Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę włączyć lol'a pojawia sie tylko logo

PanCiemnoscii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedy włączam ikone lol'a włącza się tylko logo i nic się nie dzieje , a jeszcze pare godzin temu działało . Próbowałem włączyć gre przez lol.launcher i lol.launcher.admin ale to nic nie pomaga.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pomoże ktoś ? Reinstal nic nie dał, odpalenie jako administrator też, komp czysty, stery najnowsze.

Daje limit like

Miałem to samo.Poczekałem z 5min i się włączył.

Opublikowano

miałem przed chwilą to samo. zależnie od windowsa wejdź w panel sterowania i dla win7 centrum sieci i udostępniania a w xp połączenia sieciowe i zrestartuj łącze

Opublikowano

U mnie też pojawił się ten problem. Zaczekałem z 5-10minut i normalnie zaczęło działać, teraz uruchamia się szybko :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Również mam ten problem , uruchamiałem już jako administrator oraz czekam już chyba z 20 min i się nie włącza!!!

Proszę o pomoc...

Z góry dziękuje :)

I jeszcze jedno , mam to samo co w opisie czyli tak dokładnie jeszcze 1 dzień temu wszystko działało a teraz już nie . :(

Proszę o szybką odpowiedź :rolleyes:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Skoro jest to problem masowy to najprawdopodobniej Riot coś schrzanił, radzę po prostu poczekać cierpliwie.

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wchodzisz w folder z lolem/lague of legends/rads/system/i w tym folderze otwieramy pliczek system w notatniku i teraz zmieniamy EUNE NA EU W REGION mysle ze pomaglam i zasługuje na +;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...