Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Pytanie] Przetestujcie swoją moc! Dziś od 18:00 aż do 12:00 w Niedzielę!

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci

Od dzisiaj od godziny 18:00 aż do godziny 12:00 w niedzielę 10 lutego, pozostawimy dla Was uchylone pewne drzwi.

Sprawdźcie czy uda się Wam je odnaleźć, zalogujcie się i dobrej zabawy.

Co o tym sądzicie? to co może być ?

#edit: :O zapomniałem temat dopisać :D proszę admina o dopisanie do tematu: Przetestujcie swoją moc! Dziś od 18:00 aż do 12:00 w Niedzielę

b_560x95.png

Opublikowano

właśnie co to jest ? Może testowy włączą albo dadzą boxy jakieś inne albo jakieś zniżki.

Opublikowano

Ciekawe, chodź znając Bp pewnie jakieś ukryte wrota do inwazji łał xD

Opublikowano

pewnie jak je znajdziesz to smsa wyslesz i cie tpnie na stacje :D albo jak znajdziesz to masz znizke uridium o 20%

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

kurde max już jest..

nie da się jakoś wejśc ?

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

to mapy na nowe firmy pewnie

Człowieku kto ci zrobi nowe firmy ...

Polecam ogladac kubusia puchatka , jak on to mowil : "Myśl myśl myśl !"

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Normalnie wyświetla się w zakładce tam gdzie inne serwery a jak go nie ma to znaczy że jest pełny. Może być tam max 512 graczy.

80acce544e246.jpg

Opublikowano

UP: mam pytanie, ss był robiony o tej 23 coś czy wcześniej ? ważne bo nie wiem czy jest otwarty a jak jest to bede siedzial do 2-3 :D

Opublikowano

@UP SS był robiony 10 sekund temu ;) A serwer będzie działał do godziny 12:00 10.02.2013 (Niedziela).

Opublikowano

Dostajesz 5mln co każdy news. Mi zostało jeszcze 2 mln i jestem w top 20 ;) Mam szefa pułkownika. Polecam MMO i dodam jeszcze że konta się zachowują czyli nie trzeba zaczynać od nowa ;)

Losowy SS:

bb4c6558170cb.jpg

Opublikowano

szkoda że nie jest 24/7 testowy :D a co do ilości graczy to server był rekonfigurowany i ulepszany wejdzie max 1000 osób

0572.jpg

Opublikowano

lagi w huj 5 mln uri które rozjebałem w 5 minut ... ujebałem pare noobów i wyszedłem nic dodać nic ująć hujnia z grzybnią

Opublikowano

2 konta na testowym fajna zabawa :)

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...