Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uri ;p

SnickU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gajos ale chodzi mi o taska, takiego jak wyżej wspomniałem bo jak jestem w domu to mogę sobie bez problemu zmienić taska po tych np 8h ale jak mnie nie ma to po co bot ma latać zbierając 500 uri/h, już więcej mi na npc nazbiera ;p

@polisher - zanim kogoś spróbujesz zhejtować to przeczytaj 1000 razy jego nick i naucz się go pisać, bo nie wiem czy mówisz do mnie czy do swojego wymyślonego przyjaciela, "siur" to możesz sobie psa nazwać , moje posty nie mijają się z prawdą, czytaj ze zrozumieniem albo oddaj państwu pieniądze za edukację.

Pozdrawiam SnickU

Sory dla mnie tasaki czarna magia ;] Więc nie pomoge przepraszam .

Λnonymous 5 % !!! ZA JEDEN POST . ŻAŁOSNE !!!

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Witam ponownie. Zauważyłem że na 300 boxów mam 0 uri .. to tak jakbym nie mógł trafić uri w żadnym boxie, z gg energy jest tak samo, 2 na 300 boxów. To właśnie tak działa ta blokada czy mi się włączył mega pech ?

Opublikowano

Witam ponownie. Zauważyłem że na 300 boxów mam 0 uri .. to tak jakbym nie mógł trafić uri w żadnym boxie, z gg energy jest tak samo, 2 na 300 boxów. To właśnie tak działa ta blokada czy mi się włączył mega pech ?

Raczej pech , np. jak walnisz 1000 GG to też masz prawo nie trafić części do wrót.

Opublikowano

Zwykły peszek..

Opublikowano

@up chuj ci w ryj nikt cie nie lubi <facepalm>.

Dzieciek to ty jesteś wypiardalaj na swojego generała zmyślonego.

Suck me.

W szkole mnie nie tepia , mam swoich ziomków .

Zakładam ,ze ty jestes gnembiony nawet przez rodziców ,ze takie chujowe im dziecko wyszlo i do tego z przypadku >.<

WojakPL - Banned

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...