Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Telefon LG-E400

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z Telefonem LG-E400 otóż kupiłem 2 dni temu sobie owy telefon wszystko ładnie dostałem Kabel USB żebym mógł sobie przesyłać z Komputera na Telefon pliki ale wystąpił problem.Gdy podłączam kabel USB do komputer to wyskakuje mi kreator urządzeń.To ja kilkam instaluj i gdy już niby mi się zainstalował to pisze mi "Kreator nie może zainstalować urządzenia" nie wiem dlaczego gdy klikam zakończ nic mi się nie wyskakuje/pokazuje.Próbowałem także odłączyć i podłączyć na nowo kabel USB ale dalej to samo.Pytałem się kolegi dlaczego tak mam to on mi pisał że potrzebuje płyty ? ale ja nie dostałem żadnej płyty gdy kupowałem telefon.Proszę was o pomoc.Nagrodzę poważne odpowiedzi "Lubie To".

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Albo zainstaluj sobie bluetooth na komputerze i przez bluetooth przesyłaj, jeśli nic Ci nie pomoże.

@down

Zapomniałem o tym :)

Jak podłączasz telefon pod komputer to na ekranie telefonu do góry powinna Ci się pojawić taka ikona usb ( takie 3 kabelki) i jak na to klikniesz to mozesz wybrac, co chcesz robić np. ladować telefon, przesyłanie danych, komputer jako internet, czy coś takiego i tam wybierasz przesyłanie danych i powinno Ci sie pojawić to okienko, za pomocą czego chcesz to otworzyć i wybierz ten z ikonką folderu :)

Może w tym jest problem, ja tak mam w moim telefonie.

Opublikowano

@up

Co to jemu da jak nie ma fizycznie bluetooth w kompie?

@topic

Poszperaj w ustawieniach fona, czy nie ma opcji łączenia się z kompem przez usb, albo po prostu wbij nazwę fona w google i poszukaj sterowników do kompa, żeby połączył się z fonem.

Zakładam, że fon wifi nie ma?

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...