Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

golemy albo maongi ale mi sie zdaje że maongi ich tam jest pełno załączasz noise championów niema gigów niema to nie dedniesz i jest git :)

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

@2xup

jak ma 43lvl to pewnie nie ma fullblue seta ;]..

@topic

tak jak up, zdaje mi sie ze maongi to dobre miejsce dla ciebie- nie maja gigow, masz noise a champy sie rzadko pojawiaja.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Maongi :]

Bardzo szybko nabedziesz dancza liczbe SP ponieważ nie mają Odmian Giganta a pozatym zadko kiedy Champion Sie pojawia wieć tam jest najlepiej

Piszę Poprawnie Po Polsku i Staram sie Pomagać playerom na rózne sposoby ...

Gadu Gadu:17766221

Jak Poznałem MPC Forum ?

Przez Mojego Brata Sokrorova

Opublikowano

@2xUP

SonYuo coś ci się troszkę pomyliło :rolleyes: na moaongach niema championów chyba że jakiś bung przyjdzie ;p

@UP

ee na serio są maongi championy bo ja jeszcze żadnego nie widziałem

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

Ale musiał byś na maongach w DH, poniewz w Hotan jest pelno GF i PT sa :/

A co ma piernik do wiatraka 0.o ?

w DH też są i zawsze będą wiec czy w DH czy Hotan to nic nie zmienia :P

dlamnie odpowiedz udzielona wieć proszę zamknąc temat.

Piszę Poprawnie Po Polsku i Staram sie Pomagać playerom na rózne sposoby ...

Gadu Gadu:17766221

Jak Poznałem MPC Forum ?

Przez Mojego Brata Sokrorova

Opublikowano

Pod portem w hotan są maongi agresywne bez odmian, wiadomo gf'y się kręcą ale jak wizzem dawałem rade to ty bardem tymbardziej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

thx za pomoc eq w bardzie mam npc lepszego na csro nie idzie niestety dostac na maongach wczesniej tez bylem to niemam poecia jakim cudem z bota uszło mi 40% ale sprobuje ponownie thx

Opublikowano

Ehh ... kolejny topic typu gdzie expić...

D&G Może zrobiłbyś (jeśli nie chcesz zbiorczego tematu "gdzie expić") jakiś wzór , żeby podawali set itp. bo to spamowisko się robi , a nie pomoc : P

@topic

Bardem na small bunwangach możesz albo na bunwangach . Tylko jak masz barda to pewnie masz clera , zależy od seta ... proponuję bunwangi i zaproś g-f do party (nieraz dołączą do exp share)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ehh ... kolejny topic typu gdzie expić...

D&G Może zrobiłbyś (jeśli nie chcesz zbiorczego tematu "gdzie expić") jakiś wzór , żeby podawali set itp. bo to spamowisko się robi , a nie pomoc : P

@topic

Bardem na small bunwangach możesz albo na bunwangach . Tylko jak masz barda to pewnie masz clera , zależy od seta ... proponuję bunwangi i zaproś g-f do party (nieraz dołączą do exp share)

Za dużo gf-ów lata na bunwangach, już lepsze będą maongi.

@edit

kurna, znowu mi się coś popierdoliło xD

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@UP

To jest ukryta treść, proszę

ale on pisze o csro

zzy9.jpg

29456.jpg