Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Jak szybko bic profe na malym lvlu i dobrze expic!

Szchachcic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem poradnik jak szybko wbic profe i jednoczesnie lvl...

A wiec tak wbijamy 36 lvl wykorzystajcie do tego poradnik gracza "LiveTroll"

To jest ukryta treść, proszę

Potem jak wybralismy klase i mamy na niej 36 lvl i 20 profe robimy sp1

SP1 Lucznika-Ranger "element" woda

SP1 Maga-Red Mag "element" ogien

SP1 Wojownika-Warrior "element" ogien

Potem jak najszybciej wbijcie na sp 21 job polecam komete...

Jak juz mamy na swoim sp1 21 job mozemy je ulepszyc na +1 do 5 od 41 joba od +5 do +9 od 51 joba od +9 do +15 (jesli kogos stac niech ulepsza jesli nie niech nie ulepsza)

Teraz taka jaka wybralismy klase np ja lucznika to robimy 2 postac tak samo lucznik i na jednym koncie musimy kupic maly magazyn jesli kogos stac to duzy...

Wchodzimy do minilandu stawiamy go karte SP1 lucznika (jesli mamy lucznika...) wkladamy do malego magazynu...

Potem wchodzimy 2 postacia i bierzemy sp wbijamy 15 lvl i 20 profe bierzemy klase lucznika i tak postarajcie sie wbic 20 lvl i 20 job polecam groszki...

Jak juz wbilismy 20 job nakladamy sp i tak cieszymy sie ze jestesmy koksami i jednoczesnie szybko wbijemy profe na norm poniewaz od 21 job na sp leci tez exp na norm

Od 21 job na sp leci nam exp tez na normalnym stanie czyli bez sp dlatego tez jak expimy i ogolnie gramy na sp zdobywamy tez job na norm i nie mamy problemu z robieniem nastepnych kart :)

Jesli gdzies zrobilem blad lub napisalem nie jasno prosze pisac pod tematem

Jesli poradnik sie podoba dajcie mi "+" bo grac i klikac non stop w nostale to umiecie a kliknac lubie to nie dacie rady? :P

2435676187.png

Opublikowano

Od 21j nie można ulepszać do +15 tylko do 5, od 41j do+9, a od 51j do +15, taki mały błąd zrobiłeś. Ogólnie nie zrozumiałem prawie wg. poradnika i nie wiem czemu ma służyć. Po założeniu sp ba 20 lvlu nie będzie wcale tak szybko szło na normie.

Opublikowano

Tut przydatny tylko dla osó początkujących... Każdy gracz który ma już pewnen staż w nostale to to wie...

Zmień czcionke na większą może kolorową... Sorry ale tut słaby :/

A i popraw all błędy ortograficzne oraz jak up napisz od którego joba można ulepszać sp itd. ...

itr0fv.png

Opublikowano

Przeczytałem to pięć razy i dalej praktycznie nie rozumiem.

Czemu ma służyć ten poradnik?

Jak wbić job na sp?

Robisz 2 taką samą postać, więc po co na niej expić jak masz łuka z wyższym lvl.

Oświeć mnie.

Opublikowano

Chodzi mi o to ze jak zrobicie na jednym luku sp1 i wbijecie na nim 21 job to mozecie zrobic 2 i wbic na nim np 20 lvl i 20 job i zalozyc to sp

2435676187.png

Opublikowano

Chyba jestem upośledzony, bo dalej nie rozumiem.... przecież to wie każdy że za pomocą magazynu można przenosić sp i zakładać na los.lvl...

Opublikowano

Nie kumacie go np. ja mam sp 99+10 rangera taki przykład i mam np. 60lvl nudzi mi się na nim postanawiam grać od nowa tworze postać i wbijam mu 20lvl i 20job daje te SP w magazyn biore noobem z magazynu = wygrywam każde BB , każdy lodołamacz i expie sobie od razu profe normal na ubranym rangerze + łatwy exp. o to mu chodzi .. tylko mu chodzi z sp 21job ;) i expić np. od 15lvl postaci rangera czyli wbijecie nawet niezłą jobke a jak wojem robiłem :>.

+ można później robić taką postacią pieczątki np. xysa i zarabić np. na EQ na większy lvl.

A jeżeli ktoś chce mieć job na SP to polecam only normal grać ulepszyć skille i jazda tylko do CP itd ubierać SP a exp z misji przyjmować na normalu nieźle jobke można nabić.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

No ale żeby założyć SP, trzeba mieć job ._. A nikomu się nie chce bić joba na groszkach, wbić go i latać jak za przeproszeniem idiota z SP pisząc do każdego "Mwhhahahah, mam 20 lvl i SP ale ze mnie koxu!" ;_;.

Po właśnie takim czymś SP się nudzi a gra traci sens, tyle w temacie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No właśnie dla mnie też ten temat jest idiotyczny... No takim low lvl z sp można sobie robić te pieczątki cuby ale powiedzmy że za 1 pieczątkę cuby dostaniemy 80k. A Takim 50lvl robisz pieczątki DC za które dostajesz nawet i 250k :) Takie robienie low lvl z dobrym sp jest tylko dla szpanu. Tyle z mojej strony :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to jak jestes leniwy to tego nie rob jeju przecierz nic na sile skoro nie chce ci sie tego wg robic to po co sie udzielasz?

2435676187.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Jak szybko bic profe na malym lvlu i dobrze expic!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...