś
  • jake aka filip
  • Joda Minecraft
  • Keniger
  • Kierzek
  • Kokosz
  • krycha1996 aka jakiś gupi nick
  • Lenart
  • M@niek
  • Matzar
  • Mounthains
  • Oban19
  • PExior05
  • RaVneS
  • RMCF
  • Rodimop
  • Seldek
  • Smalt
  • SoFarGone
  • Strup3k
  • Szwinielq
  • Termiator
  • Things
  • Wiesiekex aka, pedalex
  • zielinskipawel4

jakbymś o kimś zapomniał, najserdeczniej przepraszam... ale mam ograniczoną pamięć w głowie :)

Pozdrawiam całe forum i dziękuję za wysłuchanie (przeczytanie).

Opublikowano

Jako pierwsi przeczytacie historie mojego konta o nazwie TheDominik. Zostałem przeniesiony na forum przez google gdy szukałem tego całego DMG haka o którym było tak głośno na prywatnym serwerze gry metin2 AvalonieMt2. Początkowo nie miałem ochoty się rejestrować, ale zostałem do tego zmuszony przez spoilery. Nazwa Dominik była zajęta więc postanowiłem dopisać The i tak zostało do dziś. Zacząłem się aktywnie udzielać na forum po około jednym miesiącu obecności chciałem nabić jak największą liczbę postów tak mijały kolejne dni, miesiące otrzymywałem kolejne ostrzeżenia.

Po połowie roku przeniosłem się do działu Need For Speed World spotkałem tam dwóch moderatorów Pitch'a Black'a, a także Sskorpiona. Po trzech godzinach otrzymałem pierwsze ostrzeżenie pisemne od Sskorpion'a pamiętam to do dziś. "spam" z tego powodu, że jestem leniem zamiast zakładać własne tematy wchodziłem do innych i zadawałem pytania. Mineły kolejne dni postanowiłem kupić sobie moją pierwsza bajerancką fure przez SMS w jej wyborze pomógł mi Skorpion, wspólnie wybraliśmy najpierw Lambo szybko mi się znudziło :(. Postanowiłem znów poprosić go o pomoc wybór padł na BMW M3 GTS, którym jeżdzę do dziś. Dobrze mi się z nim pisało więc postanowiłem napisać swojego pierwszego tut'a w tym właśnie dziale bardzo się ucieszyłem gdy mój pasek spadł do 60% dzięki niemu, oczywiście procenty mi zbijał pan opisany wyżej. Pewnego dnia troszkę posprzeczałem się z Pitchem, dzięki czemu otrzymałem kolejnego warma w postaci 5% od Antix'a. Zbulwersowany postanowiłem napisać mu pw, w którym poprosiłem o bana bo na chuj mi takie forum. Jednak Antix tego nie zrobił wręcz przeciwnie dzięki niemu wszystkie moje warmy zostały wyzerowane do 12% z powodu przedawnienia. Dzięki niemu nabrałem chęci na pomaganie innym użytkownikom, spamowanie odstawiłem na bok. W lipcu tego roku odwiedziłem kolejny dział na forum o nazwie battlefield. Moje tematy w jego subforum Play4Free były typowo zapoznawcze w wyborze klasy postaci pomogli mi użytkownicy.Dzięki nim wybrałem snajpera potem przestawiłem się na kolejne klasy postaci.Pewnego razu zobaczyłem pewien konkurs w dziale Sskorpiona. Nosił nazwę "Wymyśl logo MPC Racing Team!" z mała pomocą Sskorpiona zająłem drugie miejsce w konkursie, za wstawiennictwem pomagającego otrzymałem swoja pierwsza nagrodę MPC CHAMPION. Po zapoznaniu się z gra BFP4F zacząłem pomagać w dziale poddziale P4f, ale nie obstawiłem na bok mojego poprzedniego. Staram się wedle możliwości pomagać w nich do dziś jak tylko czas mi na to pozwala. Kolejny burzliwy przebój w karierze mojego konta rozpoczął się w tegoroczne święta Bożego Narodzenia otrzymałem trzy prezenty a także wyzerowanie % przez moderatorów różnych dzialów. Blue Membera od Kierzk'a, talony od Sskorpion'a i Gamus'a w wysokości 15%. Dzięki czemu mój poziom jest na poziomie +15% a to wystarczy mi do kolejnego roku.

Na zakończenie mojej małej historii działalności chciałbym serdecznie podziękować Sskorpion'owi, Antix'owi. To właśnie gdyby nie oni nie byłbym dziś z wami. Szczególne brawa dla Sskorpiona bo to on włożył duży wkład w rozwój mojego konta zawsze potrafił mnie wesprzeć w zbijaniu %. Antix'owi dziękuje za to, że w chwili moich fochów nie dał mi tego perma na życzenie. Dziękuje za przeczytanie mojej historii z brakiem przecinków, ale cóż :)

Opublikowano

Jak powstał mój nick?

Pewnego dnia, poszedłem do biedronki... Miałem 2zł, kupiłem piwno "Keniger" . Połozyłem je na stole i znalazłem wtedy mpc, wymyślalem nick i nagle boom Keniger

xD

Moja Historia

Rejestracja ? 10 Maj 2011

Ale moja przygoda zaczęła się znacznie wcześniej :P Miałem jeszcze dwa konta, pierwsze jakies randomowe po to by pobrac easymetina

xD A drugie to juz zainspirował mnie Minecraft (Szymus007) xD

Aż do czasu kiedy dostałem banana ;o Wtedy to postanowiłem założyć własnie to konto, najpierw metin, później lol aż wkońcu znalazłem takie coś jak Battlefield ! Tak zajebista gra...

Nabiłem 1k postów i postanowiłem zdobyc rangę kidmoderatora... Bitch please

xD Nigdy mi to nie wyszło bo byłem nim aż trzy lub cztery razy, nie pamietam :D

Pierwszy raz wyjebali mnie za 2 tygodniowy offline

xD Drugi to dostałem troche %%% i tez... Kolejny to RYMFCY (Pozdrawiam ^^) mnie wyjebał za to ze się "rządziłem" jak to ujął, a trzeci to sam Kokosz mnie zbanował bo napisałem ze mnie forum wkurwia bo mi tekst przeskakuje jak pisze xDDD

No i to tyle, moja kariera konczy się na Battlefield'dzie i Lol'u. Pomagam, jestem aktywny, robię tutoriale :P

Friendsy <3

Pierwszego poznałem, ZiolkoJr (exMod bf'a)

- Pro kiki Junior

- RMFC

- Antix

- beliaar12 <333

xD ;*

- Googlus | <---- Zajebisty ktoś

- plszakalpl

- asd11111

- Jamajkas | Równy gość :P

- Xavart

- xamizo

- Anonimowy

-

- MOUTHAINS

xD W METINA SIĘ GRAŁO XDDDDDDDDDDD

Pamietam jeszcze taka jedna kobitke ale nie moge cos sobie nicku przypomniec, grafik dla scislosci

xD

THE END !

Tak wiem za dużo emotek

xD

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...