Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kamieniarz znów zaczyna krasc .

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem taką sytuacje iż 2 miesiące temu a dokładnie 9/11/12 kupiłem u Kamieniarza Kbot. Wysłałem mu zakupione PSC wszystko było ok.

kamieniarz ...

+5cr na 1709994***

09 lis 16:26

lecz wczoraj on napisał mi iż :

witam

uprzejmie informuje ze w związku z użyciem kodu psc którym zapłacono za kbota, wszystkie licencje z CN 1709994850 zostaną usunięte

pozdrawiam

po 2 miesiącach pisze mi ze PSC było puste. Ale jak podawałem mu je 2 miechy temu mówił ze wszystko jest ok .

Na stronce PSC wpisuje kod aby zobaczyć i wyskakuje mi takie coś :

Podczas wpisywania kodu PIN i/lub hasła wystąpił błąd. Sprawdź swój kod PIN. Jeżeli zostało przypisane hasło do tej paysafecard, skontaktuj się z naszych serwisem.

Kamieniarz sądzi że wykorzystałem kod Miesiąc po tym jak mu go podałem . Lecz tego nie zrobiłem bo po co miał bym wpisywać jakiś kod gdzieś jak myślałem ze on go zużył . Wysyłał mi jakieś logi z PSC lecz nie SS tylko kopiowane pierdoły .

Po tym jak napisałem mu ze jest złodziejem i kilka obraz napisał mi że zgłosi moje ID do supportu lub znajomego z administracji i mnie zbanują .

kamieniarz ...

no to teraz przesadziłeś

wczoraj 16:56

twoje id zostanie przeslane odpowiednim osobom

Ja

no bo tak okradłes mnie .

wczoraj 16:56

kamieniarz ...

i mozesz sie pozegnac ze swoim kontem

Po jakimś czasie napisałem mu że kupie jeszcze raz kbota ale przelewem aby mieć dowód , to zgodził się na to .Lecz po czasie stwierdziłem ze nie będe kupował 2 raz tego samego. Nie będzie mnie szantażował ze co dam mu 2 raz kase i co bedzie ok ...

Więc kamieniarz ukradł 50 zł i po 2 miesiącach sądzi nagle ze moje PSC było puste jaki w tym sens ??

I jeszcze dziwniejsze jest to ze na stronie psc po wpisaniu kodu wyskakuje błąd to oznacza ze zablokowali tą karte .

Jeśli będą potrzebne jakieś ss udostępnię je .

Z poważaniem Gajos .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Bosh, czy każdy reseller ciągle musi po sb jeździć? I co te tematy mają do DarkOrbit...

Opublikowano

ehhh co on nie wypisywał o costello a teraz sam zaczyna robic jak on :D poleciał w ch... po całosci ;/ ciekaw jestem czy od tych zarobionych pienędzy podatki płaci :D:D

Opublikowano

Gajos jaka chcesz od nas niby pomoc?

Kamieniarz g..... ci zrobi bo id konta można łatwo wydobyć z kodu profilu ;)

Opublikowano

Kamieniarz to dziecko, które myśli, że jest cwane ;]

Tak samo jak RP do LoLa chciał mi sprzedać, a w temacie pisał, że ma sposób...

Dlatego dostał tutaj bana, bo nawet w sygnie miał ceny RP

:ninja:

Opublikowano

Gajos jaka chcesz od nas niby pomoc?

Kamieniarz g..... ci zrobi bo id konta można łatwo wydobyć z kodu profilu ;)

No coś może dacie rade :( A jak nie to przynajmniej ludzie którzy będą chcieli kupić to nie kupią u niego

Opublikowano

pukaczu :) Cii , zobaczymy jak mnie nie zbanują to moze kupie znów ale nie obiecuje ze od ciebie :)

Konta ci nie zabierze a bota jak chcesz mieć to kup nowego od ivana bo on ci już nie odda :)

jeszcze nie zabrał chyba bo aktualizacja jest . Więc może sie jeszcze coś uda .

Opublikowano

pukaczu :) Cii , zobaczymy jak mnie nie zbanują to moze kupie znów ale nie obiecuje ze od ciebie :)

Nie mów tak bo jeszcze pójdzie, że gajos to moje multi acc :ninja: tak ja ostatnio się dowiedziałem, że jestem własną podróbką -.-

1.jpg

Opublikowano

E tam ja u niego x2 kabota kupiłem z pół roku temu a dziś już tych licencji nie mam bo tam samo twierdził że wykorzystałem Psc ale mam go gdzieś.

Opublikowano

Ja tam u kamieniarza kupiłem bota dałem paysafe i gitara a potem elegancko wykorzystałem sobie paysafe i tyle;p

Tu się okazuje naiwność kamyka... kto daje najpierw produkt a później zabiera kasę ?? o.O

A i jeśli piszę, że na paysafecard.com że kod jest zły a masz go na kartce to kod jest zablokowany (zbyt częste wchodzenie na paysafecardzie) często to mam jak ściągam kasę z psc a tu klient wchodzi na stronie i boom blok na psc i min tydzień czekania ze strony serwisu :/

1.jpg

Opublikowano

na psc mogli by zrobić wykaz wypłaty kiedy gdzie i na jakie konto przydało by się coś takiego ale poco

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jebac kamieniarza w chuj jebany zlodziej, a mowilem nie kupuj od niego ;p kamieniarz zle zrobil teraz straci od groma klientow nawet jak ci nie zabierze kbota to i tak juz ma cienko, ostatnio sporo osob sie mnie pytalo od kogo mam kbota itd wszystkich skieruje do tej osoby od ktorej bralem, kilka set zl straci na bank (nie powiem do kogo bede kierowal zeby nie bylo ze robie jakas reklame czy cos ;) ) W razie co Gajos sprzedam ci moje konto po znajomosci hehe nie bedziesz musial tyle bocic :D

Ps. fajna laska z ciebie bo domyslam sie ze to twoja fotka hehe ;)

Opublikowano

na psc mogli by zrobić wykaz wypłaty kiedy gdzie i na jakie konto przydało by się coś takiego ale poco

jest takie coś... -.- na normalne konto bankowe nie przelejesz psc chyba, że masz jakiś pro bank ale takie kosztują i to słono...

1.jpg

Opublikowano

Hasło na psc może założyc tylko on (opcja dla zwyklych userów zostala wycofana)

Kamieniarz , ty i ta swoja ekipa. Błagam , litości.

Kolejne dziecko kamieniarza uwarzajace sie za bosa.

Takie osoby pozdrawiam z prąciem w oko ;)

Opublikowano

Jebac kamieniarza w chuj jebany zlodziej, a mowilem nie kupuj od niego ;p kamieniarz zle zrobil teraz straci od groma klientow nawet jak ci nie zabierze kbota to i tak juz ma cienko, ostatnio sporo osob sie mnie pytalo od kogo mam kbota itd wszystkich skieruje do tej osoby od ktorej bralem, kilka set zl straci na bank (nie powiem do kogo bede kierowal zeby nie bylo ze robie jakas reklame czy cos ;) ) W razie co Gajos sprzedam ci moje konto po znajomosci hehe nie bedziesz musial tyle bocic :D

I tylko po to założyłeś nowe konto ?

Tak, zapewne to "ona" gdy piszę jako "on" -.-

A kamieniarzowi z całego serca gratuluję.

Krzysiu, zapewne będziesz mieć teraz całą masę klientów :)

Opublikowano

Ok niech wyjaśnię bo widzę, że znowu modzi nic z tym spamem nie robią, bo przecież od kiedy ma to powiązanie z grą?

Otóż osoby kupujące u mnie wiedzą, że od kilku miesięcy nie akceptuję kodów PSC, ponieważ moje IP zostało zablokowane dla usług PSC (zbyt częsta aktywność z mojej strony) i nie chcieli ich aktywować.

Wczoraj ustaliłem ze znajomym, że będzie mi finalizował moje kody, więc dałem mu listę nieużytych kodów z czego kod twórcy tematu został użyty do 3 różnych transakcji (co było napisane w historii).

Co więcej twórca tematu na informację o usunięciu licencji zaczął mnie obrażać, po czym stwierdził, że wyśle mi te pieniądze przelewem, a następnie znowu zaczął coś mówić o Ivanie, costello, pukaczu i mpc.

Skoro sprawa musi zajść aż tutaj żeby była rozwiązana to proszę bardzo ale fakty faktami - gratuluję twórcy tematu za przebiegłość bo nie jest żadną sztuką użyć nieużytego przeze mnie kodu po miesiącu i oskarżać do tego mnie o oszustwo. Brawa

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

Hmm po 2 nic nie wspomniałem o pukaczu nawet nie wiedziałem ze sprzedaje kbota . Po 2 tak bo ja napewno po miesiącu biegałem z tym kodem zeby go wykorzystać tylko PO CO ?? jak sądziłem do wczoraj i nadal sądze e ty go wykorzystałeś . Ciekawi mnie ile już tak osób okradłes . JAK WIDZE W KOMENTARZACH TO SPORO . W twojej historii to czemu na PSC wyskakuje błąd ? A WIEM CZEMU !! PEWNIE TYLE RAZY WCHODZIŁEŚ Z TĄ SWOJĄ EKIPĄ NA TO ŻE AZ ZABLOKOWALI KOD GRATY ...

więc dałem mu listę nieużytych kodów a może użyłeś kod tylko nie pamiętasz ze to zrobiłeś , jednak człowiek jest człowiekiem .

a co do :

Wiem co za debil to napisał :) Kupił kbota w tym samym czasie co ja . Bo był mojego klanu lecz od normalnego sprzedawcy nie kamieniarza . Mówił mi żebym nie kupował od niego ale nie posłuchałem

Opublikowano

Kurcze cięzko to powiedzieć ale pisałem do 3 osób, których psc coś nie śmigały i kolega omyłkowo pomylił errory i historię różnych kodów po czym byłem święcie przekonany że to ty tego kodu użyłeś, a tak na prawdę twój kod z niewiadomej przyczyny nie działa. Jedynie wyskakuje ten error jak napisałeś "Podczas wpisywania kodu PIN i/lub hasła wystąpił błąd. Sprawdź swój kod PIN. Jeżeli zostało przypisane hasło do tej paysafecard, skontaktuj się z naszych serwisem."

Sprawa dziwna ale w każdym razie była do wyjaśnienia na gg zamiast wysyłania przykrych słów w moją stronę. Czekam na gg.

A dla reszty mam nadzieję, ze taka sytuacja będzie nauczką, że nerwów nie należy tracić tylko starać się wszystko wyjaśnić podając wszelkie dowody oraz objaśniając fakty.

@xtie akurat te RP to dobry interes bo coraz więcej ludzi kupuje, a jakiegoś tam konta na mpc mi nie żal :)

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

Kurcze cięzko to powiedzieć ale pisałem do 3 osób, których psc coś nie śmigały i kolega omyłkowo pomylił errory i historię różnych kodów po czym byłem święcie przekonany że to ty tego kodu użyłeś, a tak na prawdę twój kod z niewiadomej przyczyny nie działa. Jedynie wyskakuje ten error jak napisałeś "Podczas wpisywania kodu PIN i/lub hasła wystąpił błąd. Sprawdź swój kod PIN. Jeżeli zostało przypisane hasło do tej paysafecard, skontaktuj się z naszych serwisem."

Sprawa dziwna ale w każdym razie była do wyjaśnienia na gg zamiast wysyłania przykrych słów w moją stronę. Czekam na gg.

A dla reszty mam nadzieję, ze taka sytuacja będzie nauczką, że nerwów nie należy tracić tylko starać się wszystko wyjaśnić podając wszelkie dowody oraz objaśniając fakty.

@xtie akurat te RP to dobry interes bo coraz więcej ludzi kupuje, a jakiegoś tam konta na mpc mi nie żal :)

Napisze ci na gg zobaczymy czy sie sprawa wyjaśni . Jeśli tak i to jest błąd PSC zwracam honor .

Sprawa dziwna ale w każdym razie była do wyjaśnienia na gg zamiast wysyłania przykrych słów w moją stronę. Czekam na gg. Tak dobra poniosło mnie napisze do ciebie moze sie sprawa normalnie po ludzku wyjasni .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...