Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] formacja dronów

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma formacji, która będzie najlepsza i na to i na to. Jak coś jest do wszystkiego to jest do du... Ewentualnie może się nadać serce.

Najlepszymi formacjami na bocenie jest szewron (mapy x-3, x-4) i diament (x-6, x-7).

Na PVP ćma, krab, serce

reklama

Opublikowano

Kup sobie Gwiazde i boć na x-3, x-4, statek leonek rakietki na sepromie

F-04-ST

Ustawia Twoje drony wraz z jednostką kontrolną w formację gwiazdy.
Zwiększa szkody od rakiet o 25%, jednak wydłuża też czas ładowania wyrzutni rakietowej o 33%.

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Do bota szwadron jak masz premke, jak nie to możesz np. diament czy tam romb to się zwało i na krychy lajtowo ustawić bota, super kredki lecą, na licytacje ;)

Na pvp to serce, potem ew. ćma, chyba że potrafisz sieknąć po +50k z x4 to Ćma bo fajnie się z nią poluje :D

Opublikowano

hehe sieknac z 50k z bialki jak ja na seprom wale z rsp po 30 pare tys ale boty to lubie pozabijac xD (mam 6 irysow 0 lf4 wiec nawet starej elitki nie mam)

Opublikowano

a po co krab do bota? On chce formacje na bota i do pvp. Tak jak pisałem wcześniej tylko serce się nada.

reklama

Opublikowano

Jeśli chodzi o PVP to oczywiście na początek proponuję Serce, które daję Ci 20% więcej HP i aż 10% więcej osłon, które skombinowane z boosterkiem na osłonki daję Ci 35% do osłon. 2 formację, którą bym kupił pod PVP to Ćma. A dlaczego? Jest dobra, ponieważ większość szkód kierowanych jest bezpośrednio na statek. Więc jeśli ktoś będzie miał 1mln osłon to i tak HP mu szybciej zejdzie niż ta osłona.

To moja opinia.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...