Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie Z Agbotem...

zafiriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym zacząć używać Agbota, gdyż na samodzielnym expie nie wyrabiam... znudziło mi się i w ogóle męczące to trochę... <_<

chciałbym się zapytać o jakieś sposoby, dzięki którym używając Agbota mógłbym wbijać do gry przez port .30.... jak wbijam bez bota to Testosterone za każdym razem przez ten właśnie port mnie loguje do gry, a gdy odpalam AGbota to już tylko przez .26.... znacie jakieś sposoby żeby za każdym razem wbijać przez port .30.???

proszę o pomoc

P.S. dodam tylko jeszcze że mam Windows 7 Ultimate (wersja trial) i nie każda operacja jest możliwa do wykonania...

Opublikowano

ale po co ci wbijać przez inne porty jak to i tak nic nie daje logujesz sie tyle samo

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

nie prawda... przez port 30 najkrócej się loguje... porównywałem już dobre 6 razy i zawsze mi wychodziło że przez port .30 najkrócej... od 30min. do 1,5h... nie więcej...

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=84098 looknij to ja ci mówię że to nic nie daje

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

ehh... dobra poużywałem sobie 3 dni tego bota (może ze 1 godzinę dziennie bociłem) i już dostałem bana na 7 dni... :angry: nie opłaca się bocić AGbotem... <_<

nie polecam go nikomu...

• Dodaj nową pozycję...