Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan MPC Forum

FeHnE

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto by by?o zrobi? klan MPC Forum

• TAK
      66
    • NIE
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wpadłem na pomysł żeby założyć klan o nazwie MPC Forum. I tu moje pytanko kto by był chętny do tego klanu i czy to dobry pomysł no i fajnie by było jakby ktoś się do tego dorzucił bo jak mi wiadomo potrzeba 2500golda. Klan ogólnie byłby postawiony na zabawę ale planował bym zrobić min 8tier i skład pod CW ( a bardziej pod WCG i ESL ).

Jak ktoś odda głoś na TAK to niech napisze dla czego jest za tym pomysłem, a jak ktoś odda na NIE to niech napisze czemu nie jest za tym pomysłem. ( Za każdą odpowiedz daję + )

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na NIE próbowaliśmy już coś takiego ze dwa razy i za każdym razem było mnóstwo chętnych, a jak przyszło co do czego lipa...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dużo takich projektów było i same niewypały ;-)

Nie.

Opublikowano

No ludzie ale ja nie gram od dzisiaj a po za tym ja jak coś robię to do końca no i było by już nas 2 chętnych ( chyba ) do klanu.

Opublikowano

No ludzie ale ja nie gram od dzisiaj a po za tym ja jak coś robię to do końca no i było by już nas 2 chętnych ( chyba ) do klanu.

A co to jest dwóch czy trzech? Co najmniej 10-15 musi być.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Trochę bez sensu ja się już zżyłem z moim klanem i nie chce przechodzić gdzieś w nie wiadoma.Takie coś nie wypali bo za dużo osób ma już swoje klany.

Opublikowano

jestem na Nie

-=-

Zryta organizacja.. już próbowaliśmy zoganizować właśnie taki klan i zawody. Skończyło się na tym, że wszyscy zwalili wszystko na administrację itp.

Temat do nabijana postów.

x

Opublikowano

Próbowaliśmy, byłem nawet jednym z kandydatów na lidera. Z ok. 30 chętnych nagle zrobiło się <10 jak przyszło do kwestii opłacenia założenia.

Jak założysz i zorganizujesz ok.

Opublikowano

Tak samo na Nie.

Z tego co piszą inni up@ to widzę ,że już niejednokrotnie był taki pomysł i nigdy nie wypalił.

Opublikowano

No ale ludzie jest 9 głosów na tak więc już jest kilka osób.A jakby było już nas 9 to i by było i od razu więcej

Opublikowano

Jest już 10 na TAK jak jak up@ może są jakieś szansę ja aktualnie już klanu nie mam ponieważ w moim były same 14latki (-) więc odszedłem ..

Opublikowano

No ale ludzie jest 9 głosów na tak więc już jest kilka osób.A jakby było już nas 9 to i by było i od razu więcej

Wtedy było 40 na tak i jak mówi Crisp ledwo 10 tak na prawdę była chętna

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja jestem chętny , klanu (już) nie mam więc nie widze problemu.

A co do kasy to ja odpadam bo musze kolege spłacić :) churchila mu sprzedałem przez przypadek.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jestem na tak pod warunkiem, że zapłacisz te 2500 golda.

"Dysleksja to tylko tłumaczenie swojej głupoty..." ~Oriox - znalazł się poeta ...

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej na tak :)

Jak klanowi nię będzie dobrze szło to MPC sie nie przyzna że jego :D i sie wyprze :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Tzn powiem tak. UP ts3 nie tak od razu. Co do klanu ja bym mógł zapłacić no ale jakby ktoś dorzucił się do 2500zł nawet te 5zł to nie pogardzę. Ktoś napisał, Jestem na TAK o ile jesteś ogarnięty ( czyli ja ), więc teraz coś o mnie. Nazywam się Przemek i mam 15 lat ( dla każdego to może mało i napisze co z dziecko, ja jestem na NIE ) ale powiem że jak na mój wiek każdy z kim grałem/ rozmawiałem na TS3 dawał mi 16-19 lat za głos i mówił że jestem inni niż reszta, dlaczego ? Bo np jak ktoś zrobił klan to po pierwsze olewa go a po drugie nic nie robi na jego koszt tzn ( TS3, forum, konkursy a przede wszystkim atmosfera ) ja byłbym to wszystko wstanie wam zapewnić oprócz tego TS3 tzn nie serwera ( narazie ). No i chyba to tyle co mógłbym o sobie powiedzieć.

Opublikowano

Pomysł ok. tyle że bez TS/muble to nie ruszy. W moim przypadku ja nie gram z kimś jeśli nie jest na TS. Komunikacja to połowa sukcesu.

Nawet nie wykierowałeś pomysłu do jakiej grupy osób to kierujesz, czy wszyscy z MPC czy nie

nie wiem czy nie lepszym pomysłem było by tylko postawić TS dla 4funu czyli ktoś chce pograć plutki wchodzi i już, ja mimo że jestem w jednym klanie często siedzę na starym klanie

Nawet nie musi to być wyczarterowany team speak tylko u jakiegoś znajomego :)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Pomysł ok. tyle że bez TS/muble to nie ruszy. W moim przypadku ja nie gram z kimś jeśli nie jest na TS. Komunikacja to połowa sukcesu.

Nawet nie wykierowałeś pomysłu do jakiej grupy osób to kierujesz, czy wszyscy z MPC czy nie

nie wiem czy nie lepszym pomysłem było by tylko postawić TS dla 4funu czyli ktoś chce pograć plutki wchodzi i już, ja mimo że jestem w jednym klanie często siedzę na starym klanie

Nawet nie musi to być wyczarterowany team speak tylko u jakiegoś znajomego :)

Na takie coś mógłbym pójść

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...