Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem znam to, ale już nie można pobierać ; <

Można mozna, kilkasz dowoland a potem w prawym górnym rogu "skip ad"... Tylko, powiem ci jeszcze że on nie blokuje HS'a w 100%.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Macie jakis pomysł z blokada hs?

KamerMod automatycznie blakuje Hack Shielda -_-

Opublikowano

szkoda ze m2bob juz jest płatny

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Przyłączam się do Prośby ;) Ps. Kamer nie jest zbyt dobry ... :<@Edit: Może ktoś wstawić link do kamera ? Spróbuję jakoś na nim narazie pograć .... :D Będe wdzięczny ;D

Opublikowano

Witam wie ktoś jak skonfigurować /autopot ?

Co bym nie wpisał i tak nie potuje mi chara, przez co umieram.

Chce tylko epxbot+autopot aby działał. Używam tego z linku od kolegy JohnyTasak

OK już dałem sobie rade, ogólnie polecam to co pokazuje się po wciśnięciu klawisza F5, przejrzyste, nie wzbudza zbytnio podejrzeń (przy normalnych ustawieniach oczywiście), i działa w 100% na najnowszym patchu pl.

Pozdrawaim

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiecie moze jak ominac hackshielda? Jak właczam moda to pisze mi "Niepoprawie został zainstalowany mod, przeinstaluj moda lub usuń plik newkamerfunc.mix aby móc grać. Jak go usuwam to nie działa mod ;/

Opublikowano

Wiecie moze jak ominac hackshielda? Jak właczam moda to pisze mi "Niepoprawie został zainstalowany mod, przeinstaluj moda lub usuń plik newkamerfunc.mix aby móc grać. Jak go usuwam to nie działa mod ;/

Wgraj na nowo metina, spatchuj i zainstaluj do niego moda.pl i tyle. uruchamiasz przez metin2m_p czy jakoś tak.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

a Kamer sam blokuje HS??

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

• 3 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Ten hack jest nawet spoko ;) Mówię o Metin2Modzie, lecz ostatnio po 15 sekundach grania wywala mnie. Co to może być?

Prawdopodobnie za duży attack speed lub zbyt wysoka częstotliwość używania pelek.

55mddg.jpg

Opublikowano

Ten hack jest nawet spoko ;) Mówię o Metin2Modzie, lecz ostatnio po 15 sekundach grania wywala mnie. Co to może być?

Prawdopodobnie za duży attack speed lub zbyt wysoka częstotliwość używania pelek.

Napewno to odczyta ^^ 12 lipiec 2013 gratuluje ;)

Opublikowano

no jakoś trzeba nabijać posty.Skoro odwiesili odkop.Moim zdaniem bez sensu.Bo to co było kiedys,a teraz to wszystko sie zmieniło.A tamte osoby juz dawno żyją włąsnym życiem

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...