Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs! - MPC na biurku ;)

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP ... Wooow on ma papierosyy (pewnie jest dorosły)... Po chu* za przeproszeniem wykładacie na to biurko wszystko co macie po ręką...

A co będzie oceniane jakość drewna biurka, układ szafek czy jeszcze coś innego ?

Konkurs trochę "nie dla każdego" bo nie każdy ma się czym popisać (sprzęt itp) i nie posiada dobrego aparatu... (Oczywiście może zrobić, ale i tak wygra osoba co te wymogi spełnia)

fot1yn.jpg

fot2u.jpg

fot3w.jpg

Opublikowano

Ja tylko od siebie dodam :

• Zakaz jakiegokolwiek kopiowania prac kara : 48h bana + dyskwalifikacja.
  • Zakaz spamowania w tym temacie.
  • Wszelkie prace nie na temat będą karane warnami.
  • Można dodać tylko 3 zdjęcia.
  • Prace nie mogą łamać regulaminu globalnego forum.

Wiec Seldek rusz 4 litery i banuj wszystkie osoby ktore napisaly glupie posty typu Endymion_ ktory ma 2000+ postow nie na temat + w konkursie wklada swoje 5 groszy i kilka innyc osob.

Traktuj kazdego rowno a nie tak jak z rangami z Makinem dajecie mu rangi za nic a reszta o niczym nie wie..

Ban dla tego pana i dla reszty ktora nie stosuje sie do regulaminu.

@Down: Moze nie wstawiales razem z sunushim i krzywym_ screenow nie pisaliscie w postach "hahaha ,trololo" ? wystarczy dobrz popatrzec w twoja zawartosc i mozna z latwoscia odszukac te tematy. Ps : Rangi Modera,Black Membera,Gold Membera masz za pomoc tak? jaka ? gdzie? jak kazy twoj wczesniejszy post byl zajebsty nic nie wnosiles do tematu poza buzka ;). A modera powinny dostawac osoby ktore cos udostepniaja i zostawiaja a nie wchodza w swoj temat i pisza "Wypierdalac"

Pw od Endymion_:

Wysłano dziś, 23:19

24h with MPC

modder.pngblck.png1342951922-U215643.png9368_gold.png

• MPC Modder Team
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 3380 postów

• Lokacja:Gdynia

Może pw? ;)

Czy ja gdzieś napisałem że mam nagrody za pomoc? Blacka dostałem za konkurs na święta u Makina w statusie, Golda dostałem za wkład w MMT od Wrednej, MMT Golda za wkład w MMT od Zavettiego, a Moddera za to że jestem w tej grupie. I co tu jest za pomoc? Nigdzie nie pisałem ze mam za to nagrody, ale ty pierdolisz jakies farmazony z pizdy wyssane.

No i co że dałem w treść tutoriali wypierdalać? Boli cie to? Wiedziałem że dostanę bana to je wyjebałem z foruma, więc ściśnij pizdę. W przeciwienstwie do ciebie mam SWOJE poradniki na forum i za to jestem w grupie moddersów. Ty jedyne co umiesz to szczekać, ale zapamiętaj że najmniej groźny jest ten co najgłośniej szczeka.

Tak sie zachowuje osoba ktora ma tyle tych rang + modera? smieszne :)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@2UP ... Wooow on ma papierosyy (pewnie jest dorosły)... Po chu* za przeproszeniem wykładacie na to biurko wszystko co macie po ręką...

A co będzie oceniane jakość drewna biurka, układ szafek czy jeszcze coś innego ?

Konkurs trochę "nie dla każdego" bo nie każdy ma się czym popisać (sprzęt itp) i nie posiada dobrego aparatu... (Oczywiście może zrobić, ale i tak wygra osoba co te wymogi spełnia)

Może coś wrzucę, jak troszkę posprzątam i pożyczę lustrzankę od kogoś bo troszkę kiepsko z takim zwykłym apkiem...

UWAGA UWAGA... PYTANie... :D Czy można fotkę minimalnie obrobić tzn. jakieś rozmycia, balans kolorów (Bez żadnych bajerów)

Jak nie wiesz to nie gadaj od zawsze tam leżą wiec nie pie*dol.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ok jutro sprzątam biurko, ciekawy konkurs ;..;. :D

Wstawie i edytuje ten post jak coś. ;x

Opublikowano

Po tych wszystkich zdjęciach (A szczególnie Kasia) wygląda na to, że tym więcej pierdzielne na biurko tym lepiej?

Jeżeli tak, to pół domu walne na biurko i wygram :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Down: Moze nie wstawiales razem z sunushim i krzywym_ screenow nie pisaliscie w postach "hahaha ,trololo" ? wystarczy dobrz popatrzec w twoja zawartosc i mozna z latwoscia odszukac te tematy. Ps : Rangi Modera,Black Membera,Gold Membera masz za pomoc tak? jaka ? gdzie? jak kazy twoj wczesniejszy post byl zajebsty nic nie wnosiles do tematu poza buzka

;)

. A modera powinny dostawac osoby ktore cos udostepniaja i zostawiaja a nie wchodza w swoj temat i pisza "Wypierdalac"

Nie wiedziałem że plakietki są za pomoc..a nie za skill i konkursy.Pozdro dla twojego "mózgu" . A co do modderów nie jesteś w temacie więc..Ty możesz :

"Wyp..."

@Top

Co do tematu, podobny do ostatniego, mi się podoba ;) Mam nadzieje że coś wstawie xD

Powodzenia życze.

Opublikowano

jak fajnie że ludzie ustawiają wszystko "co fajne" na biurko w momencie gdy jest konkurs <3

oto ja i mój syf.

66202256630750496431.jpg

@edit.

Logo EmPeCe jest mało widoczne, ale bardziej widać moje tło z profilu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Moje biurko z dedykacją dla żyda (harnasia)

df9c8cbe42e9f.jpg

61005ce405f4f.jpg

2bac20dd628eb.jpg

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Moje biurko z dedykacją dla żyda (harnasia)

df9c8cbe42e9f.jpg

61005ce405f4f.jpg

2bac20dd628eb.jpg

Mówiłeś, że masz chujowego laptopa...

Przecież paint działa :D

Tutaj pierwsze zdjęcie:

1353252910-U567821.jpg

W niedziele dam aktualne zdjęcie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zasyfiona klawiatura i pomazany monitor a tak po za tym to nie jest źle... Biurko takie jak zwykle

1357340897-U48785.jpg

1357340895-U48785.jpg

1357340893-U48785.jpg

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Dodałbym punkt do regulaminu, że zdjęcia wstawiamy w spoilerze, bo aż palec boli od scroll'owania.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

t8oqkm.jpg

Jak dla mnie to na razie ten użytownik powinień wygrać bo wstawił ,,normalne'' i całkiem ciekawe zdjęcie :) A nie tak jak reszta nawalają po 50 paczek papierosów albo tabak i myślą, że są pro...

Może wstawie zdjęcie żeby nie było...

// Czy ja tam z daleka widzę figurkę Ez'a? :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja tam wolę mieć porządek na biurku ;). Nie sztuką jest szpanować tym co się ma w lodówce itp, sztuką jest po prostu być normalnym :)

dsc0114ip.jpg

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A ja za to wstawię jeszcze raz.

Moja inwencja twórcza:

Bo kto powiedział, że zdjęcie ma być zrobione aparatem ;)?

hM6E.jpg

3FZzq.jpg

tek mam srajsunga tego na biurku ;D

MAcie tu zdjęcie znów

zdjcie0155u.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...