Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dl) Bot na androida

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak narazie dodalem log, powiadomienia, ignorowanie pelnego plecaka i dolaczadnie do wojen gildi. Aplikacji do herozerogame nie mam zamiaru robic, a jezeli ty chcesz ja napisac to radze ci zaczac od nauki javy.

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem, link faktycznie czysty jutro poestuję tylko jeśli już skończycie tego bota to najłatwiej co szybko pomoże rozpowszechnić bota jest by stworzyć go od wersji andka 2.X

Osobiście mam 2.1.1, więc sporo mnie mija ale jak pisze to na pewno bd sporym plusem :)

Jak na razie szata graficzna wizualnie średnio - jakościowo super, nie obciąża telefonu praktycznie wcale co najważniejsze przecież działa w tle jedyny bug jaki znalazłem to że można się zalogował kilkukrotnie na jedno konto a przy zamykaniu tego konta wywala crash :)

Ale to już drobnostka ;)

Opublikowano

A kiedy pan da linka do pobrania ?

Prawdopodobnie w nastepnym tygodniu

Pobrałem, link faktycznie czysty jutro poestuję tylko jeśli już skończycie tego bota to najłatwiej co szybko pomoże rozpowszechnić bota jest by stworzyć go od wersji andka 2.X

Osobiście mam 2.1.1, więc sporo mnie mija ale jak pisze to na pewno bd sporym plusem :)

Jak na razie szata graficzna wizualnie średnio - jakościowo super, nie obciąża telefonu praktycznie wcale co najważniejsze przecież działa w tle jedyny bug jaki znalazłem to że można się zalogował kilkukrotnie na jedno konto a przy zamykaniu tego konta wywala crash :)

Ale to już drobnostka ;)

Bot jest na 2.1 i wyzej, sa jedynie drobne roznice dla tych ponizej 3.0, nie w funkcjach lecz w wygladzie.

Opublikowano

Gdyby dał pan linka do pobrania programu java byłbym bardzo wdzięczny ponieważ oblukałem troche neta i są ale lipne i sie tylko konsola otwiera.

Z góry dziękuje

Opublikowano

Areny juz dodalem, ale jak narazie tylko atakuje graczy ktorych wyswietla kiedy wchodzisz w zakladke arena w grze.

Opublikowano

Była wersja do testów ale poprzednia... na razie niech Pan Marcel dokończy to co miał dorobić i dopiero potem do testów dać bo tak to co chwile by było trzeba dogrywać plik... niech będzie raz, a porządnie(no jedynie oprócz ewentualnych poprawek bugów bo bez takich pewnie się nie obejdzie w końcu nie jest to dużo czasu.)

Opublikowano

Dodalem log, dolaczanie do wojen, powiadomienia, arene (uzywa sugerowanych przez gre przeciwnikow), czekanie pomiedzy akcjami, informuje jezeli wpiszesz niepoprawne haslo/nick/server (wczesniej nic nie robilo) i pare drobnych poprawek tu i tam. Nie jest jeszcze idealnie, nie mialem czasu na testowanie, zostawiam to wam :P

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Bot robi za grzyby arenki.

Jak macie grzyby nie ustawiajcie arenek

przyda sie dodać do areny ,zeby atakował graczy według rankingu .

Naprzykład wpiszę zeby atakował graczy od 1000 do 2000 albo 10000 do 11000 bardzo to pomożę .

Opublikowano

Po wejsciu w ustawienia wywala bota za kazdym razem...

Jaka wersja androida? Wyskakuje jakis error/powiadomienie czy poprostu wychodzi, i process znika?

Opublikowano

w innym pana temacie widziałemm bota który gra u hazardzisty chciałem go pobrac ale został usunięty .

Prosił bym o ponowne wstawienie go do pobrania w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...