Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan MPC Forum

FeHnE

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto by by?o zrobi? klan MPC Forum

• TAK
      66
    • NIE
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do FeHnE.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

UP5 nie o to mi chodziło a frajda z klanu to chyba nic złego ?

UP4 co do rekrutacji to na razie zbierzemy osoby a potem się ustali zasady.

Przypominam chętne osoby do klanu na 100% proszę o kontakt ze mną na PW podać swój nick z gry no i dla ciekawości tier np 5/6

Opublikowano

A jakieś minimum tierowe będzie ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Na razie zbieram listę osób i nie wiem czy w ogóle będą jakieś wymagania bo chciałbym min 7 tier ale z mpc forum może jest z 5 osób które mają taki tier : p

Na razie zbieram osoby potem będzie się myślało :P

PS. Nie mój sie Ty masz 7 tier :P

Opublikowano

Na razie zbieram listę osób i nie wiem czy w ogóle będą jakieś wymagania bo chciałbym min 7 tier ale z mpc forum może jest z 5 osób które mają taki tier : p

Na razie zbieram osoby potem będzie się myślało :P

PS. Nie mój sie Ty masz 7 tier :P

Jeśli chcecie żebym w ogóle się włączył to tego "klanu", to niestety ale przynajmniej jakiś czołg musi być przynajmniej na tą kompanie 8t. Fajnie by było jakby wszyscy tutaj mieli przynajmniej po 1X ale to już marzenia ściętej głowy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mam 8 tier i połowę expa na 9 , nie gram na premium nigdy go nie kupowałem .

O to mój garaż :

T28

M4(3k do E2 potem na M26 i T29)

T49(na Hellcata jako zarabiarke)

Su-85 (na tradycyjne)

BTW moje ambicje są w opisie na moim profilu (jak ich nie ma to znaczy że mój telefon ich nie zapisał :( )

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Ja mam 8 tier i połowę expa na 9 , nie gram na premium nigdy go nie kupowałem .

O to mój garaż :

T28

M4(3k do E2 potem na M26 i T29)

T49(na Hellcata jako zarabiarke)

Su-85 (na tradycyjne)

BTW moje ambicje są w opisie na moim profilu (jak ich nie ma to znaczy że mój telefon ich nie zapisał :( )

Dobra, nie jest źle.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mój telefon usunoł mi opis i musiałem go pisać od nowa ...

Już prawie E2 :) jeszcze 2 k expa.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Ja mam 5 tier kw-1 ale za to ciągle gram i zaraz będzie KW-1S. ciągnę co IS-7 o 1 rusek więcej w klanie :P

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Nie no wiadomo. Panowie teraz tak troszkę nie na temat gram moim AMX 50 100 działo 90mm 212 pen 240 DMG i rozegrałem na nim zaledwie 25 bitew z czego 10 wygranych 15 przegranych srdeni exp 450 mam na nim łącznie ponad 20k DMG to dobre wyniki czy złe ? Nie wiem czy nie kupić na sobotę jeden dzień premki i podciągnąć statystyki ? Jak myślicie ?

PS. Co do klanu na razie zbieram liste osób jak uzbieram ponad 12-20 osób wtedy będziemy rekrutowali tylko 7/8 lub 2 tyg na jego wbicie.

Opublikowano

To może daj liste do wglądu :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

@up x2 ja w 2 tygodnie się nie wyrobie bo same porażki bo gram z samymi trollami i dopiero 5 tier niewymaxowany.

Opublikowano

Nie no wiadomo. Panowie teraz tak troszkę nie na temat gram moim AMX 50 100 działo 90mm 212 pen 240 DMG i rozegrałem na nim zaledwie 25 bitew z czego 10 wygranych 15 przegranych srdeni exp 450 mam na nim łącznie ponad 20k DMG to dobre wyniki czy złe ? Nie wiem czy nie kupić na sobotę jeden dzień premki i podciągnąć statystyki ? Jak myślicie ?

PS. Co do klanu na razie zbieram liste osób jak uzbieram ponad 12-20 osób wtedy będziemy rekrutowali tylko 7/8 lub 2 tyg na jego wbicie.

Wyślij mi listę na prv :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Mogło by coś takiego powstać ale był by chaos i mało kto ma 8 tiera... Ja bym chciał żeby powstało ale jestem za NIE

NIE

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mogło by coś takiego powstać ale był by chaos i mało kto ma 8 tiera... Ja bym chciał żeby powstało ale jestem za NIE

NIE

Jak sie bierze "siema pl" do klanu to chaos jest.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up jaki "siema pl" ??

Opublikowano

UP nie kumasz ? domysl się...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Tylko jest taki problem :

Bo mój komputer ma 4 lata i troche szwankuje :( raz się włączy raz nie , raz nie znajdzie windowsa no przeróżne ma problemy :) grac dam rade tylko mogą być lekkie problemy z TS3 bo nie zawsze mi słuchawy wykryje ale to tam pikuś.

Mam w planach zmiane kompa , i jak powstanie klan to was poinformuje tak 7 dni przed zmiana że mnie nie bedzie pare dni (góra 7-8).

To tak informuje na samym początku :)

BTW średni exp mam 262 WTF jakaś parodia zawsze bo bitwie mam 400-500 a nie 262.Pamiętam jak miałem 592 średniego a teraz miazga.

Czym to może być spowodowane ? tym że gram lolkami ? bo rozpocząłem 2 dodatkowe linie i jadę o 2 tieru :( tak od 2 tygodni teraz nabiłem 4.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

@up ja dzisiaj kw-1 zdobyłem 853 dos za 3 kille byłoby 4 ale jakis n00bek dowalil.

Opublikowano

Tylko jest taki problem :

Bo mój komputer ma 4 lata i troche szwankuje :( raz się włączy raz nie , raz nie znajdzie windowsa no przeróżne ma problemy :) grac dam rade tylko mogą być lekkie problemy z TS3 bo nie zawsze mi słuchawy wykryje ale to tam pikuś.

Mam w planach zmiane kompa , i jak powstanie klan to was poinformuje tak 7 dni przed zmiana że mnie nie bedzie pare dni (góra 7-8).

To tak informuje na samym początku :)

BTW średni exp mam 262 WTF jakaś parodia zawsze bo bitwie mam 400-500 a nie 262.Pamiętam jak miałem 592 średniego a teraz miazga.

Czym to może być spowodowane ? tym że gram lolkami ? bo rozpocząłem 2 dodatkowe linie i jadę o 2 tieru :( tak od 2 tygodni teraz nabiłem 4.

Średnie doświadczenie to zsumowany exp podzielony przez ilość bitew więc nie możliwe żeby było tak jak piszesz :D

Opublikowano

Osób które do mnie napisały w sprawie klanu jest 6 a w teamcie ponad 30 osób było na tak więc nie rozumiem tego

Opublikowano

@up a czego się spodziewałeś??

ja o tym parę postów wyżej wspominałem "Klan zakłada grupa ludzi którzy lubią ze sobą grać, a nie grupa osób które się nie znają i ze sobą nie grają"

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Czyli próba 3 została zakończona wynikiem :

6 osób z 30

Miejmy nadzieje że nastepnym razem bedzie lepiej.

Do następnego razu :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...