Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do dark orbit

kubalten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie na tym polega to mpcforum ze jak ktos pierwszy raz cos zrobil i to byl nie wypal to osoba ktora jako 2 tego sprobuje odrazu zostanie zjechana,...

2435676187.png

Opublikowano

Nie będzie bo nie potraficie zrobić...

Tak, wymyślaj sobie.

No tak, napisałem prawdę i teraz jestem hejterem. Po za tym niech wyślą bota jakiemuś moderatorowi i niech sprawdzi czy wszystkie funkcje działaja. Jeśli będą działać to mogę nawet ich przeprosić za moją prawdę...

Cieszymy się, że ty umiesz :)

Czekamy na release od Ciebie.

Od Ciebie - nie od Miszcza :)

Opublikowano

Cieszymy się, że ty umiesz :)

Czekamy na release od Ciebie.

Od Ciebie - nie od Miszcza :)

Na pewno potrafię więcej niż wy obaj, a po za tym wy ogłosiliście, że 'robicie' bota.

A tak z ciekawości - zrobiliście przynajmniej logowanie do do czy zmieniliście tylko wygląd?(logowanie w udo raczej nie działa)

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Petia. z udo logowanie nie działa dziś chciałem napisać własnego bota w paincie i staare projekty botów nie działy :/

PS do autora stp bota, jakby ten bot był prawdziwy to byś miał wyjebane na hejterów bo spędziłeś nad botem długie godziny i jeden pietia by ci latał koło dupy...

@pukacz Nie umiesz zrobic bota nawet tylko je sprzedajesz i sie boisz ze jak bd darmowy bot to nikt od cb nie bd kupywal

To ty pisałeś do mnie na gg widzecie rano ;D jak lubię swoją pracę czyli dzieci które myślą, że jak są anonimowe to mogą wszystko ;D

1.jpg

Opublikowano

pukacz - ty idioto, poczekamy zobaczymy co będzie z tym botem a że większość tego forum to dzieci po 15 lat które nie znają życia poza komputerem i grami MMO to tylko odbija się na poziomie forum

Opublikowano

pukacz - ty idioto, poczekamy zobaczymy co będzie z tym botem a że większość tego forum to dzieci po 15 lat które nie znają życia poza komputerem i grami MMO to tylko odbija się na poziomie forum

Ulżyło Ci obrażanie mojej osoby ?? Stwierdzenie, że jestem idiotą nie ma nic do dalszej części twojego posta... Jeśli jednak uważasz, że jestem 15`stolatkiem i nie znam nic poza kompem to się mylisz.... Mam bogate życie towarzyskie i umiem je połączyć z moją "pracą" dealera....

1.jpg

Opublikowano

Pojawienie się darmowego bota na pewno obniży zyski Pukaczowi, Kamykowi itp. Ale raczej nie na długo, bo jak było z Qbotem? Jutro się okaże - jeśli bot nie jest prawdziwy, " hejterzy " mieli 100% rację. Aczkolwiek życzę powodzenia i czekam na STP.

@Szchachcic lepiej zajmij się swoją ortografią, bo nicki piszemy tak jak każdą nazwę własną dużą literą ;)

7yo9.png

Opublikowano

Ludzie na tym forum nie potrafią uszanować czyjejś pracy i czasu włożonego w stworzenie darmowego bota, ciągle mają jakieś problemy, że czegoś brakuje a jak już ktoś zrobi dobrego to mu "du... liżą". Cieszcie się z tego, że komuś chce się siedzieć nad kodem żebyście mogli mieć bota za darmo Wy niewdzięczne .... jak wam nie pasuje to kupcie sobie ibota lub jakiś inny płatny "porządny" bot skoro darmowy wam nie pasuje !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Napisze w sposob krótki /ogarnijcie sie bo tylko draznicie umysly/ napinajac sie cwaniakujac ,myslicie ze sie nie da takiego klijenta wylapac?kurwa litosci czasami az żal to czytac.PS Ivan ogarniaj tego Kbota

Opublikowano

Nie polecam Pixel Botów. Lepiej używać innych botów: IBot, KBot, PBDO-Bot. Ze wspomagaczy SH-IT, Merkava, Kerkava, KOpenStealth, OpenStealth.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...