Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy będzie x2 szansa na lf4

suchy:)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6 STYCZEŃ 2013 ROK SZYKUJCIE KLUCZYKI :) JA SOBIE TASKA ZROBIĘ NA ZBIERANIE ZIELONYCH SKRZYŃ BO MAM 320 KLUCZY :)

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

1000 kluczy czeka. Tylko zauważcie że miesiac temu nie było w pierwszą niedziele miesiaca tylko jakoś w piątek albo w czwartek przed pierwszą niedzielą miesiąca, ale to z tego względu że wprowadzali te misje zimowe i w ogóle.

silvertcsax.gif

Opublikowano

1000 kluczy czeka. Tylko zauważcie że miesiac temu nie było w pierwszą niedziele miesiaca tylko jakoś w piątek albo w czwartek przed pierwszą niedzielą miesiąca, ale to z tego względu że wprowadzali te misje zimowe i w ogóle.

Bo był ten event świąteczny 1000kluczy ładnie to może z 15 lf-4 trafisz ;) .

Opublikowano

Bo był ten event świąteczny 1000kluczy ładnie to może z 15 lf-4 trafisz ;) .

Może nie tyle świąteczny co nie bardzo im pasowało zrobić tak że wprowadzają Święto Zimowe do DO i jednocześnie jest podwójna szansa. A teraz sobie przypominam MHH zrobili w czwartek a podwójną szanse w piątek. Dobrze by było trafić 15 LF4. Ostatnio na 750 kluczy trafiłem tylko 6 LF4. Może w końcu mi się uda skompletować full, mam 24.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Może nie tyle świąteczny co nie bardzo im pasowało zrobić tak że wprowadzają Święto Zimowe do DO i jednocześnie jest podwójna szansa. A teraz sobie przypominam MHH zrobili w czwartek a podwójną szanse w piątek. Dobrze by było trafić 15 LF4. Ostatnio na 750 kluczy trafiłem tylko 6 LF4. Może w końcu mi się uda skompletować full, mam 24.

JA Z 500 KLUCZY MAM 3 LF-4 I 1 z EPSILONA :) może trafie z 2 .

Opublikowano

Ja bym sie tak nie cieszył bo moga byc aktualizacje botów :)

Dlaczego aktualizacje botów? Przecież jak wprowadzają ten event na podwójną szanse to normalnie zawsze boty chodzą.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja bym sie tak nie cieszył bo moga byc aktualizacje botów :)

To co niech sobie będzie aktualizacja botów ;) Ja i tak już mam 330 kluczy ;) dzisiaj 18 zeta :) Może siądzie havok .

Opublikowano

To co niech sobie będzie aktualizacja botów ;) Ja i tak już mam 330 kluczy ;) dzisiaj 18 zeta :) Może siądzie havok .

Dobra, dobra nie niech będzie bo ja nie będe ręcznie zbierał 1000 skrzyni pirackich. Ibot - vega - 2 konfy full speed full osłon i bocik będzie zbierał :D

silvertcsax.gif

Opublikowano

O proszę, jaka niespodzianka. Mówiłem że może być kiedy indziej tzn. dzisiaj :D bo miesiąc temu też nie było w pierwszą niedziele miesiąca.

silvertcsax.gif

Opublikowano

@UP

No faktycznie xD

A ze złotymi to różnie, może i nawet jutro będą :P

No raczej nie. Złote są bodajże co drugą albo co 3 niedziele miesiąca. Czyli może będą za tydzień w niedziele.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...