Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O moddersach słów kilka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jakbyś czytał cały temat, to byś wiedział o co chodzi. Lenart&Maxiu pisali o tym, co moddersi zrobili. Codersi gówno zrobili od ok. 1,5 roku (pamiętam ze starego konta, gejoningo zrobił 'program' do minecraft'a).

WYPIERDOLIĆ CODERSÓW! :c

Tak naprawdę 99% tego kodu było kopiowane, dekompilowałem to i patrzyłem source :F

Zaraz pewnie dostane banika z powodem "Oskarżanie bez dowodów" :(

Chciałem jebnąć mojego modsa przynajmniej jako ten coders przynajmniej, ale szczerze to niech geoning ze swoimi ziomkami z mct

piszą sobie. Tam się coś wgl dzieje? Z moich źródłem wiem że praktycznie nic xD

Rewolucja od roku :F

Edytowane przez Koniuh
Anoizm, Loude, Tieru i 1 inny lubią to

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cieszę się, że została podjęta taka decyzja. Myślę, że teraz warto by popracować na MPC Moders Team, bo ostatnie kilka miesięcy nie oszukujmy się jest porażka.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Z Twoim tokiem rozumowania, Codersi mogą robić cheaty bez grupy, Media team może robić swoje produkcje bez grupy, moderatorzy (i wyżej) mogą się naradzać przez gg a nie przez AZ.

xtie, beliaar12, Rockets i 2 innych lubią to

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ciii... nabijam posty

ciiii tutaj chyba nie bije postów.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Cieszę się, że została podjęta taka decyzja. Myślę, że teraz warto by popracować na MPC Moders Team, bo ostatnie kilka miesięcy nie oszukujmy się jest porażka.

Codders*, przecież moddersi byli niecałe 3 tygodnie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

OD ENDYMIONKA :

"Dzięki za zmarnowanie mojego czasu i wyjebanie w dupę bez wazeliny.Człowiek marnuje swój cenny czas, a dowiaduje się że grupa jest zamknięta bo "przejdzie zmiany". To wprowadźcie do kurwy nędzy te zmiany do grupy coddersów, która od roku opierdala się i nic nie robi dla użytkowników forum. Ich kurwa nie ruszycie bo Geoning ma plecy u kokosza? To jest kurwa śmieszne."

Opublikowano

Przykro mi, ale niestety nie mogę jakoś pogodzić się z decyzją administracji.

Ta grupa nie tyle co miała potencjał, ale mogła bardzo rozbudować mpc.

Mody są bardzo popularne i jednym z najczęstszych haseł wpisywanych do google, równie często, jak cheaty/hacki etc.

Istnieje pewne forum o takiej tematyce, które cieszy się kilkutysięcznym składem użytkowników. Oznacza to, że nie jest to jakaś błaha sprawa, która może coś by wniosła do mpc.

Wniosłaby na pewno, nie tyle co rozbudowała by tematykę modów, ale również na pewno zdobyła swoją działalnością nowych userów, którzy nie tylko szukają modów, ale również innych, którzy się interesują tą dziedziną i tworzą.

Fakt, faktem, tworzyć mogą nadal, jak robili to do tej pory bez grupy, ale czy naprawdę rezygnować z takiej szansy dla mpc?

pal licho nagrodę, pal licho kolorek, ale niech przynajmniej mają miejsce, gdzie mogą wspólnie działać, zwłaszcza, że nie robili tego dla siebie, a z myślą o mpc.

Majkel, Ukinar, Valky i 16 innych lubią to
Opublikowano

@up

Ja bym się nie zdzwił, jakby mogła dać mi warna i by mi go dała. Mój post, w przeciwieństwie do niej, to śmieć, zresztą jak połowa z tych, co tu jest wypisane.

Jeszcze raz piszę, że ta decyzja jest tyle warta co rozum łopaty.

Może jeszcze wyrzucicie:

4110_spons.png

mentor.png

1612_mmt.png

???

Moddersi powinni istnieć, a za to Coddersów wy*ierdolić tak, by mogli sobie latać na haju.

Niech ktoś mi poda choćby 5 powodów, by nie usuwać rangi codders, temu postawie piwo :O

mieciu0077 lubi to

svh03y.jpg

Opublikowano
Czy potencjalni uczestnicy otrzymają jakieś nagrody?

Do MCT ? Tylko plakiete, kolor, grupe i możliwe że jakieś tam drobne rzeczy heh.

Coming i Zavetti lubią to
Opublikowano (edytowane)

@up

Zapomniałeś wspomnieć o głównym przewodniczącym grupy - dostaje się gg do geoninga.

Tacy z nich codersi jak z koziej dupy trąba, skoro nic nie robią to po jakiego jest ta grupa?

Ostatnio były renowacje w wakacje, nawet "Szefunia" nowego wybrali ale coś nadal nie idzie ;(

Modersi w tydzień zrobili dwa mody, może nie jakieś znakomite ale zawsze od czegoś się zaczyna,

jestem pewny że później doszlibyśmy do takich gier jak

Minecraft

Metin

LoL - Tutaj dodam że już coś chcieliśmy robić ale postanowiliśmy zacząć od cs'a, i uwierzcie, to był całkiem fajny pomysł

Edytowane przez Koniuh
Loude lubi to

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Metin to ostro już jechał, MC to tylko czekałem aż więcej ludzi będzie, przy lolu prawda - wzięliśmy CS'a :) Nie wiem czy jest sens nadal czegokolwiek udowadniać, starać się aby wróciło jeże nie da się już :) Tak czy owak thx Koniuh za współprace :)

Koniuh i Coming lubią to
Opublikowano

Mam trochę gdzieś, że modersi są usunięci. Rozumiem- gdyby wciąż istnieli, dołożyłbym do nich swoją cegiełkę. Nie ma- nie będę płakał. Ale równocześnie, idąc wizją kokosza o 'lepszym forum dzięki MCT', które niejako w założeniach tworzy cheaty i programy wsławiające nasze forum na skale (między)narodową, to powiem, że to cudowne MCT to jest większy niewypał, niż moddersi. W tej drugiej grupie przynajmniej był jakiś potencjał, pierwsi nie mają za grosz umiejętności (poza wmawianiem innym, że to oni potrafią mniej od nich, bo nie mają plakietki). Tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...