Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kamieniarz znów zaczyna krasc .

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz kod psc? Jeśli tak, wejdź na

To jest ukryta treść, proszę

I zobacz do czego był wykorzystany kod, możesz też wkleić ss (zamaż kawałek czy coś) to zobaczymy kto zużył.

Na stronce PSC wpisuje kod aby zobaczyć i wyskakuje mi takie coś :

Podczas wpisywania kodu PIN i/lub hasła wystąpił błąd. Sprawdź swój kod PIN. Jeżeli zostało przypisane hasło do tej paysafecard, skontaktuj się z naszych serwisem.

1.jpg

Opublikowano

Dlatego jestem zwolennikiem dokonania przelewów,zawsze winowajce sie znadzie-zawsze:)wiem co pisze:)Pozdrawiam PS przechodze na Ibot-a;p zanim bedzie gotowy nowy Bot:)

Opublikowano

Ten temat tylko potwierdza że powinno się szerokim łukiem omijać polskich handlarzy i kupować tylko i wyłącznie z oficjalnych stronek. Pomijam tu kwestie czysto finansowe bo mi to w tym przypadku rybka a na forum jest zakaz handlu ale straszenie ujawnieniem danych konta przez handlarza do BP całkowicie go dyskredytuje !!! Nie wiem jak inni ale zaufanie do polskich przedstawicieli mam zerowe - jeśli Ci konta ktoś nie zakosi to podpierdzieli Cię do BP - rewelacja o.O

Opublikowano

Ten temat tylko potwierdza że powinno się szerokim łukiem omijać polskich handlarzy i kupować tylko i wyłącznie z oficjalnych stronek. Pomijam tu kwestie czysto finansowe bo mi to w tym przypadku rybka a na forum jest zakaz handlu ale straszenie ujawnieniem danych konta przez handlarza do BP całkowicie go dyskredytuje !!! Nie wiem jak inni ale zaufanie do polskich przedstawicieli mam zerowe - jeśli Ci konta ktoś nie zakosi to podpierdzieli Cię do BP - rewelacja o.O

Że kamieniarz jest taki czy owaki to nie oceniaj wszystkich... Na mnie jakoś nikt nic nie ma, że kogoś oszukałem na kasę czy cokolwiek... Tylko brukus ma do mnie problemy ale to prywatne sprawy już....

1.jpg

Opublikowano

Czy ty jesteś Costello czy coś mi się pomyliło?

To pukacz, costello to kto inny..

Opublikowano

Czemu ten temat jest jeszcze otwarty? Przecież sprawa powinna być wyjaśniona przez PW, a nie na forum publicznym, a w dodatku teraz wszystko zależy od twórcy tematu, który musi się porozumieć z supportem psc

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

generalnie cos jest w tym oszukiwaniu, znajomy tez mial jakis problem kasowy z kamieniarzem tylko nie pamietam o co chodzilo juz

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

generalnie cos jest w tym oszukiwaniu, znajomy tez mial jakis problem kasowy z kamieniarzem tylko nie pamietam o co chodzilo juz

To może skoro już masz jakieś historyjki opowiadać to mów konkretnie? Napisz mi na PW jego gg

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...