Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O moddersach słów kilka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Jak wiemy parę dni temu, dość niespodziewanie został zakończony projekt MPC Modders Team, było to pierwsze podejście przez nas do tematu moddingu. Administracja zadecydowała o przerwaniu go w celu dalszego rozwoju pomysłu. Żeby być w porządku do wszystkich biorących udział w tych działaniach chcę w imieniu całej administracji podziękować za współpracę i myślę, że to nie koniec naszej wspólnej drogi.

Szczególnie chciałbym wyróżnić Maxia, który podjął kierowania się tym przedsięwzięciem i postawę AceBoya, który służył doświadczeniem.

Nie martwcie się, grupa została zamknięta, ale wciąż możecie tworzyć mody i dzielić się nimi z innymi ;) Dla najzdolniejszych wciąż czeka Coders Team, który jest otwarty na nowe, zdolne osoby. A już wkrótce sama grupa przejdzie lekki, odświeżający lifting.

Śledźcie nadchodzące zmiany na forum! ;)

Pozdrawiam,

Makin

mieciu0077, C.J, Wredna i 15 innych lubią to

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No cóż, sam myślałem o dołączeniu do tej grupy ale niestety została zamknięta.

Ale to nic dalej możemy przecież robić mody ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Wow, aż na chwile straciłem oddech xD Myślałem że wraca - ale tutaj coś lepszego widze, wielkie GJ mam nadzieje że wreszcie jakieś fajne postępy będą ^^

Szczególnie chciałbym wyróżnić

Maxia

,

Dzięki, dzięki Ci Makin za pomoc przy projekcie, i dzięki wielkie ejs.

Tak samo chce podziękować każdemu kto nas wspierał, kto był w grupie i tworzył projekty z nami, a tak samo tym co mieli chęci do nas się przyłączyć ^^

Opublikowano

Już śpieszę z odpowiedzią.

Był to projekt testowy, a skoro testowy to o ograniczonym czasie trwania, mający na celu pokazania potencjału, lub jego braku. Co do wyników zostaną niedługo uwzględnione w kilku zmianach ;)

Pilnuj newsów, a na pewno nic Cię nie ominie :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
A już wkrótce sama grupa przejdzie lekki, odświeżający lifting.

Mam nadzieję, że w miarę dobry "lifting".

Tylko czekać. ;)

Opublikowano

zniknął mi post.

Napisze go jeszcze raz.

Zjebaliście

xtie lubi to

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem po co się czepiacie codersów, skoro to nie jest konkurencja i nie zależy im, żeby was zlikfidować...

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano (edytowane)

@up ale popatrz na to, że moddersi coś zrobili i zostali usunięci, a coddersi nic nie zrobili i mają się dobrze xD

i tak :

moddersi (kilka dni) > cały czas opierdalający się codersi.

Co dadzą te podziękowania? ;O

Edytowane przez sensus12
xtie lubi to

<>

Opublikowano (edytowane)

@up.

Z tego co mi powiedziano, to Codders to nie zespół jako taki który ma coś wydawać zespołowo, a taka "Forumowa Elita" która sobie nawzajem pomaga.

(Ale nie mylcie tego z jakimiś nubami którzy ciągle pytają o coś i czekają na gotowce)

+/- takie coś mi ktoś powiedział

@edit.

To co z tym testem na IQ?

Edytowane przez Lenart
Xanter lubi to

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tylko, że Coddersi nie ukazali przez dłuższy czas ani jednego lepszego projektu. Moddersi zrobili 2 zajebiście mocne mody w 2 tygodnie(coś około). Ci co byli przy robieniu tego moda "pomagali" powinni dostać tą rangę.

xtie i Dektored lubią to
Opublikowano

Mam nadzieje że to się zmieni bo ostatnie moje dołączenie do MCT przed MMoT wyglądało tak :

http://www.mpcforum....c/641436-maxiu/

wtedy byłeś uznany za hejta z tego co pamiętam, i to cię zkreśliło, a jakby cię nie skreślili to by skreśliło cię to że nie znasz się na programowaniu jak w apli lenarta http://www.mpcforum..../513333-lenart/

@up

z tego co patrzyłem na te mody, to do cs'a to była paczka modeli znalezionych na fpsbanana, a 2 moda nie widziałem

poza tym wiekszość działa samemu, wystarczy że wejdziesz do projektow uzytkownikow i znajdziesz kilka prac mct

też moją http://www.mpcforum....botrayogamebot/ 1600 linijek kodu to chyba jest jakiś "lepszy" projekt

@down

po prostu denerwuje mnie że modersi hejtują mct pomimo że chciało dobrze dla nich dobrze....

like

mct chujowe, opierdala się, moddersi są lepsi. jest to bardzo denerwujące

kierzek lubi to
Opublikowano

Ja swoje powiedziałem co miałem powiedzieć pewien czas temu :

http://www.mpcforum....ot-ciag-dalszy/

Sprawa miła wgl. nie jest ale już nie wnikam, jedyny problem jaki jest - to jak modder ma dołączyć do MCT, jeżeli geo odrazu go kreśli oO

@up

z tego co patrzyłem na te mody, to do cs'a to była paczka modeli znalezionych na fpsbanana, a 2 moda nie widziałem

Chłopie..może mod nie był jakiś pro elo, ale ogólnie był , z tego co wiem nie były z jakiś stron zassysane etc. tylko wzięte były modele broni z Combata i możliwe że jeszcze z 1 gry FPS, co do postaci nie wiem. Spolszczenie ręcznie zrobione.

Ogólnie projekt był strasznie pośpieszany mieliśmy miech, a 3 tygodnia pokazujcie praco albo out..więc tak to wyszło ;)

@Down starałem się to lekko wyprostować xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...