Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do dark orbit

kubalten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma jak narazie damowych botów miał być ale twórca napisał że nie będzie udostempinał bota ponieważ obrażali go .

Temat został zamknięty, ponieważ był sam spam..

Bot zostanie opublikowany wkrótce jeśli zadziała xD

Opublikowano

Jasne... wątpię, żeby ten "bot" wytrzymał dłużej niż 1 aktualizacje jeśli wgl powstanie.

To, że sam nic nie umiesz - nie znaczy, że inni nic nie umieją ;)

#autor: Obecnie nic za free nie ma.

Opublikowano

Są boty "clickery" co klikają na paczki. Mało wydajne, kiepskie ale są.

Opublikowano

@Bronek - nie wiesz i masz dysortografie

Uno-nie dlatego, ze go obrazali ale zabrali mu mentora

Due-nie bot tylko crack PB

Tree(nwm jak sie pisze [burak] )-Nie powiedzial ze nie udostepni ale, ze nie bedzie dostepny na mpc ani nie zrobi zadnego programu dla mpc.

Quatro-za rok popros mame, zeby Ci na gwiazdke nie kupywala Smoczych monet (Czy jak to sie tam nazywa) do metina tylko slownik.

**\\BS//**

Opublikowano

To, że sam nic nie umiesz - nie znaczy, że inni nic nie umieją ;)

#autor: Obecnie nic za free nie ma.

Jestem ciekawy jak poradziliście sobie z pakietami gry?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy, zastanawiam się tylko czy nie było łatwiej troche pobawić się z kodem PB i zrobić jego cracka ? No ale co kto lubi ;)

7yo9.png

Opublikowano

Wacek nie byłoby łatwiej ponieważ od razu ten kto zrobi kopie DO zostanie pozwany do sądu ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Wacek nie byłoby łatwiej ponieważ od razu ten kto zrobi kopie DO zostanie pozwany do sądu ;]

Tylko, że Wacek miał na myśli kod bota do gry...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

ma PBDO da sie latać za darmo, ale tak czekajcie na "polszczoną" wersje

Czyli że jest PDBO tylko nie polska wersja? :) A mógłbyś powiedzieć gdzie? ;) Bo szukałem i nic nie mogłem wynaleźć z tego internetu

Opublikowano

Są traile jedno godzinne.

Przepraszam za moją poprzednią pomyłke, ale przeczytałem ten skót jako "bigpoint" ^^

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Jprd... Chyba jak mowia ze bd bot za free to bd bo go robia a jak ich bd obrazac to wam nie dadza

@pukacz Nie umiesz zrobic bota nawet tylko je sprzedajesz i sie boisz ze jak bd darmowy bot to nikt od cb nie bd kupywal

@up poczekaj na bota stP bota a nie

2435676187.png

Opublikowano

Jprd... Chyba jak mowia ze bd bot za free to bd bo go robia a jak ich bd obrazac to wam nie dadza

@pukacz Nie umiesz zrobic bota nawet tylko je sprzedajesz i sie boisz ze jak bd darmowy bot to nikt od cb nie bd kupywal

@up poczekaj na bota stP bota a nie

stp'ek nie bedzie udostepniany z powodu hejtów ..

Opublikowano

Temat został zamknięty, ponieważ był sam spam..

Bot zostanie opublikowany wkrótce jeśli zadziała xD

Hmmm, czyli jak w końcu będzie z STP, skoro jeden z developerów pisze jedno a drugi temu zaprzecza? A, i przy okazji. Cały tamten temat przeszukałem, i ludzie pisali że czekają i props za bota, nie było ani jednego hejta poza użytkownikiem <Pietia.> który ma chyba misję hejtowania.

7yo9.png

Opublikowano

Nie będzie bo nie potraficie zrobić...

nie było ani jednego hejta poza użytkownikiem <Pietia.> który ma chyba misję hejtowania.

Tak, wymyślaj sobie.

Hmm, Pietia, a jak to nazwać? Chcieli zrobić coś dobrego za free, i zostali zjehani? Za co? Za dobre chęci. Gratulacje..

No tak, napisałem prawdę i teraz jestem hejterem. Po za tym niech wyślą bota jakiemuś moderatorowi i niech sprawdzi czy wszystkie funkcje działaja. Jeśli będą działać to mogę nawet ich przeprosić za moją prawdę...

Opublikowano

Nie będzie bo nie potraficie zrobić...

Tak, wymyślaj sobie.

Hmm, Pietia, a jak to nazwać? Chcieli zrobić coś dobrego za free, i zostali zjehani? Za co? Za dobre chęci. Gratulacje..

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...