Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dl) Bot na androida

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się stało z Panem Marcelem i ogólnie kontynuacją projektu, aczkolwiek na xperii x8(custom rom) dziala w porządku.

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej

Mam androida 4.0.4 i jak ściągam bota to pisze, że nie można otworzyć pliku. Mam shitowego tableta od neostrady :D.

nie zauważyłem ego.posta na górze strony zaraz spróbuję.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Witam. Mam androida 2.2.3, telefon samsung galaxy mini, i nie idzie sciagnac bota. Mam astro file managera, sciagam apke, nie exe, i po prostu wyskakuje "brak tytulu - blad pobierania". Co jeszcze mozna probowac? Poprosze o szybka pomoc, gdyz jest to potrzebne juz dzisiaj (awaria neta na kompie) :/

Opublikowano

Czy u kogoś też jest coś takiego, że jak telefon (klawiatura) jest zablokowana to aplikacja niby działa ale stoi w miejscu. Np. Wciskam "start" i mam 1min Q, blokuje telefon, następnie jak go odblokowywuje to dalej jest 1min i wciśniety "start". Tak samo jest też jak aplikacja działa w tle tzn. kiedy mam włączonego bota i gram w coś. Dodam że mam xperie x8.

Pomysł ogólnie fajny, aczkolwiek przydały by się poprawki.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Panie Marcelu, mam pewne sugestie dotyczące aplikacji, a mianowicie to, że wpisując konto, które posiada polskie litery wyskakuje mi, że złe hasło lub nick. Przydałoby by się jeszcze ustawianie roboty, czy chce się by jak to jest ustawione, że na godzinę lub ustawianie według własnych przekonań. Mogło by być do tego by się zmieniało w Status, że jest Praca. Reszta jest bardzo dobra, udana aplikacja i gratuluję tego, że pogłębiając swą pasję ułatwia Pan "życie". Oraz dziękuję :)

Opublikowano

Witam serdecznie. Jestem tu nowy ale mam nadzieje ze zostanie zwrocona uwaga na moj komentarz,, tak wi ec napisze moja prosbe... A mianowicie, chcialbym zapytac czy istnieje mozliwosc stworzenia bota, ktory uzupelnialby klaser na androida. Wiem ze istnieje takowy bot na pc, a z racji tego ze przez kilka miesidcy nie bede mial dostepu do pc, pomyslalem ze uzupelnialbym go sobie na telefonie. Tak wiec moje pytanie brzmi.: czy bylby ktos w stanie stworzyc takowego bota na androida. Licze na szybka odpowiedz. Bardzo dziekuje.

Gdyby nie byl to problem, to prosilbym dodatkowo o skontaktowanie sie ze mna na gg.: 6687912

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...