Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zacząć ?

adik50o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam , to mój pierwszy temat.Mam pytanie dla was czy warto mi zagrać w Darkorbit od nowa grałem w to 2 lata ponad czy z kimś zaufanym lepiej ? , a jeśli z kimś to z kim macie jakieś propozycje ? Pozdro :P

DAJ LIKE TO NIE GRZYZIE :)

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Nie opłaca się.

Jednak jeśli masz bota kupionego i bardzo Ci zależy to możesz zaczynać.

Opublikowano

No tak z botem tak tylko kasy nie mam a nie boce :P wolałbym z kimś pograć tylko problem z kim :P :D

DAJ LIKE TO NIE GRYZIE :)

Niestety na forum raczej nie szukamy osób do wspólnej gry na koncie.

Wątpię aby ktoś udzielił Ci dostęp do swojego konta nie znając Ciebie.

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tego tematu. Ty nas się pytasz czy warto grać? Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Nikt ci nie powie "SZYBKO ZACZYNAJ GRAĆ!!!" To chyba od ciebie zależy czy masz czas na grę, czy podoba ci się ona itp. To nie jest obowiązek żeby grać tylko powinno się grać dla przyjemności, jak masz chwilę wolnego czasu.

reklama

Opublikowano

No tak tylko trudno zacząć od początku. Więc nie wiem co robić chciałbym zacząć tylko Mi ciężko a to kto mnie nie zna to niech mnie pozna :P xD No tak nie szukacie kogoś do wspólnej gry na koncie no ok. Ale chciałbym bardzo np pomóc umiem grać oraz wyloty FE robić wrota oraz co się tylko chce więc...

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

No tak tylko trudno zacząć od początku. Więc nie wiem co robić chciałbym zacząć tylko Mi ciężko a to kto mnie nie zna to niech mnie pozna :P xD No tak nie szukacie kogoś do wspólnej gry na koncie no ok. Ale chciałbym bardzo np pomóc umiem grać oraz wyloty FE robić wrota oraz co się tylko chce więc...

Napiszę po raz kolejny, że na tym forum jest zakaz handlu (poszukiwań kont, darowizn kontami itd.)

Jeżeli masz zamiar to robić to gdzieś indziej.

Opublikowano
Napiszę po raz kolejny, że na tym forum jest zakaz handlu (poszukiwań kont, darowizn kontami itd.)

Jeżeli masz zamiar to robić to gdzieś indziej.

No o tym to wiem nie chcę nic złego zrobić :)

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Można zaczynać od zera ale... trzeba uzbroić się w cierpliwość i bota by z kimś latać :P Stare FE uzbiera się szybko ale to na dzień dzisiejszy zbyt mało by latać po mapach...

PS

a co do sugestii innych to ostatnio jest jakaś plaga że ludziska proszą o jakieś konta - zero prezentów bo to dawno po mikołaju, gwiazdce itp. świętach, a co wspólnej gry to też raczej nikt nie poda na forum swojego nicku z gry ( przynajmniej ja wolę dla bezpieczeństwa pozostać anonimowy )

Opublikowano

Osobiscie powiem ci ,że nie ma sensu zaczynać od nowa.

Polecam kupić konto do 200-300zł z 10lf4 co najmniej i też sporo havoców by się przydało , to na dzień obecny minimalne wymagania by na mapke wg. wylecieć

Opublikowano
Osobiscie powiem ci ,że nie ma sensu zaczynać od nowa.

Polecam kupić konto do 200-300zł z 10lf4 co najmniej i też sporo havoców by się przydało , to na dzień obecny minimalne wymagania by na mapke wg. wylecieć

No tak ale kasa by mi się przydała bo to kosztuje , a u mnie kasy na konto brak :P więc :P Pozdro

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Ja miałem 2 lata przerwy od DO i teraz wróciłem na PL3....

55dni gdy i mam golec (sentinel/spectrum) i aegis

29lf3

7irysów

3b02

1havoc

10 czesci do kronosa

przez miesiąc grałem normalnie potem gram z kbotem

Opublikowano

Ja ci powiem jak ja zrobiłem. Założyłem nowe konto. Wybociłem golca 8 irków 16 lvl dołączyłem do dobrego klanu i zapytałem się czy ma ktoś na sprzedaż konto. Okazało się że koleś sprzedaje za 100 zł konto z 19 lvl 9 irysów 10 LF4, 2 miesiące już nie gra bo nie ma czasu i nie ma zamiaru bocić - kupiłem od razu. I tak przez pół roku dorobiłem się 21 lvl full LF4 full havok i full herkules.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nie wiem co mam zrobić dalej ja bez konta :( bocić nie mam zamiaru więc ... :P

więc ... nie graj i po kłopocie :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Bez bota się nie opłaca

Jak masz fuul kasy na wspomagacze to zaczynaj :D

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

a ja mam konto niewiem zkąd 9irków lecz uri na -

Lecz jeste tam licka na ibota niewiem zkąd i tak se boce :D

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Ja terz zaczełem grać w tom gre, morzemy razem pograć jaki świat?

Nie wiem czy ci się opłaca zaczynać od nowa bez wkładania kasy chyba że masz bota to inna sprawa a i nie świat tylko serwer . Moja rada nie grajcie bez bota bo gra bez bota jest nie opłacalna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...