Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na elitepvpers to duzo ludzi ma ten problem że bot nic nie robi jak sie zaloguje do gry i łapie crasha...jednak jest część osób którym działa . Trzeba czekać na kogoś kto ogarnie problem lub upgrade bota .

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot już od wczoraj działa, tak dla twojej wiadomosci :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zoomhack - oddalasz kamerę ile wlezie

Maphack - pokazuje na szaro ostatnią widzianą pozycję wroga

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie ma skryptu na Karme, znaczy sie był, ale koles nie updatuje go, jedna czy dwie osoby napisały, że zrobią skrypt, czekać.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

jak to działa ? wybieram skrypt włączam lola naciskam spacje i nic? proszę o pomoc

albo na pw / skype = seba200075 / gg - 2568072

marrucy.jpg

Życie jest krótkie i trzeba je wykorzystać

Opublikowano

Ten program jest nielegalny i nie zgodny z regulaminem gry League of Legends, wszystkim korzystającym z tego programu życzę powodzenia :)

Opublikowano

Tak, bo riot sie przejmuje tym tak bardzo ( a wiedzą o BOLu ), że nawet nie skanują pamięci.

Opublikowano

Wkurza mnie to w tym bocie, że robią jakieś blokady dla "freeware", VIP vipem ale normalni też chcą korzystać, to, że ktoś jest w lepszej sytuacji finansowej to nie znaczy, że może sobie korzystać do woli bo to nie sprawiedliwe, i szczerze? Zostawię dalej bez komentarza.

Take it easy my friend

Opublikowano

Wszystko powinno być za darmo... Typowe. Teraz ja ci cos powiem. Ludzie programujący skrypty bola, moderatorzy itp chyba chcą coś z tego interesu mieć. Strona np sama sie nie opłaci . Pomyśl czy ty byś chciał pracować za darmo. Lepiej gdybyś zostawił bez komentarza:)

Opublikowano

No tak, ale wtedy dlaczego dyskryminować niepłacących? Wyobraź sobie lola, ten kto kupuje miesięcznie minimum 2000 rp ma aktualizacje od ręki, a pozostali po 5 dniach. Bezsens

Opublikowano

Skakałem troche po zagranicznych forach i znalazlem... Hm hack do hacka? :) Wielu ludziom podobno to dzialalo. Jestem laikiem w tych sprawach ale to byl hack do BoL'a przez ktorego dostawalismy dostep do opcji VIP. Istniało coś takiego czy to fake? Sam probowalem ale wyskakiwal mi jakis blad z javą :/

A do poprzednika nie porownuj aktualizacji gry do hacka bo to inna bajka.. LoL jest promowany jako darmowa gra ale nikt przeciez nie zapewnial ze hack ma byc darmowy. Sprytni sie zrobili jak sie BoL stal popularny i kase chce trzepac :/

Opublikowano
Skakałem troche po zagranicznych forach i znalazlem... Hm hack do hacka? :) Wielu ludziom podobno to dzialalo. Jestem laikiem w tych sprawach ale to byl hack do BoL'a przez ktorego dostawalismy dostep do opcji VIP. Istniało coś takiego czy to fake? Sam probowalem ale wyskakiwal mi jakis blad z javą :/

A do poprzednika nie porownuj aktualizacji gry do hacka bo to inna bajka.. LoL jest promowany jako darmowa gra ale nikt przeciez nie zapewnial ze hack ma byc darmowy. Sprytni sie zrobili jak sie BoL stal popularny i kase chce trzepac :/

No to ja ci radzę skanować porządnie komputer póki nie jest za późno. Wszystkie hacki do hacków to wirusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...