Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyc LF4

Bleader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnosnie szukania lf4. Lepiej jest kupowac klucze i puscic bota by szukal czy robic wrota z nadzieja na "drop"(jbc mam -30% na zakup przedmiotow za urke)? Moze juz ktos to porownal? Z gory dzieki ;)

Opublikowano

rób kappy ... z kapp klucze i na podwójną szansę na lf4 ciachaj .... z kappy są większe szanse na lf4 a jak nie to coś innego trafisz ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Czekaj nie ogarniam tego cichaj? Zrozumialem, ze lepiej robic wrota a dalej co napisales? ;@

Tylko czekajcie bo ja nie jestem zaawansowanym graczem ;/ i jak to jest ze z wrot sa klucze czy jak ?

Opublikowano

Chodziło mu o to, że z kappy lecą lf4.

I klucze też.

z Kappy masz 5 kluczy a z Zety 25 kluczy.

Opublikowano

Jak chcesz te lf4 to rób kappy .. szansa że trafisz lf4 jest + dres do drona ... dodatkowo 5 kluczy też wpadnie ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

no to jak masz słabe konto to ulepszaj drony ( irysy apis zeus ) a późźniej za lf4 się bierz ... też właśnie bocę starą FE gdzie najpierw ulepszam drony a później za kappy się biorę ( wszystko KbotemGG <3 )

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Hehe ja niestety latam na Kbocie no GG ale mysle o rozszerzeniu ;) W kazdym badzrazie wszystkim dzieki za udzielenie odpowiedzi i uznaje temat za zamkniety ;)

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu już bym zaczynał przygodę z Zetami. Ja uwinąłem się w ~2 miesiące, od momentu rozp. przygody z Zetami do Full Havoca ;)

Hehe ja niestety latam na Kbocie no GG ale mysle o rozszerzeniu ;) W kazdym badzrazie wszystkim dzieki za udzielenie odpowiedzi i uznaje temat za zamkniety ;)

Zamiast rozszerzać kup sobie KOpenStealth-a. Lista jego możliwości:

Robi wrota Galaxy Gates

Automatycznie namierza cel

Widzi niewidki

Miesza RSB-75

Zmienia automatycznie konfiguracje

Zbiera Palladium i ucieka, jeśli nie ma osłon na 2 konfach, poza chmurkę

Pokazuje wrogów na Mini Mapie, tak jak na 3-1, gdy zaczynaliście gre ( te kwadraciki żółte )

Pokazuje HP/Osłony Celu

Pokazuje surowce/klucze/skrzynki cargo,bonusowe itp.

Jest to 100 razy lepszy wybór niż rozszerzanie KBot-a noGG. KBota będziesz miał do alienków, a KOpena do wrót, palladium i zabawy ze statkami, kiedyś w przyszłości, bo lickę na KOpena masz na zawsze.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@Dopne sie do tematu...

może ktoś z was zbierał lf4 ze skrzynek zielonych bez szansy x2 lub innej szansie?

na ile kluczy wpadala lf4?!

raz zbierałem niechcący ziolone KBot'em i wtopiłem na x-3 ponad 500 kluczy i zero LF-4, ręcznie też cienko bo po ponad dwustu przestawałem raczej zbierać i często był 1 lub wcale, najlepiej szły jak były złote albo x2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...