Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za pewne, ze 3 dni teraz będzie off

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dopioero ponoc 7 bedzie dla free

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

To jest po prostu ŻAŁOSNE .. Tylko dzieciaki 7 letnie grają na jakichś jebanych botach bo sami nie potrafia uczciwie grać .. Gdyby takiego zobaczył odrazu wlepił bym perma ...

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

To jest po prostu ŻAŁOSNE .. Tylko dzieciaki 7 letnie grają na jakichś jebanych botach bo sami nie potrafia uczciwie grać .. Gdyby takiego zobaczył odrazu wlepił bym perma ...

To nie używaj, nikt cie nie zmusza. A skoro tak hejtujesz cheaterów, to co ty robisz na MPC człowieku które jest forum o cheatach?

Opublikowano

Aha. Kolejne 5 dni gdy dopiero wyszedł update z Threshem :D

Widać że spudgy zaczyna lecieć tylko na kasę. Pamiętam te czasy kiedy BoL był w 100% za darmo, no ale cóż...

Mam nadzieję że wkrótce nie zmieni się to na wersję płatną.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

pomoże mi ktoś z tym LoL Lobby Checker ? wyskakuje mi bład. wczesniej zamykało program samo. 480ffd985312b.png

mam dość grania z 4 premede.

A masz VIPA? :)

Program ten jest tylko dla osób z tą rangą.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z QtCore4.dll niech ściągnie wersję ze strony. Bez problemu zaktualizuje się i odpalicie.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Failed to login czemu?

Wpisujesz złe dane lub wchodziłeś na to konto z innego komputera.

Logowanie jest na HWID więc z danego konta możesz korzystać tylko na 1 komputerze. Możesz zrestartować to w ustawieniach na forum.

Opublikowano

@Up.

też mam problem z logowaniem i nie mam opcji, żeby to zrestartować...

@down

umm, Ty tam na forumie taki sam nick masz xD?

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Coś się chyba zrypało, czekacie wbije na TS dla developerów, może tam ktoś coś wymyśli.

Btw. Osoby z rangą Dev normalnie się logują ( Przynajmniej ja i TRUS ).

Opublikowano

Hmmm.. mnie loguje normalnie.

chyba że to przez udpate bola który właśnie się pobrał.

Opublikowano

No cześć.

Wie ktoś coś może na temat tego, kiedy będzie to działało ?

Edit.

Użytkownicy którzy nie mają wykupionego vip'a muszą czekać do 7 lutego w związku z aktualizacją sezonu trzeciego.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Jak proboje włączyc wyskakuje :

The procedure entery point??4qString@@QAEAAV0@$$QAV0@@Z

could not be located in the dymaic link libary qtcore4.dll

posiadam windows 7 Home Premium

<3

Koza Gold

Opublikowano

@up

To jest ukryta treść, proszę

To nie ma nic wspólnego z failed to login typie.

Nawet jak bot jest outdated to można się zalogować jako free user tylko że bot się nie injectuje i widzimy informację o tym kiedy będzie update dla tych osób.

Jest jakiś bug że przydziela randomowe HWID i nie można się zalogować, chociaż u mnie taki błąd nie występuje.

Opublikowano

No dobra, a istnieje jakaś możliwość zresetowania HWID ? Bo u mnie w opcjach nie ma ;c

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Dziś pod wieczór powinno byc.

jak już to jutro pod wieczór

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...