Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki nick dla postaci ?

evolt997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie postanowiłem zrobić sobie postać i szukam nicku chce żeby nick był jednocześnie na faceta i dziewczyny taki nick 2 w jednym z góry dziękuje. Jeśli napisałem to w złej zakładce proszę o przeniesienie

Opublikowano

Wpisz sobie w google "Generator Nicków". Znajdziesz tam wiele ciekawych nicków krótkich, długich, krótko mówiąc do wyboru do koloru. Napewno znajdziesz coś dla siebie :).

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

NoExpGoSex, SilverS - moj nick xD , NumeroUno , KickAndGo , TurboPro itp...

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

• 2 lata później...
Opublikowano

Sequ, Koszul1212 (lub inne cyfry  :P), ByQ, MasteR7, necidus, paiN, spaiN, sten, slu, ROzg, lub rozg, guann, PRO+MOC+JA, haqq, Lelestrz.

Może sobie przypomnę później jeszcze kilka nicków.  ;)

Opublikowano

Ja polecam np. "AndFuckYou", lub coś podobnego, czasem taki prosty nick jest najlepszy :p

Opublikowano

Chyba fajniej jest grac jak samemu się nick wymyśli niż grać na czyimś nicku poniekąd. Wystarczy być ciut kreatywnym. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Not4u

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...