Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpc Modder Team i noworoczna rekrutacja :)

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, po dłuugim czasie sporu związku z naszym tematem o tytuł modderów , wreszcie się udało stworzyć naszą grupe - Mpc Modder Team.

Jakowo święta się skończyły, a za kilka godzin mamy nowy rok , więc może też dobrym postanowieniem tegorocznym jest zostań jednym z nas - czyli modderem Mpc Forum ?

Naszym zadaniem jest tworzenie dodatków, efektów, przedmiotów i wiele innych rzeczy do gier, możliwe w które na codzień grywacie :D

Mamy nadzieje wraz z administracją , że dzięki waszej pomocy uda nam się rozwinąć tą grupę, a nawet w przyszłości rozsławić MPC Forum w świecie mediów, współpracując wraz z Mpc Media Team ^_^

Jedyne co musicie mieć to pojęcie wszelakie na temat moddowanej gry, ok.10 dobrych modów, lub tak ponad 15 pomniejszych, dodatkowo wiedzę na temat tego co robicie, kultura osobista i również umiejętność do pracy w grupie i zapał do pracy :P

Piszcie PW do mnie lub @AceBoy w sprawie modderów :) Zgłaszajcie się, ja nie gryzę, pamiętajcie każdego moddera doceniamy nawet tych z pomniejszych działów, ponieważ nawet taki może wiedzieć więcej od innych, każdy ma prawo spróbować i się zgłosić -tyle że róbcie to z głową :rolleyes:

~ Serdecznie zapraszamy i pozdrawiam Maxio, + cały mpc modder team ;)

//Ta Bebson jebuem się kilka razy xD Ale cii...

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli jestem dobrze w temacie to umiem dodawać tam mody czy inne bajery ale sądzę, że to za mało .

Opublikowano

Max, a jak z grami których niema na forum ?

f.ex

SRTT

NOLF2

TESV

Pytanie czysto teoretyczne, żeby potem inni nie pytali ;)

@up.

dodawać, a tworzyć to dwie inne bajki.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A czy zaliczają się do tego własnoręcznie pisane modyfikacje do serwerów counter strike?

:D

No proste że tak, jeżeli dobrze zrozumiałem :)

@Len dobrze że zapytałeś :) Jak najbardziej, łatwiej było by opublikować np. na YT, tak samo na tego podstawie można się również nauczyć w pewnym stopniu moddingu ^^

Opublikowano

Bo jestem w trakcie pisania dwóch modów (projektów) do cs :) dzięki :) czyli jeśli to duże mody to ich 10, a jak małe to 15? I czy te mody można wrzucać na forum? Bo np od tego nie ma działu w cs. :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Bo jestem w trakcie pisania dwóch modów (projektów) do cs

:)

dzięki

czyli jeśli to duże mody to ich 10, a jak małe to 15? I czy te mody można wrzucać na forum? Bo np od tego nie ma działu w cs.

Możesz wrzucać na forum, do działu głównego CS :) Co liczby musze poprostu jakość ich zobaczyć i twoje umiejętności w tym zakresie :)

Opublikowano

Dobra robota panowie - czekaliście, pisaliście długo jednak w końcu Wam się udało, powodzenia Maxiu i AceBoy, postarajcie się zrobić coś wspaniałego z tej grupy.

Powodzenia. ;)

Opublikowano
"naszym tematem o tytułu modderów"

"uda nam się rozwinąć tą grupa"

U Maxiu już świętuje nowy rok :D

Co tu dodać, zapraszamy do współpracy

@Binnion

Nie chodzi za bardzo o ilość tematów, a o jakość modów - żebyśmy widzieli co potrafisz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A jeśli można wiedzieć, to czym się różni MPC Modder od MPC Coddera?

Codder - Programy

Modder - Mody?

Opublikowano

Max szykuj się na spam na gg, będziesz mnie uczył modować. Btw. poznamy uprawnienia rangi?

tak dostajesz dostęp do sekretnego działu.

chyba że cos pominąłem.

@down

tego nie wiem, mi chamy wyzerowali :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Btw. poznamy uprawnienia rangi?

Ranga aktualnie ma dostęp do ukrytego działu oraz jeszcze w postaci nagrody - tejże plakietki.

Aktualnie staram się ogarnąć starą ekipę po Enzilu :). Muszę się dowiedzieć czy oni nadal działają w tej branży.

Tak czy inaczej, zapraszamy :D.

1334497071-U17330.png

Opublikowano
Btw. poznamy uprawnienia rangi?

Jeżeli grupa się rozwinie, wedłg. umowy kokosz ma dokończyć reszte naszego projektu, w tym dodanie nam innych uprawnień :)

oprócz dostępu nie masz również paska ostrzeżeń. ^^

Zobaczymy xDD Fajnie by było :)

Opublikowano

A jak one wygladają? Nie każdy z nas gra w Metina, więc musisz sprecyzować o co dokładnie chodzi.

Jeśli chodzi o stworzenie mapy, i potem wrzucenie jej do gry. To wg. mnie tak. Ale fajnie by było gdybyś znał się jeszcze na czymś.

Ale jestem tylko membersem ;)

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...