Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak rozdać PKT na WK pod EXP?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam WK +8 56job pkt 0/47/31/0

i tak myślę że to chyba zły build >,<

Kupować eliksir ini? jeżeli tak to jak rozdać pkt przy założeniu że WK będzie ok 60job +9 ?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ale gdzie Ty chcesz expić jaki masz lvl? ~~/1/30/~~. Balansujesz tylko między atakiem a hp.Bo jak mialem pro bron to jednak wolalem hp ;x

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Jak na lod to ele 2, hp 1.

Taaak i tylko na szkielety bo w smoka uderzy ~600 nie wspominając o gk....

Ja polecam dać 20 w element i 10 w hp/pm resztę pakować w atak. Po wbiciu tych 90 pkt w atak dodać 10 w ele i reszta hp/pm ale to odległa przyszłość. Ten build nada się wszędzie chociaż nie jest to karta do wszystkiego.

Opublikowano

Taaak i tylko na szkielety bo w smoka uderzy ~600 nie wspominając o gk....

Ja polecam dać 20 w element i 10 w hp/pm resztę pakować w atak. Po wbiciu tych 90 pkt w atak dodać 10 w ele i reszta hp/pm ale to odległa przyszłość. Ten build nada się wszędzie chociaż nie jest to karta do wszystkiego.

Tak to jest właśnie karta typu gówno.

Coś co nada się wszędzie jest po prostu do d.

Opublikowano

Ale jest niezastąpiona do expa i nieraz na glacy w pvp też się przyda... To porostu wk
Opublikowano

Taak, więc o wiele lepiej dac full element, czaszkom bić po 15k, ale nawet smokom bić o wiele mniej od osoby która ma te 50 pkt w atak, i na arenie dostawać w dupe , nawet od sp 20j+0?
Opublikowano

Ja tak myślę, że około 20-30 w ele, około 10-20 w hp i reszte w atak. Ja mam crusa a on jest coś jak wk bo też światło. Mam 20 w atak 10 w def 10 hp/mp i reszta ele. Chce jeszcze zrobić atak tak do 30 i potem już full w element. Idzie mi dobrze z expieniem na LoD na czaszkach i na smokach.

Opublikowano

ale sie zrobił spam xDD

Mama lvl 64 na LoD daję rade mam dobre PT i expimy tyklo na kostkach ;c

Chodzi mi o uniwersalność do expa.

Na Pvp teraz nie chodzę a gdybym chciał to na sinku / rangu ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Na wk 56j +8 45/0/20/21. Przy 60j +9 50/0/21/22. Kiedy bedziesz wbijal dalej job ele rozwin do 23, a hp 24. Dalej ladujesz juz tylko w atak.

Ten build jest uzywany przez duza ilosc osob posiadajacych dobre karty wk, ja tez uzytam tego buildu i sprawdza sie naprawde dobrze.

Opublikowano

Karty do expa robi się pod ele, szczególnie WK który posiada ściąganie resa. Poprawny build powinien wyglądać tak: 0/0/XX/20

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

@up To jest błąd w myśleniu jednak dbf nie zawsze wsadzisz..

@2up Zawsze powinno dawać się pełne dziesiątki

@topic Napiszę jeszcze raz 10 element 10 hp/pm reszta atak potem dokonasz do 30 ele i 30 hp/pm reszta atak... Build jest zależny też od osłonek w broni.

Opublikowano

Najbardziej uniwerslany WK to moim zdaniem 100 atak reszta w HP, oczywiście trzeba wziąć pod uwage że nie każdy ma wk 99+10 i sl obrażeń 13, więc mysle że danie minimum 90 w atak, 20 w HP to wystarczy, potem tylko dobic do tych 100 ataku. Element element element.. 100 elementu daje moc, nie widze sensu bawić sie w mieszanki troche tego troche tamtego. Albo robi sie WK do expa (lod, akt 5.2) i daje 100 element, albo uniwersalnego do pvp i expa 100 atak. Dawanie wszystkiego po trochu sprawia tylko że karta jest osłabiona, bo nie ma konkretnego peirdzielnięcia w jednej "dziedzinie", nie wspominając o słabych bonach z UPkt. Oczywiście mając dobre SLe i karte mozna bawic się z buildami 90/8/50/40 czy 100/8/50/20, ale najpierw trzeba takie mieć ^^

-Mido

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

@up To jest błąd w myśleniu jednak dbf nie zawsze wsadzisz..

@2up Zawsze powinno dawać się pełne dziesiątki

@topic Napiszę jeszcze raz 10 element 10 hp/pm reszta atak potem dokonasz do 30 ele i 30 hp/pm reszta atak... Build jest zależny też od osłonek w broni.

Nie kazda dziesiatka w karcie daje ci bonus.

Opublikowano

Wk robi się 2 karty jedną do expa, drugą do pvp.

powielanie posta czarq.a /// Vertmar

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Opublikowano

Powiem tak. 30/0/reszta/20

i bedzie pro do expa jak i dobry w pvp

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

@UP

Bedzie missowal caly czas, bo osoby z takimi resami na ogol maja mocne zbroje.

Daj znac jak z karta, jak ja rozwinoles i czy dobrze z nia bijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...