Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Palladium z chate engine.

Thervel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli jak ciskam na Os to moge smialo ciskać?

Lol to ty przez ten cały czas co ci widzę na palce ciskasz bez Cheat Engine? Ciskaj śmiało. Ja od pół roku latam na tym. Tylko ustaw prędkośc na 3, bo jak ustawisz na więcej to ci będzie omijal palladium.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Lol to ty przez ten cały czas co ci widzę na palce ciskasz bez Cheat Engine? Ciskaj śmiało. Ja od pół roku latam na tym. Tylko ustaw prędkośc na 3, bo jak ustawisz na więcej to ci będzie omijal palladium.

ja zawsze latałem od 10-20 i zbierał bez omijania jak patrzyłem

Opublikowano

ja zawsze latałem od 10-20 i zbierał bez omijania jak patrzyłem

3 spokojnie starcza. Szybciej niż 1 czasami 2 palladium na sekunde ci nie zbierze.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nie chce mi się szukać to tu ci podam moją, niedawno pisaną intstrukcję:

1. Zainstaluj najnowszą Jave

2. Ściągnij Open Stealth ze strony www.profibot.net

3. Nie włączaj go dopóki nie zmienisz proxy.

4. Zmiana proxy:

Google Chrome: Ustawienia -> Pokaż zaawansowane ustawienia -> Sieć -> Zmień ustawienia proxy -> Ustawienia Lan -> Wpisujesz tak jak jest na screenie -> Zaawansowane i zaznaczasz "Użyj tego samego serwera proxy do wszystkich protkokółów" - > Klikasz OK -> Odpalasz Opena -> Klikasz Start w grze -> I cieszysz sie botem :D

.86164736753930977860.jpg

5. Kiedy już znajdziesz sie na 5-3, ściągasz Cheat Engine ze tej stronki

To jest ukryta treść, proszę
. Włączasz i:

1. Klikasz ten komputerek i szukasz Open Stealth.exe

2. Zaznaczasz unradomiezer i Enable Speedhack

3. Wpisujesz 3

4. Klikasz Apply i tyle :D

80045337947357309027.jpg

silvertcsax.gif

Opublikowano

@ Piotrek tak działa, sprawdziłem to doświadczalnie, z cheat engine zbiera mi szybciej

@ Julian, nie na PBDO nie działa cheat Engine

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ale podobno bardzo wielkie szanse na bana nie ? bo nie realne aż 1-2 palladium na sekundę ...

No nie wiem ja od września latam z Cheat Engine na prędkości 3 i jakoś jeszcze nie wyłapałem. Nie ma zapisane w dzienniku w jakieś częstotliwości zbierasz palladium więc się nie przyczepią jak coś.

silvertcsax.gif

Opublikowano

No nie wiem ja od września latam z Cheat Engine na prędkości 3 i jakoś jeszcze nie wyłapałem. Nie ma zapisane w dzienniku w jakieś częstotliwości zbierasz palladium więc się nie przyczepią jak coś.

No ale mają info o zebranej/wymienionej energii wciągu X dni ... pewnie też info o PD z wrót ... sam chyba kupie OS i pobiore cheat ;)

Opublikowano

No ale mają info o zebranej/wymienionej energii wciągu X dni ... pewnie też info o PD z wrót ... sam chyba kupie OS i pobiore cheat ;)

Tak i jeszcze ile razy poszedłeś się odlać i zjeść kanapkę :D. Na razie BP ma na głowie problem jak pozbyć sie bocących na alienach a tak jak już wspominałem nie słyszałem ostatnio żeby ktoś wyłapał bana ani za Opena ani za Cheat Engine. Zbieranie poprzez Opena i Cheat Engine jest najszybszą formą zbierania palladium - nie da sie szybciej :D. Jak najbardziej polecam.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Tak i jeszcze ile razy poszedłeś się odlać i zjeść kanapkę :D. Na razie BP ma na głowie problem jak pozbyć sie bocących na alienach a tak jak już wspominałem nie słyszałem ostatnio żeby ktoś wyłapał bana ani za Opena ani za Cheat Engine. Zbieranie poprzez Opena i Cheat Engine jest najszybszą formą zbierania palladium - nie da sie szybciej :D. Jak najbardziej polecam.

ale serio mówię :D a tak za 24h ile masz pallki na cheat +os?

Opublikowano

to Cheate engine już działa :? czy wy mu ściemy wciskacie ;] przecież on tylko wizualnie przyspieszał statek a tak naprawdę normalnie leciał ;]

Opublikowano

ale serio mówię :D a tak za 24h ile masz pallki na cheat +os?

około 3 czasami 4 ładownie po 7656 palladium i nie przez 24 h tylko przez około 10 h.

to Cheate engine już działa :? czy wy mu ściemy wciskacie ;] przecież on tylko wizualnie przyspieszał statek a tak naprawdę normalnie leciał ;]

Cheat engine nie działa na Dark Orbit. Na Open Stealth działa. I jak nie jesteś to końca pewien to się nie wypowiadaj. Jeśli mi nie wierzysz na słowo to odpal sobie Opena albo Kopena bez Cheat Engine i włącz minutnik na godzinę czasu, następnie włącz Opena I Kbota z Cheat Engine na ten sam czas i porównaj zarobki.

silvertcsax.gif

Opublikowano

około 3 czasami 4 ładownie po 7656 palladium i nie przez 24 h tylko przez około 10 h.

Cheat engine nie działa na Dark Orbit. Na Open Stealth działa. I jak nie jesteś to końca pewien to się nie wypowiadaj. Jeśli mi nie wierzysz na słowo to odpal sobie Opena albo Kopena bez Cheat Engine i włącz minutnik na godzinę czasu, następnie włącz Opena I Kbota z Cheat Engine na ten sam czas i porównaj zarobki.

To ile ty masz x2/x3 :D

sam chyba się skuszę na Opena

Cheat darmowy ??

a gdzie najtaniej kupie opena na 30 dni ?? formy TYLKO psc,ukash,doladowanie do telefonu

Opublikowano

To ile ty masz x2/x3 :D

sam chyba się skuszę na Opena

Cheat darmowy ??

a gdzie najtaniej kupie opena na 30 dni ?? formy TYLKO psc,ukash,doladowanie do telefonu

x2 - 8 mln. x3 - 5 mln, x4 - 2 mln , Sab - 3mln. Przewiń wyżej, w tym temacie napisałem poradnik jak i co zrobić z openem i cheat enginem, który jest darmowy. Najtaniej? Na stronie www.profibot.net przy dobrym kursie kupiłem za 19 zł na miesiąc. Tylko kupuj w soboty, czyli jutro bo wtedy jest zniżka 23%. Musisz kupić przez Xsolle i tam masz różne formy płatoności w tym o ile dobrze pamiętam jest PSC i Ukash.

A Cheat Engine działa na KOS

Jeżeli działa na Openie to powinien na Kopenie ale nie jestem w 100% pewien ponieważ nie używam Kopena.

silvertcsax.gif

Opublikowano

x2 - 8 mln. x3 - 5 mln, x4 - 2 mln , Sab - 3mln. Przewiń wyżej, w tym temacie napisałem poradnik jak i co zrobić z openem i cheat enginem, który jest darmowy. Najtaniej? Na stronie www.profibot.net przy dobrym kursie kupiłem za 19 zł na miesiąc. Tylko kupuj w soboty, czyli jutro bo wtedy jest zniżka 23%. Musisz kupić przez Xsolle i tam masz różne formy płatoności w tym o ile dobrze pamiętam jest PSC i Ukash.

--

a na tej stronie to trzeba się zarejestrować czy jak ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...