Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POMAGAM Z PROGRAMEM BOTOFLEGENDS, JAK MACIE PROBLEM TO PISZCIE NA FORUM BOLA LUB W TYM DZIALE.

Link do oficjalnej strony, forum:

http://botoflegends.com/

Co robi program:
- Automatyzuje różne czynności np. combo*.
- Różne exploity ( np. free ashe Q )*.
- Wbudowana zmiana skinu postaci ( lokalnie, tylko ty to widzisz ).
- Maphack.
- JunngleTimes*.
- 100% AFK Boty np. mój do dominiona. Załaduj, zostaw, kliknij kontynuuj po grze :)
- Łatwa konfiguracja, większość postaci ma gotowe skrypty które robimy my devloperzy lub userzy.
- ZoomHack.
- Program jest DARMOWY**.
- Wiele więcej...

* - Z skryptów customowych.
** - Istnieje wersja VIP - 10$.

Poradnik:
1. Pobierz paczkę.

http://botoflegends.com/forum/files/file/2-bol-studio/

2. Wypakuj i uruchom.
3. Poczekaj aż program się zaktualizuje.
4. Zarejestruj się na forum BOL.
5. Zaloguj się wcześniej stworzonym kontem.
Program w tym momencie powinien się załadować poprawnie.

Jak włączyć funckje programu?
W zakładce main po prostu zaznaczamy to co chcemy.
Zoom Hack - Nieskończone oddalenie kamery.
Skip Welcome Msg - Usuwa BOL Relase xxx po załadowaniu gry ( np. jak streamujesz ).
Minimap Hack - Pokazuje na minimapie gdzie ostatni raz był przeciwnik widzany ( czasami też w FOW ).
Extra Awareness - Przewiduje gdzie będzie przeciwinik i rysuje go w FOW.
Speech Recognition - Pisze na czacie / steruje skryptami.
Skin Hack - Zmienia ci skina postaci.
Inject BOL - Włącza injectowanie się programu do gry.
Disable BS Avoider - Wyłącza system zapobiegający bugsplatom w wypadku gdy skrypt ma błędy, polecam nie zaznaczać!

Jak uruchomić skrypty z BOL Mods?
BOL Mods to wbudowane w BOLa skrypty.
1. Przejdź do zakładki Search Scripts.
2. Zaznacz skrypt który cię interesuje.
3. Kliknij Download.
4. Przejdź do zakładki BOL Mods.
5. Zaznacz skrypt który cię interesuje.
Skrypt będzie załadowany do gry =)

Jak dodać własne skrypty?
BOL obsługuje też możliwość pisania własnych skyptów, można je pobrać z oficjalnego forum.
1. Wejdź w zakładkę Custom Scripts.
2. Kliknij new script.
3. Skopiuj i wklej treść w pole edytora.
4. Zapisz pod wybraną nazwą.
5. Przejdź do zakładki Custom Scripts.
6. Zaznacz skrypt który dodałeś.

Videoporadnik w języku angielskim:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FRMgLWV1t0E

( Trochę outdated ale ustawianie, itd. jest identyczne )

Jeśli ktoś ma jakieś pytania pisać w temacie, postaram się pomóc :)
Jeśli będzie zainteresowanie mogę nagrać polski VTut ( bardziej aktualny przy okazji :P )

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem gdy proboje to odpalic wyskakuje " Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważnie znaleziono MSVCP100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może narapwić ten problem". jak to naprawic zeby działalo??:)

Opublikowano

Zainstaluj VC Redist, jeśli dalej będzie wyskakiwać, to pobierz tą dll z neta ( google op ) i wrzuć do C:/Windows/system32/

Opublikowano

Mam prośbe możesz wysłac mi swoj plik MSVCR100.dll? ponieważ ja mam z moim jakis błąd i juz którys sciagnelem z google i nic

@edit

albo jak by ktos z was forumowiczów mogl ten plik wrzucic o ile wam na nim działa BoL

Opublikowano

Jak kolega wyżej, mam problem z QtCore4.dll, mimo pobrania i zainstalowania dll. błąd jest cały czas. Mój system to Windows 7 SP1 64-bit ze wszystkimi aktualizacjami.

338d3d3420a6e.jpg

Mam prośbe możesz wysłac mi swoj plik MSVCR100.dll? ponieważ ja mam z moim jakis błąd i juz którys sciagnelem z google i nic

@edit

albo jak by ktos z was forumowiczów mogl ten plik wrzucic o ile wam na nim działa BoL

Jeśli używasz systemu Windows 7 64-bit, wklej dll. do folderu SysWOW64, znajduje się on od razu pod System32.
Opublikowano

też miałem problem z QtCore4.dll ale teraz mi wyskakuje problem z Dirext X Redist Juny 2010 gdzie mam to wypakowac?

@problem rozwiązalem

a co do tematu co daje wersja vip ??

Opublikowano

też miałem problem z QtCore4.dll ale teraz mi wyskakuje problem z Dirext X Redist Juny 2010 gdzie mam to wypakowac?

@problem rozwiązalem

a co do tematu co daje wersja vip ??

Jeśli mógł byś, powiedz jak udało Ci się pozbyć kłopotów z QtCore4.dll :P

Co daje VIP:

1.Możesz użyć wielu własnych skryptów, jak chcesz.

2.Możesz użyć wielu BoL modów, jak chcesz.

3.Możesz użyć "anty-afk", która pozwala zamknąć mecz w połowie gry i nie dostać reportu przez Leaver Buster.

4.Możesz użyć Vip skryptów.

5.Kiedy LoL dostanie nowe aktualizacje, otrzymasz BoL aktualizację tak szybko, jak jest to dostępne.

6.Uzyskujesz dostęp do sekcji VIP na forum.

Opublikowano

Poradnik bardzo ładny :) mimo tego, że znam działanie BoLa to przydały by się screeny dla początkujących :)

Jak możesz to powiedz mi na co te 100% AFK Boty?

Opublikowano

Ja, TRUS, Kevin, Botirk i ikita konwetrował starego z FPB, zrobiliśmy skrypty które grają za cb cały mecz.

TRUSa kosztuje 10$ + VIP na BOL.

Kevina 7$ + VIP.

Reszta jest free, i nie wymaga vipa.

Zobacz na forum np. mój temat w Relase -> Others.

Opublikowano

Witaj Λnonymous :)

emm, ja osobiście polecam skrypt na katarine, polecam też skrypt na dominonbot ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Włączyłem wszystko jak należy a skrypt się nie załącza ,tylko jakiś spam bugów w konsoli

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Jakiśch bugów, i dokładnie coś jest nie tak z czymśtam to kiepskie opisanie.

Napewno używacie aktualnych wersji skryptów i macie wszystkie biblioteki jakich one wymagają?

Jeśli tak zapostujcie z folderu bola plik errors.txt :P ( Chyba że gadamy o BOL Mods w takim razie nie wiem ocb ).

Opublikowano

Nie ogarniam tego, czytam na ogolym forum bola i ludzie maja podobne problemy

[01/10/13 15:44:13 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index local 'file' (a nil value)

[01/10/13 15:44:13 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 54) > if player == nil then player = GetMyHero() en... (line 2845) > if player == nil then player = GetMyHero() en... (line 2649) > if player == nil then player = GetMyHero() en... (line 2624) > if player == nil then player = GetMyHero() en... (line 2543)

[01/10/13 15:44:13 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value)

[01/10/13 15:44:13 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 15:44:15 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index global 'KCConfig' (a nil value)

[01/10/13 15:44:15 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 239)

[01/10/13 15:44:43 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value) [360 times]

[01/10/13 15:44:43 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 15:45:13 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value) [566 times]

[01/10/13 15:45:13 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 15:45:43 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value) [564 times]

[01/10/13 15:45:43 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 15:45:56 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index global 'KCConfig' (a nil value) [21 times]

[01/10/13 15:45:56 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 239)

[01/10/13 15:46:13 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value) [655 times]

[01/10/13 15:46:13 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 15:46:43 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value) [532 times]

[01/10/13 15:46:43 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 15:47:13 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value) [525 times]

[01/10/13 15:47:13 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 15:47:39 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index global 'KCConfig' (a nil value) [140 times]

[01/10/13 15:47:39 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 239)

[01/10/13 15:47:43 - Katarina.lua] Runtime Error: attempt to index upvalue 'ts' (a nil value) [781 times]

[01/10/13 15:47:43 - Katarina.lua] Trace: Katarina.lua (line 73)

[01/10/13 16:52:08 - Farm.lua] Runtime Error: module 'spellDmg' not found: no field package.preload['spellDmg'] no file 'C:/Users/Alex/Desktop/BoL\Scripts\Common\spellDmg.lua' no file 'C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.204\deploy\spellDmg.dll' no file 'C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.204\deploy\loadall.dll' no file '.\spellDmg.dll'

[01/10/13 16:52:08 - Farm.lua] Trace: Farm.lua (line 7)

[01/10/13 17:20:00 - Farm.lua] Runtime Error: read access to invalid object

[01/10/13 17:20:00 - Farm.lua] Trace: Farm.lua (line 79)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdz katarine:

To jest ukryta treść, proszę

Na laptopie mam te same problemy, co ty lecz na komputerze wszystko dziala...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Bo old to stary, a exe jest i tak przecież bo tworzy nowy. Wyłącz antywira bo pewnie on usuwa.

Opublikowano

Nie dziala ta wersja co mi dales , Ale jesli mowisz ze na laptopie tobie tez nie dziala to na moim tez nie pojdzie , Dzieki za pomoc ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest bez roznnicy laptop, komputer... bo wcześniej używałem, jutro przełożę całą paczkę z komputera na laptopa, i jak będzie działać to prawdopodobnie udostępnię

Opublikowano

Fajny ten DominionBot tylko przydałby się jeszcze jakiś skrypt czy programik, który sam tworzył by gre, a po jej zakończeniu klikał continue :) i tak w kółko aż go nie wyłączymy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...