Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na życzenie (Elfbot,Tibia-Mod)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis Skryptu: Ładowanie many kiedy mam jej poniżej 4000 itemkiem senzu, który ma ID 3599.

Dane:

Inne:Tutaj może być problem, gdyż Hotkeye mi nie działają, a w shortkeyach, gdy ustawie auto 100 if [$mppc < 4000] useoncreature 3599 self to pokazuje mi cały czas you are not allowed to shoot directly on players.

Serwer:

To jest ukryta treść, proszę

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@up

auto 200 if [$mppc < 90] eatfood 3599 self

Hotkeye nie działają ci prawdopodobnie dlatego, że włączasz elfa przez proces hacker, najlepiej w takim przypadku zrobić ikonę z tym skryptem

+ ponawiam pytanie

Witam, potrzebuje dość specyficznego skryptu. Chodzi o to, żeby wykrywał pojawienie się danego itema na danej kratce (współrzędnych). np. gdy rzucę/pojawi się item na ziemi o wsp. x = 350 y = 344 z = 6 to włączy się alarm. Może też być opcja taka, że jeżeli item pojawi się gdziekolwiek na ekranie (na ziemi) to włączy się alarm. Próbowałem już chyba setki różnych kombinacji i nie mogę tego rozkminić : /

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: Zbieranie loota z mobów.
Dane: id itemów - do wpisania, nazwa potwora Namekjin.
Inne: Wiem ze jest opcja podnoszenia lootów z mobów ale on nie działa ;/

Server: dbko.no-ip.org/dbko

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam potrzebuje pilnie skrypta na leczenie sie lecz gdy to nie pomaga uzywa w moim przypadtku senzu a wiec , Id senzu 3581 , spell mega power up

skrypt ma używać mega power up do np 40% hp i przestac leczyc i uzyć senzu [3581]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: Alarm gdy wypadnie item.
Dane:
Inne: Potrzebuje skrypta który alarmowałbym gdyby wypadł item, ale problem jest w tym że loot z potworów pokazane jest jak na poniższym screenie

Standardowo używałem : auto 100 foreach 'newmessages' $l if [$l.content ? 'Item'] playsound disconnected.wav

lecz na ów serwerze on nie działa a wiadomo że nie bede obserwował 24/7 czy coś mi tam dropło ;P

Server:

Z góry dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Opis skryptu : włącza alarm gdy wyskakuje okno czatu BotShield

Dane : okno otwiera się jako 3 okno chatu ( zawsze jako osattnie w lini)

Inne ; -----

Server : dbrebirth.no-ip.org

----------------------------------------------------

Chyba ze zamiast tego mógłbyś napisać mi skrypt na tego antybota jest to przewaznie cos w tym stylu trzeba przepisac

!antibot numerki wśród numerkow sa znaki np jak &,%$ itp...

Jesli trzeba ci będzie więcej informacji gdybyś pisał skrypt tego antybota to mogę podzczas wyświetlenia antybota skopiowac caly tekst co tam pisze :)

Opublikowano

Opis skryptu: Skrypt na odpowiadać na !antibot
Dane:
Inne: Komunikat jest następujący :
Anti-Bot]: Please say !antibot followed by your code without symbols: [4%2^*%2*5#*5Âż9]. I należy przepisać same cyfry powinno to wyglądać tak !antibot 422559 <-- w tym przypadku oczywiście, Pomóżcie!!
Server: Link do strony ; ntsw.otos.pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam do wykonania dość ambitne zadanie jednak mam nadzieję ,że mistrz sobie z nim poradzi.

Opis skryptu: Dwukrotne użycie itemu znajdującego się w slocie na buty o zmiennym id* gdy hp pokemona spadnie do określonego %.

Czego skutkiem jest schowanie stworka do pokeballa ,a następnie wyciągniecie tego samego pokemona przy drugim użyciu gdy jego hp spadnie do 30%.

*Zmienne id

Ten sam pokeball posiada dwa różne id. Jedno kiedy pokemon jest schowany ,a drugie natomiast kiedy jest wyciągnięty

Jest to ots pokemononline.pl gdzie poke ball znajduje się w miejscu gdzie normalnie są kapcie. Do jego uleczenia wystarczy użyć dwukrotnie pokeballa znajdującego się w tym slocie. Czyli schować pokemona i wyciągnąć go ponownie na tyle szybko ,aby wrogie pokemony nie zdążyły dobiec do naszego bohatera i nadal atakowały pokemona.

Na obecną chwilę korzystałem z następującego skryptu:

+

+

Pokemon wpisany do firiends w bocie.

Co jest z tym nie tak.

-Skrypt działa na okrągło czego skutkiem jest ciągły napis na środku ekranu "you used last xxxxxx pokeball".

-Kiedy hp pokemona dochodzi do danego pułapu kiedy skrypt powinien go schować i wyciągnąć tylko raz robi to non stop.

Byłoby cudownie jeśli dało bysie zrobić to w ten sposób ,że bot daje use dwa razy na slot gdzie znajdują się buty kiedy hp poka spadnie do określonego pułapu.
Lub
Kiedy wykona cykl(schowaj/wyciągnij czyli użyj raz potem drugi) sprawdzi czy pokemon o danym id powiedzmy 15434514432 już wyszedł ,aby nie rozpoczynać cyklu non stop jak robi to teraz.
Pozdrawiam
Edytowane przez MIzuro
Opublikowano

Witam :D Gram na DBZF i szukam jednego skrypta ;/ Potrzebuje skrypta, który bedzie biegał jak najszybciej do góry i na dół i tak ciągle. Gdyż bede go stosował gdzie mozna isc tylko w gore i w dol, a jak dotknie sciany, to mi odznaczy targeta a tak nie chce ;/ Cos podobnego do " auto 200 moves | moven " tyle ze ten skrypt dotyka mi sciany.. I wtedy odznacza targeta a tak nie chce. :( Prosze o pomoc, bede bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Opis skryptu: chce aby (moja postac) biegala za targetem, dodam ze nie dzialaja typu (auto 200 follow target // auto 200 dashchase target // jak tez nie dziala attackmode) chcialbym o ile to mozliwe cos typu melee reach
Dane: follow na target
Inne: jak mozesz napisz pw 

Server: 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Opis Skryptu : Ma otwierac cialo o danym id brac lota i dalej bocic.

Dane Potworow 4145, 4143,4128,4124

Inne

Server Wono

Z Góry Dziekuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Z boosa leci bag na ziemie a jego ciało znika. Potrzebuje skrypta który podnosi mi tego baga (id 1263) do mojego backpacka (id2432) ale gdy ten bag nie koniecznie leży pode mną  

(jest to ots,)

Edytowane przez Hendaka
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Opis skryptu: co ma robić etc.  Jeśli powyżej 10 k many używa targeta X, jeśli poniżej 10 many używa big bolta o  ID 3165
Dane: id itemów, nazwy potworów/postaci, ilość many, itemków itd. Big bolt - 3165
Inne: Jeżeli chcemy coś dodać piszemy to tutaj.
Server: Link do strony servera. DBV

Opis skryptu: co ma robić etc. Jeśli poniżej 95% hp używa czaru "Mega Power UP" jeśli poniżej 40% hp to używa senzu, nie mega power up ciągle.
Dane: id itemów, nazwy potworów/postaci, ilość many, itemków itd. ---
Inne: Jeżeli chcemy coś dodać piszemy to tutaj. ---

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Opis skryptu: co ma robić etc.  Jeśli powyżej 10 k many używa targeta X, jeśli poniżej 10 many używa big bolta o  ID 3165

Dane: id itemów, nazwy potworów/postaci, ilość many, itemków itd. Big bolt - 3165

Inne: Jeżeli chcemy coś dodać piszemy to tutaj.

Napisze to w 2 skryptach:

auto 200 if [$mp >= 10000] say 'X'

auto 200 if [$mp <= 10000] useoncreature 3165 target

Opis skryptu: co ma robić etc. Jeśli poniżej 95% hp używa czaru "Mega Power UP" jeśli poniżej 40% hp to używa senzu, nie mega power up ciągle.

Dane: id itemów, nazwy potworów/postaci, ilość many, itemków itd. ---

Inne: Jeżeli chcemy coś dodać piszemy to tutaj. ---

Tak samo w 2 skryptach:

auto 200 if [$hppc <= 95] say 'mega power up'

auto 200 if [$hppc <= 40] useoncreature <ID SENZU> self

Morness i Nyheq lubią to
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam a wiec potrzebuje skrypta ktory bedzie bill danego potwora z czaru ktory ma itd. W DBV Jest takie okienko "spells" w ktorym jest czar ktorego bym chcial zeby bot uzywal jak expi.

http://dbv.dbvictory.eu/home.html

I mam tez problem z tym skryptem

auto 100 if [$mppc < 11000] useoncreature 8465 self

Otoz gdy go wlaczam to item ktory jest wpisany ciagle mi spami pomimo ze zmieniam HP

Edytowane przez PucujGarba
Opublikowano

Witam a wiec potrzebuje skrypta ktory bedzie bill danego potwora z czaru ktory ma itd. W DBV Jest takie okienko "spells" w ktorym jest czar ktorego bym chcial zeby bot uzywal jak expi.

http://dbv.dbvictory.eu/home.html

I mam tez problem z tym skryptem

auto 100 if [$mppc < 11000] useoncreature 8465 self

Otoz gdy go wlaczam to item ktory jest wpisany ciagle mi spami pomimo ze zmieniam HP

Mppc to mana w procentach a jest ze ma walic spell jesli jest mniej niz 11000% many czyli zawsze.

Opublikowano

Witam, Potrzebuje skryptu żeby używal Power Down Kiedy zregeneruje całą manę i tak ciągle.

Dane: brak

Inne: Brak

Server: dbc.hopto.org