Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4500-5500] Komputer do gier/modelowania 3D/grafiki komputerowej + monitor

Tabacashi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki.

Jeszcze jedno pytanie.

Czy ten zestaw będzie dużo gorszy od tego, który podajesz? (jest to ten mój starszy zestaw. Wyszedł dla mnie za drogo, więc postanowiłem stworzyć nowy temat :))

To jest ukryta treść, proszę

I czy dałoby się jeszcze trochę zmniejszyć tą cenę... Rodzice jak zobaczą 6k za kompa, to padną ;D Dało by się coś jeszcze "opuścić"?

Opublikowano

W takim razie, dałoby się coś jeszcze "obniżyć" od zestawu, który Pan zaproponował, tak aby odczuwalna jakość nie była tak bardzo do wyczucia.

Z góry wielkie dzięki.

Opublikowano

No i na wodowaniu to też trzeba się znać ;) Nie ma tak, że płynu nalejesz raz i na 5 lat starczy, czasem trzeba dolać, przeczyścić węże dla lepszego przepływu. To takie chłodzenie dla entuzjastów.

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.

to ta usługa.

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O44Y129AC8

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Zamiennie zamiast montażu możesz wybrać pendrive, dokładnie ten

Wtedy przy zamawianiu skorzystaj z kodu

WP35ZXZG5A

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie będę mieć na to czasu, aczkolwiek dzięki za odpowiedź.

Miałbym jeszcze pytanie w sprawie monitora. Który będzie lepszy?

1.

2.

Z góry dzięki.

I jeszcze tak btw. dlaczego Pan tak rozpowszechnia tą usługe? ;) Pytam czysto z ciekawości.

Opublikowano

Przepraszam, ale nie mogę się zdecydować. Jest to jednak wydatek, więc wolę podjąć dobrą decyzję. Jeżeli moje poprzednie tematy stanowią jakiś problem - bez problemu można je zamknąć. Nie są o tym samym. Prosiłem o porównanie zestawów, w odniesieniu do poprzedniego - ("Gorszy. Tragiczny dysk (słabe transfery) grafa pod extremalne OC na LQ, średnia buda, słaby proc jak na ten budżet") i co? Miałem brać? Lepiej wydać masę kasy i nie przemyśleć decyzji, czy stworzyć jeszcze jeden temat, który nic takiego nie robi. Nie działam na szkodę forum tworząc tematy - po to ono jest. Nie zakładam tematów typu: "Chce laptopa do gier najlepiej batelfild na ful detalah za 20 zł, macie mi to zrobić, bo tak chce". Jeżeli w jakiś sposób zapycham forum, proszę o udowodnienie mi tego. Niepotrzebne tematy można zamknąć (jak tak bardzo przeszkadzają). Poza tym, o ile się dobrze orientuje nie ma ŻADNYCH ograniczeń jeżeli chodzi o zakładanie tematów, więc szanowny Panie, proszę uszanować moją decyzję.

Dziękuję.

@W odniesieniu do tematu, jeżeli jakiś użytkownik znałby fajne i sprawdzone modele samsungów, proszę o podsyłanie. Będę wdzięczny. W sumie zależy mi jeszcze tylko na monitorze.

Z góry dzięki.

Pozdrawiam,

Tabacashi.

Opublikowano

Odświeżam

#Przepraszam, że o 6 godzinek za wcześnie, ale nie będzie mnie później, a zależy mi na waszych odpowiedziach.

Opublikowano

A ja gratuluję bezczelności i nagrody w postaci zgłoszenia za offtop. Nawiązując do Twojej wypowiedzi, ludzie posiadający zmysł wzroku wiedzieliby, że te tematy nie są takie same. Jak pisałem, okazało się, że poprzedni zestaw nie jest jednak taki dobry, a z uwagi na to, że nie wszyscy są Billem Gatesem i nie srają kasą, chciałbym podjąć dobrą decyzję i nie zmarnować pieniędzy, na komputer, na którego długo zbierałem. Tamte tematy zostały zamknięte, więc nie miałem okazji w żaden sposób tego edytować. Wydaje mi się, że użytkownicy powinni pomagać sobie nawzajem, w dziedzinach, w których się znają. Ja się na przykład nie znam na komputerach, po to więc założyłem temat z prośbą do Was o pomoc. Napisanie tematu - nic nie kosztuje, tak samo wy odpowiadając - też nic nie tracicie. Zaprzepaszczonych pieniędzy na byle gówno niestety nie da się odzyskać.

@Odświeżam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...