Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Umiał by ktoś zrobić takiego hacka? : D

SysioToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, słyszałem od wielu graczy, że istanieje taki hack, że jak piszesz do kogoś to pojawiaają się do tego konta login i hasło...

Nie piszcie , że nie umiem sam zrobić eq czy tam inne komentarze. Pyatm się po prostu czy istanieje taki hack ? :D Jak tak to porpszę linka może ktoś widział. ;> Bo chciałbym zobaczyć jak to działa (dokładnie). Jeśli jes ktoś kto umie zrobi.c takiego hacka niech napiszę. ^^ . Dziękuję za uwagę, pozdrawiam Dager.

Opublikowano

Witam.

@UP.

Co ty gadasz

:O, ja mam takiego hacka tylko że własnego autorstwa nie działa on na PL'u tylko na serwerach prywatnych i hamachi.

64931698447324846581.png

Jestem .Aser♛ - Jeśli masz coś do mnie Pisz PW.

Wiem mam wielu wrogów i mam wielu przyjaciół.

Jestem WOJOWNIKIEM !.

Opublikowano

Nie no nie moge. Znowu plaga takich tematów? o.O Nie ma czegoś takiego. -.- Nawet jeśli ktoś owego hacka by zrobił na pewno by go nie udostępnił.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest, jest - codziennie tak piszę do Billa a on mi wysyła dolary i nawet o tym nie wie ;)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Taki hack nie istniał, nie istnieje i nie będzie istnieć. Jedynym sposobem to wyłudzić login i hasło od kogoś, tak jak to robił np.: "Pent" z servera S.13 czyli Exandros, był uważanym za największego hackera servera. Ale może ci to grozić karą np.: Mandat ;p nie polecam, no chyba, że okradasz jakies dzieci.

Opublikowano

Taki hack nieistnieje ale terasz tak , zrobiłem go wystarczy na cliencie w folderze bmg i pack pozmieniac a zwłaszcza index. umiem takiego hacka zrobic , przesle link do do pobrania niewierzycie ? podam ss :) i tak to tematu istnieje taki hack :)

Opublikowano

wystarczy zedytowac mode by zapisywal login i haslo a pozniej je wlascicielowi moda udostepnial... i juz -.- ale mi filozofia...

Opublikowano

No tak tylko, że wtedy by nikt tego nie ściągał. Chyba, że autor zwalił by na to, że jakiś mod mu download zmienił jak to już się zdarzało . . .

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Witam.

@UP.

Co ty gadasz

:O, ja mam takiego hacka tylko że własnego autorstwa nie działa on na PL'u tylko na serwerach prywatnych i hamachi.

Chyba ci się coś pomyliło.

@TOPIC

Takie coś nie istnieje i nie będzie istniało. Istnieje coś takiego jak keylogger. Ale to też nie skutkuje w 100%.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boże, jakie dramaty antyczne tu chodzą... komedia, bo żal mi co poniektórych, a i dramat że niektórzy w to wierzą... Jedynym sposobem jest włamanie się do bazy danych serwera, co jest niełatwe i karalne prawnie;) Tak samo z 'Yanghack' , z TH może trochę mniej, bo w cliencie co nieco pythona o handlu jest;p Do close.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Heh, zabawne. Niestety, ale wszystkie takie dane jak loginy i hasła (czyjeś, nie twoje) są w bazie danych do której ma dostęp tylko GA :P. Ten temat nie ma sensu.

Opublikowano

Mam takie coś na virtualmt2 ale nie używam bo aktualnie robie mapki do metina nowe niedługo może ujrzą światło dzienne.

Co do tego co napisałem powyrzej to miałem pewien problem bo czasami ludziom się wyświetlało że nie jestem zalogowany.

Opublikowano

Witam.

@UP.

Co ty gadasz :O, ja mam takiego hacka tylko że własnego autorstwa nie działa on na PL'u tylko na serwerach prywatnych i hamachi.

Kolejny który mysli ze jest proo bo cost tam niby ma. Na 100% takiego hacka nie ma i watpie zeby powstal. Ja bym dal temat cls

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...