Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O moddersach słów kilka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejt na MCT jest, bo od 2 lat nic fajnego nie wydali. Przynajmniej ja nie widziałem, jak pewnie 90% forum.

Co do Moddersów, trochę w to nie wierzę, ale co tam. Może coś się ruszyło. Miejmy taką nadzieję

natan1234 i humannus lubią to

9368_gold.png

Opublikowano

No maxiu najwięcej serca dawał ;3. Kurde teraz następna moja ranga będzie miała modernizacje dobrze że prywatnie wziąłem się nauki :D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie wiem po co się czepiacie codersów, skoro to nie jest konkurencja i nie zależy im, żeby was zlikfidować...

jak już coś to zlikwidować.

btw, powodzenia w liftingu :P

Zavetti lubi to
76561198001815076.png
Opublikowano

Szkoda :(

A czy planujecie coś ,,w zamian" czyli jakąś nową grupę?

Czytaj wyraźnie, Makin napisał, że MCT przejdzie lifting i według mnie może znaleźć się tam miejsce dla Modderów.

Opublikowano

Tak samo chce podziękować każdemu kto nas wspierał, kto był w grupie i tworzył projekty z nami, a tak samo tym co mieli chęci do nas się przyłączyć ^^

Tobie też dziękuję, że mogłem być w moddersach.

Do MCT nie przyjmą większości modderów, a nawet wszystkich bo co się moder zgłaszał - NIE BO TO MOD,SRY.

Proszę, mam nadzieję że ktoś wreszcie się zajmie tymi codersami, rozumiem że jest to dla zdolnych to niech wreszcie coś zrobią, ulepszą forum itd, etc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję, że grupa jeszcze kiedyś powstanie. ;)

Edytowane przez Larron

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano (edytowane)

Przecież MCT tak jak i stary serwer Minecraft wybiło się na szczyt tylko dlatego że geo tym steruje.

Ps. Sam osobiście robiłem listę nieaktywnych w MCT i wysyłałem kierzkowi. Usunął tych co wypisałem i po problemie.

Geoningowi zajmuje to już rok :F

Edytowane przez Koniuh

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Hejt na MCT jest, bo od 2 lat nic fajnego nie wydali. Przynajmniej ja nie widziałem, jak pewnie 90% forum.

Co do Moddersów, trochę w to nie wierzę, ale co tam. Może coś się ruszyło. Miejmy taką nadzieję

Mentorzy też nie wydali i co z tego?

MCT nie było konkurencją dla MMoT i nie chciała ich wyeliminować. Nie wiem skąd ten hejt na MCT, przecież to nie ich wina, że moddersi zostali rozwiązani.

Opublikowano

Gratuluje Maxiowi jego postawy bo jest świetna.

@top

Mam nadzieję, że stworzycie z MCT team który przyjmie również modderów i stanie się pracowitą (finally) grupą.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Tylko teraz pytanie czy Moddersi będą chcieli dojść do Codersów.

Skoro Codersi (czy może ich liderzy) nigdy nie chcieli tam żadnego z Moddersów?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tylko teraz pytanie czy Moddersi będą chcieli dojść do Codersów.

Skoro Codersi (czy może ich liderzy) nigdy nie chcieli tam żadnego z Moddersów?

Z tego co wiem po rozpadzie naszego teamu 80% ludzi wycichło całkiem na forum, albo odeszło tak jak endy ;)

Więc tutaj już całkowicie wątpie że ktoś ze "starej elity" bd chciał tam dojść, chyba że chce spróbować czegoś nowego - albo kolorku i plakiety mu brakuje ;/

Opublikowano

Wg. mnie można wywalić i coddersów i moddersów. Byłem w MCT i przez ten czas nie powstał żaden nowy cheat ani nic w tym rodzaju OD codersów.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

MCT zawsze mówiło modom nie, więc teraz to się zmienia? Nie wiem jaki w ogóle jest cel w Coddersach, ale nie widziałem jeszcze ani jednej aplikacji od nich, a szkoda - mogliby się pokazać. ;-) Jeszcze większa szkoda moddersów, jednak cóż.

Opublikowano

Co w ogóle robiła grupa Moddersów bo nigdy nic nie widziałem żeby coś ciekawego zrobili...

Jeżeli chcecie rozwinąć modding to może odważylibyście stworzyć się działy silników i popularnych w moddingu gier...

Graizcirl lubi to

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

o w ogóle robiła grupa Moddersów bo nigdy nic nie widziałem żeby coś ciekawego zrobili...

Jeżeli chcecie rozwinąć modding to może odważylibyście stworzyć się działy silników i popularnych w moddingu gier...

Jak byś częściej oglądał forum byś wiedział i widział, heh tylko metin..

Po 2 trzebyło to napisać pół roku temu w sugestiach :) Pozdro.

Opublikowano (edytowane)

Wyjaśnij mi, co ma Tworzenie " gier " w Cry Engine, UDK czy np. Unity do Modyfikowania gier?

Już raz Ci tłumaczyłem że to NIE JEST TO SAMO

@Down

i87YRVpBkA8.jpg

Edytowane przez Lenart

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano (edytowane)

Wyjaśnij mi, co ma Tworzenie " gier " w Cry Engine, UDK czy np. Unity do Modyfikowania gier?

Już raz Ci tłumaczyłem że to NIE JEST TO SAMO

Czekaj czekaj bo nie rozumiem, to w końcu co ta "grupa" miała za zadanie robić?

Może i w Unity nie modyfikuje się tylko tworzy grę, ale z CryEngine jest trochę inaczej, przynajmniej darmowym.

Jest wiele grup, które tworzą mody do gier i to naprawdę niezłe i przeważnie to są moddersi co nie?

No może i to słowo ma wiele znaczeń, chociaż ja pojmuję je tak ;d.

@UP - ten obrazek dał Ci satysfakcje czegoś czy się podnieciłeś nim ??

Edytowane przez Metin2Singapore

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Czekaj czekaj bo nie rozumiem, to w końcu co ta "grupa" miała za zadanie robić?

Może i w Unity nie modyfikuje się tylko tworzy grę, ale z CryEngine jest trochę inaczej, przynajmniej darmowym.

Jest wiele grup, które tworzą mody do gier i to naprawdę niezłe i przeważnie to są moddersi co nie?

No może i to słowo ma wiele znaczeń, chociaż ja pojmuję je tak ;d.

Jakbyś czytał cały temat, to byś wiedział o co chodzi. Lenart&Maxiu pisali o tym, co moddersi zrobili. Codersi gówno zrobili od ok. 1,5 roku (pamiętam ze starego konta, gejoningo zrobił 'program' do minecraft'a).

WYPIERDOLIĆ CODERSÓW! :c

Tieru lubi to

svh03y.jpg

Opublikowano

Dobra skończcie tą zbędną dyskusję. Co się stało to się nie odstanie.

Mamy w sumie ważniejsze sprawy na głowie niż ciągłe wykłócanie się która grupa co zrobiła itd...

1334497071-U17330.png

Opublikowano (edytowane)

ja od razu informuję, że serdecznie wszystkie projekty na rzecz rozwoju MPC pierdolę, nauczyliście mnie, że nie warto pracować na rzecz MPC i marnować swojego czasu, który i tak nie zostanie doceniony, więc proszę aby domniemana fuzja byłego Modders Teamu w kierunku Codersów ominęła moją osobę, gdyż uważam, że nie ma to większego sensu. Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Edytowane przez JachuPL
57199140501148694665.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...