Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Noc admina

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś/jutro całą noc będą admini latać po mapach i szukać botów (ręcznie) podziękujmy za to spambotom... skąd wiem ? bo nie jestem ślepy.

Taa , a w tej bajce były smoki ? Po części masz rację ale nie będzie się to odbywało ręcznie i tylko na poszczególnych serverach.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Potwierdzam wiadomość od Pukacza. Dziś będą latać i sprawdzac a wszystko przez spambota Kamieniarza.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Jakiś dowód, pozatym " Nie jestem ślepy "?

xk1l25.jpg

fota z dziś jeszcze widziałem feniksa ale spierdolił mi do sweet foci :(

A wiadomo od której będą tak latać?

podobno od przedwczoraj już ich widać, ja dopiero od dziś widzę ich masowo.

Tsaaaa słuchajcie go ,

Chyba że polski team , bo Rosyjski o tym nic nie wie więc nie pierdol .

A gdzie my kurwa jesteśmy na mpc czy zh***, że mowa o rosyjskich serwerach ? -.-

Człowiek chce być miły przekazać info i od razu hejt... brawo kurwa brawo...

1.jpg

Opublikowano

Potwierdzam wiadomość od Pukacza. Dziś będą latać i sprawdzac a wszystko przez spambota Kamieniarza.

Co do spambota, ruskie wysyłali wiadomości i nic ... wielu innych wysyłało wiadomości i nic ... NAWET RADZIORO12 wysyłał ostatnio wiadomość o sprzedaży programów z pełną błędów ortograficznych i też nic ....

Nic nie będzie sprawdzane ręcznie z powodu wiadomości wysyłanych masowo !

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ehh... gowno prawda ;) Przez 6 godzin nie widzialem jeszcze admina

Po całe to info to wielki fake ... no i dobra niech sobie latają zabroni im ktoś wkońcu od tego oni tu są ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Hah dziś widziałem 1:) Szkoda tylko że kontaktu z nimi nie ma... To bym im napisał jaki to debilizm jest że czat nie działa kilka dni

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Hah dziś widziałem 1:) Szkoda tylko że kontaktu z nimi nie ma... To bym im napisał jaki to debilizm jest że czat nie działa kilka dni

Gdyby była mozliwość gadania z nimi to by zapewne nie jedne obelgi mieli okazje przeczytać wyzwiska itd ... więc na co im to :P

Latają sobie bo latają ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Boże ja tam wierze Pukaczowi, nie dość że dał screena to jeszcze nas uprzejmie informuje a wy od razu że gówno prawda, wasz wybór jak chcecie to sobie możecie bocić nikt wam nie broni.

2815676267.png

Opublikowano

Boże ja tam wierze Pukaczowi, nie dość że dał screena to jeszcze nas uprzejmie informuje a wy od razu że gówno prawda, wasz wybór jak chcecie to sobie możecie bocić nikt wam nie broni.

Aha czyli jak teraz admin sobie będzie latał po mapach będzie to oznaczać że sprawdzają konta ręcznie a nie sprawdzają przykładowo sprawności danego servera :)

Taa wyłączać boty bo o każdej porze dnia admin się może lognąć i wam bana ciachnie .... bóóóójcie się

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@UP Dokładnie! xD Teraz na lenku idzie 6k uri na godzine bo nie ma botów :D Nie wbijać bo zadzwonie do admina przez domofon! xD

Opublikowano

@UP Dokładnie! xD Teraz na lenku idzie 6k uri na godzine bo nie ma botów :D Nie wbijać bo zadzwonie do admina przez domofon! xD

No w sumie racja ... :D nie zauważyłem nawet ^^

A tak na serio , latają i przestaną latać i co ? gdyby mieli ręcznie banować to na mapie ani jednego bota by nie było już od daaaawna

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kurwa toć chyba oczywistwe, że nie będą latać dzień w dzień ? o.O co stado admów może robić na mapach ? Sprawdzać grę ? Jaaasneee....

Pfff a wiadomo co im głupiego do łba strzeli ? i co mają spamboty z tym wspólnego ? Latają sobie i wkońcu przestaną zabroni im ktoś ? Od tego są aby latać a tylko oni wiedzą po co latają

JEST TO POST NUMER 1000 :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Pukacz a właśnie że tak zapytam z jakiego serwa masz tę fotkę? :)

PL1

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Aha to dzięki czyli na moim serwie ich jeszcze nie było co nie znaczy że nie wbiją :D

Opublikowano

hahahaha , Ale Pukacz nastraszyłeś wszystkich ;)

Chcecie wiedzieć dlaczego A'pStrong latał i Przyjaciele? ;)

Dlatego bo sobie zrobili fajną zabawę na EXC'T :)

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...