Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie bana VAC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapewne niektórzy płaczą gdy dostaną bana VAC, niektórzy nie a niektórzy nic sobie z tego nie robią!

Jeżeli dostałeś bana VAC, znaczy że czitowałeś i nie wbijesz na żadne serwery - Teraz już wbijesz!

Podczas gry, gdy wchodzisz na jakikolwiek serwer chroniony przez VAC - widzisz taki komunikat:

kzhack-valve-vac.jpg

Jest sposób aby tego uniknąć - wystarczy w consoli wpisać connect i IP serwera - łączymy się bez problemów i dalej cheatujemy lub gramy normalnie - nikt nam za to nic nie zrobi a nie musimy kupować konta steam ;]

Działa na:

-Counter-Strike 1.6

-Counter-Strike: Condition Zero

-Half-Life 1 Engine Games

niestety nie działa to na CS:S i na CS:GO dlatego, że gra posiada nowy silnik który zabezpiecza przed tym ;]

liczę że się przyda!

2798345445.png

Opublikowano

Poradnik niby dobry ale tak jak napisał UP sprawdzą banid, i masz odrazu pograne na serwie przy każdej głupiej akcji, dodatkowo wystarczy że wpiszą twój nick steam i też coś ciekawego mogą o tobie znaleźć według mnie poradnik dobry więc dam + ale jeszcze raz powtórzę mało przydatny.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Witam.

Moim zdaniem poradnik jest wręcz beznadziejny, tak jak kolega na górze napisał sprawdzą banid i już masz od razu bana bez zbędnego gadania...

96943480133385214649.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...