Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Konkursu Mpc Na Biurku.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluję wszystkim. Po obejrzeniu wszystkich prac pojawia się banan na twarzy. Sam brałem udział w konkursie i...no cóż nie poszło. Może w przyszłości, jak będę miał cały team w znajomych to może się uda.

W każdym razie pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje wszystkim użytkownikom.

WSZYSCY DOSTALIŚCIE W MOIM SERDUSZKU PLAKIETKĘ BLACK MEMBERA !

Diss_Stream.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A szkoda TCQ, że rezygnujesz z nagrody, bo za pomysłowość zasługujesz na nią. ;)

Jeszcze raz gratulacje.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Przesadzacie troszkę. Pomyślcie o tym, że dla CTRL biurkiem może być kawałek deski położony na kanapie.

Jury tak zadecydowało to pozostaje Wam to zaakceptować.

A co do oddania plakietki przez TCQ; samo to, że traktujesz konkurs jak zabawę, a nie jak wyścig po pixele zasługuje na pochwałę.

Ale uważam, że były dużo kreatywniejsze prace niż skopiowane i przycięte zdjęcie Heńka. :) Ale to moje zdanie.

Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców. :)

Opublikowano

Dziękuję Wam za to że doceniliście moją pracę. Things potwierdził że moje łóżko to też biurko i też mogę wziąć udział w konkursie. Ja jestem po prostu inny niż reszta, i przez wiele lat obserwacji i kształtowania odpowiedniej pozycji i układu poduszek stwierdzam że moja pracownia jest mega wygodna i z niej nie zrezygnuję. Po co więc mam używać biurka?!

Yay :3

Opublikowano

@Marcuśny moim zdaniem liczy się tutaj pomysłowość i oryginalność tej "pracy" od innych.

Chodzi w, nim o ukazanie swojego biurka w jak najbardziej kreatywny sposób

Kreatywne jak cholera...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kolejna bitwa o pixele :> i kolejne powody do spiny - "Ten wygrał, a pokazał napis z myszki", "Ten pokazał kanapę" itd.

Gratulacje dla wygranych.

Opublikowano

Żałosny konkurs. Nie wiem kto takie wymyśla. Bynajmniej ta osoba powinna zostać odsunięta od MPC. Nie długo ktoś walnie kloca do Wc zrobi zdjęcie i co? Dostanie Globala? Bez kozery ludzie.... Więcej kreatywności...

Gz, zwycięzcy.

Opublikowano

Gz ale miała być chyba przeglądarka z moc otwartym ...

No wg mnie to:

Każda praca ma mieć jakiś dowód np. Otwartą przeglądarkę z włączonym MPC (do moderatorów MMT Itd z prywatnymi działami mają być one nie widoczne), czy też motyw mpc

jakiś dowód to cokolwiek pokazującego, że zdjęcie jest robione na potrzeby konkursu, otwarta przeglądarka jest jedynie jedną z takich możliwości...

#TOP

Gratki dla zwycięzców ^^

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...