Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Noc admina

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hsahashahahashaha Kamyk streszczaj się ;)

wyjdź gimbie.

a niech sobie latają. może sprawdzają czy boty są, albo znaleźli jakiegoś buga i chcą go naprawić... wisi mi to.

@down

mega_facepalm.jpg

tak :) jestem "tak" odważny ;f

Opublikowano

Japierdole Wasze posty nic nie wnosza do tematu skonczcie ten spam bo raport poleci ^_^

Opublikowano

@up

Twój post również nie wnosi nic do tematu...

@top

Możliwe, że wzięli się do roboty, po tym jak kamyk opisał używanie wspomagaczy :P

Opublikowano

@UP Chcialem ich ostrzec zanim to zrobi MOD ;) Ale nastepnym razem bede konfidentem i wam dosram raportami ^_^

@TOP Wlasnie dzis jednego widzialem na 1-3 PL2 :< Koniec bocenia..

Opublikowano

To ja już nie wiem, tu chodzi tylko o PL serwery czy o wszystkie.

Opublikowano

To ja już nie wiem, tu chodzi tylko o PL serwery czy o wszystkie.

Polska ekipa BP = Polskie serwery.

Opublikowano

@UP Chcialem ich ostrzec zanim to zrobi MOD ;) Ale nastepnym razem bede konfidentem i wam dosram raportami ^_^

Nie jesteś MODem więc nie powinieneś ich ostrzegać. Bierz te śmierdzące dupsko i zjeżdżaj stąd. Muahahaha :D

@TOP Mi o 2 w nocy PBDO się zaciął. Wiedział że sprawdzają. Szatan poprostu :D

EDIT

Polska ekipa BP = Polskie serwery.

Nie ma botów=są spamery

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Tak ku*wa. Od kiedy to admini mogą sami banować konta? Pie*dolone plotki rozsiewacie. Sami chcecie więcej uri nabić przez noc. Nie będzie żadnego banowania, pie*dolenie o szopenie :rolleyes:

EDIT: Nawet jeżeli te adminy latają, to pewnie przypadek, albo zwykłe straszenie graczy, bo i tak chu*a mogą zrobić a wy portkami trzęsiecie.

Tak samo było jak niby ten skrypt na boty działał od 1 do 14 stycznia. Ja latałem w tym czasie i nic nie dostałem. Nikt wtedy bana nie dostał.

EDIT2: Ale w sumie możecie wyłączyć te boty. Teraz w 5 minut na samych alienach dostałem prawie 400 uri. Dzięki i mam nadzieje, że w nocy też nikt nie będzie latał :)

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

UP :) BA mogą banować :) nie wiesz nie wypowiadaj się

Pozdrawiam BA_MOSKIT'a (RU) :Dhhaha

Banować mogą, ale jak mają powody i o ile mogą to zrobić. Za banowanie botów jest odpowiedzialny skrypt a nie jednostki. Gdyby BA czy inni ludzie z ekipy mogli banować za boty, to już by ich nie było, więc skoro jesteś taki obeznany, to chociaż kitów nie pociskaj.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Następnym razem może od razu napisz, żebym nie wysyłał wiadomości, zamiast wymyślać jakieś bajeczki :)

napisałem ci, na gg żebyś nie spamował bo będzie lipa, jeśli to dla cb nie jest informacja to chyba oczekujesz, że na kolanach będę błagał o nie spamowanie...

1.jpg

Opublikowano

.:Pukacz:., ja mam takie pytanie do ciebie. Skąd posiadasz informacje o tym, że będą banować czy sprawdzać konta? To, że widziałeś kilku adminów nie oznacza, że będzie lipa. Dodatkowo ciekawi mnie skąd u ciebie wzięły się te 2 dni latania adminów. Przecież po samym widoku adminów na mapach nie można określić jak długo będą latać xD. Sory, ale tu nic kupy się nie trzyma

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

UP: dokładnie , ja sam często widzę adminka sobie przelatującego obok setki bociarzy ;) albo na 4-5. I tak każdy wie o istnieniach kbot/ibot/pbdo itd. a skąd? a stąd że jak wpiszą w google ,, boty do dark orbit '' to sie im pokaże setki tematów problem kbot itd

EDIT: więc jeśli zobaczyliście 2 admów to nic nie znaczy, dodam że nikt się nawet nie skarży na bana xD

Opublikowano

boshe co za idioci .:PUKACZ:. tak gada żebyście boty off i on se włączy i będzie bocił pewnie takie będzie miał zyska ze ho ho tak samo pisał ze kbota już nigdy nie będzie wiec temat do zamknięcia bo będą się gimby kłócić :)

Opublikowano

Banować mogą, ale jak mają powody i o ile mogą to zrobić. Za banowanie botów jest odpowiedzialny skrypt a nie jednostki. Gdyby BA czy inni ludzie z ekipy mogli banować za boty, to już by ich nie było, więc skoro jesteś taki obeznany, to chociaż kitów nie pociskaj.

Hahahaha aż se screena pierdolne ;)

Pierdol pierdol ja posłucham

-.- Admini mogą banować z Mapy , dlaczego tego nie robią na co dzień ? :) Logik please use -,- Nie masz 100% pewności że ten PŁK to bot . A co jeżeli on specjalnie lata żebyś go zbanował , człowieku wiesz co by było .

Przykład? Daleko nie trzeba szukać , dlatego pozdrawiam ciamajdę z RU :) MOSKITA

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Hahahaha aż se screena pierdolne ;)

Pierdol pierdol ja posłucham

-.- Admini mogą banować z Mapy , dlaczego tego nie robią na co dzień ? :) Logik please use -,- Nie masz 100% pewności że ten PŁK to bot . A co jeżeli on specjalnie lata żebyś go zbanował , człowieku wiesz co by było .

Przykład? Daleko nie trzeba szukać , dlatego pozdrawiam ciamajdę z RU :) MOSKITA

Oczywiście, oczywiście. Teraz daj mi przykład+dowody z ostatnich miesięcy, kiedy to admin SAM zbanował kogoś za bota. Minimum top 200. Wszystko ma robić skrypt. Admin może jedynie prześwietlać pojedyńcze konta, ale jak nic nie wykryje, to może sobie nadmuchać. Wiem jak to działa, bo sam kilka razy miałem prześwietlane konto indywidualnie na moją prośbe po tym jak straciłem część wypo.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Widzę wszyscy "cfffani" po wywiadzie ,Chodzi mi o Konto mojej siostry i moje które było na Rosji 6 w top ~15 Latało sobie "legalnie" na 1-2
Po czym pan moskit (pozdrawiam) podleciał pod nasze konto było to widać na Ibocie ( Gracze) , Po niecałej minucie Konto staneło i została nałożona blokada .
A że to był nasz wróg nr jeden to nie sądzę że to skrypt. Jeżeli przesłuchasz sobie wywiad lepiej z robert'emAdm wysłuchasz że inne prawa mają admini RU a PL

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...