Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny ten DominionBot tylko przydałby się jeszcze jakiś skrypt czy programik, który sam tworzył by gre, a po jej zakończeniu klikał continue :) i tak w kółko aż go nie wyłączymy :)

a co on daje?

aha anonymous przydaloby sie jak bys wypisal spis przydatnych skryptow z dzialu Others i wypisal ich działanie bo jest tam pare ciekawych pozycji o ktorych ludzie moga nie wiedziec a nie zawsze tlumacz google nawet jest zrozumialy

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny ten DominionBot tylko przydałby się jeszcze jakiś skrypt czy programik, który sam tworzył by gre, a po jej zakończeniu klikał continue :) i tak w kółko aż go nie wyłączymy :)

Anonymous mam pytanko. Ten twój dominionbot może służyć do nabijania reflinków?

W dziale General Viktor stworzył clickery do tego, mój bot jedynie gra w grze, sam musisz ją zakończyć, i rozpocząć kolejną lub odpalić skrypt który robi to za ciebie :)

Opublikowano

Dlaczego na PBE bot nie injectuje się?

Nie ma update na PBE, zbyt często tam są update i spudgy nie nadążał więc przestał robić wersje na PBE.

Proszę o pomoc, podczas używania BoL cały czas informuje mnie o takim błędzie. Z góry dzięki za pomoc.

ae165fd425918.jpg

Przestarzały skrypt.

Opublikowano

Tutaj macie scrackowaną wersję, wszystkie błędy jakie wam wyskakiwały zostały naprawione dodatkowo macie dostęp do funkcji VIP, możecie posiadać więcej niz 5 skryptów, pobierać najlepsze skrypty i nie musicie czekać kolejnych 3 dni na update (tak jak dziś po update trzeba czekac 3 dni) i wiele innych opcji.

Download: xxx

Tutaj macie już wszystkie pliki, wystarczy że odpalicie BoLa i zalogujecie się na te dane:

Login: admin

Hasło: cracked

Na czas pobierania wyłączcie antywirusa żeby wam nie pousuwało plików.

Skan: xxx

Później napiszę poradnik do tego.

Znalezione na ruskim forum, testowane, dziala. Mozna juz pobrac najnowszy update.

Opublikowano

ale to znaczy ,że sama postać puszcza skile w te 0.5 sek czy jak?

jak trzymasz spacje to postac wykonuje full combo w przeciwnika w bardzo krotkim czasie.

Opublikowano

Narazie nie działa, brak update do najnowszej wersji lola, potem będzie opóźnienie dla free userów parudniowe.

Opublikowano

Pomyślmy w jakim dzilae leży temat: League of Legends. Napewno do tej gry, tak mi się wydaje.

Opublikowano

@up Tęgomir nie wprowadzaj w błąd ludzi, tamten crack jest z zeszłego miesiąca i już nie działa.

CRACK

Wczoraj to wyszedł crack nie na żadnym ruskim forum tylko na crackingforum gdzie ktoś poprosił o shackowanie tego bota...

1. Całą zawartość podmieniacie z zawartością oryginalnego bota.

2. Zmieniacie nazwę pliku exe na CRACK_BOL.exe

3. Odpalacie CRACK_BOL.exe

4. Czekacie aż pojawi się okienko logowania.

5. W okienku logowania wpisujecie dowolne dane!! I tak konto te będzie posiadało VIPA!

6. Odpalacie League of legends.

7. Dołączacie do gry, pojawi się konsola z informacją o cracku i że bot został załadowany.

offsety zostały już podmienione więc możecie grać na tym cracku już od rana.

DOWNLOAD: xxx

SKAN: xxx

na czas pobierania pamiętajcie że należy wyłączyć antyvira żeby wszystkie pliki mogły się pobrać, niektóre antywirusy mogą coś niegroźnego wygryć ze względu na złośliwy kod cracka.

Opublikowano

@up wirus

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

ja pytam kiedy wyjdzie normalny patch dla wszystkich z oryginalnej strony a nie od kogos kto nie jest raczej pewnym zródłem wole nie ryzykowac utraty konta

Opublikowano

What game is BoL made for?

jaak jest kurwa odp

Tibia.

Rozumiem, że BoL znowu będzie Offline dla free userów, tak?

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...