Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić CM, Przecież to takie proste

andrzejx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No a więc tak:

Uruchom CM naduś start PROXY i Launch MU. Start serwer nie włanczać CM normalnie chodzi na nowym GG.

HAVE FUN

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
No a więc tak:

Uruchom CM naduś start PROXY i Launch MU. Start serwer nie włanczać CM normalnie chodzi na nowym GG.

HAVE FUN

Pochwalam post!

W sumie to powinien powiedzieć lodi ale oczywiście olał sprawę. Bo support w jego wykonaniu to lipa. Liczy się zysk :)

Dla krytykujących powiem, że powinni zmienić forum. Najlepiej na www.forum.bluzgi.pl albo www.przechwalki.pro.cheater.com lub www.wiem.ale.nie.powiem.pl

Pozdro! Zróbcie tam wszyscy Chaos time!

Opublikowano

Dodam, że jakby komuś dalej wykrywał hacka to wystarczy w folderze GG przed odpaleniem usunąć 6 najnowszych plików...

Opublikowano

z jednej strony dobrze ze ktos to napisal ale z drugiej za duzo osob bedzie znalo teraz ten sposob i nic dobrego z tego nie wyniknie

www.steamcomunity.neth.pl

wejdz nie pozalujesz!

Opublikowano

no to czekamy kiedy znowu zablokuja nam CM'a,zmienia nowe gg lub cos innego a czemu ukrywamy przed wami i nie chcemy powiedzieć jak włączyć CM'a? bo przez was już wielokrotnie k2 blokowało program! i trzeba od nowa zmieniać w nim pliki a to czas. Ja na miejscu lodiego jakbym napisał takiego Hacka to bym go nie selowal... ale ktoś był troszeczkę "pazerny" to sprzedał ;] moim zdaniem i tak powiniscie mu podziękować ze taki program sprzedał bo zobaczycie tylko my polacy mamy taki fajny programik ;p

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Dobra nie sikajcie tak mocno. Jak by nie podał tego to dużo ludzi by nie miało cm'a ,tak chociaż nikt nie będzie miał:]]](Bo na 100% go zablokują)

Opublikowano
Dobra nie sikajcie tak mocno. Jak by nie podał tego to dużo ludzi by nie miało cm'a ,tak chociaż nikt nie będzie miał:]]](Bo na 100% go zablokują)

Tak to jest jak sie jest bardzo zazdrosnym...

A wracając do tematu... Zalozyciel wychodzi na nooba.. Czytając wczesniejsze posty potwierdzil Energy2000CmUsera ze nie warto mowic etc.. a tu nagle publikuje jak zrobic zeby proxy dzialalo.. Zal....

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
Hahaha ziomek wielkie Thx Kocham cie;PPPPP Jesteś wielki :]]]]]] All chodzi no normalnie się podnieciłem :)))))

Żebyś sie nie spuścił z tego powodu .I tak długo sie nim nie nacieszysz bo dzieci ludzie twojego pokroju będą napierdalać na na autokillu .dzięki Panu Andrzejx hacki w cm wrócą .Sposób był taki banalny że każdy inteligenty człowiek mógł go znaleźć ale czekali na gotowe i trafił sie taki pojeb co im to napisał .Jeszcze napisz jakieś pakiety na globala tylko tego nam brakuje do szczęścia . Mogę dostać warna nic to mnie nie obchodzi pisze to co myślę na ten temat

Gość kokosz
Opublikowano
A JA WAM POWIEM INNA CIEKAWOSTKE UNLOck no skill to polityka k2 by udupic acc hackerskie :) haha

bzdury opowiadasz.

Gość kokosz
Opublikowano
niech ci bedzie ja swoje wiem

Pozdrawiam

Jak na razie wbilem 2x400 lvl na exp evencie od 0. Sugerujesz, że dostane bana ?

Gość kokosz
Opublikowano
@up

Nudzi Ci się?:P

A pogoda jakaś taka w kwietniu nijaka. ;-)

@mishu : p2p+. na tym expie x27.

Opublikowano
A JA WAM POWIEM INNA CIEKAWOSTKE UNLOck no skill to polityka k2 by udupic acc hackerskie :) haha

Myślę, że masz rację! Na pewno mogą wykryć reconnect w wersji 1.02 - tego jestem pewien...

Opublikowano

A wiecie co mnie tylko wkurwia w tym caly cheatowaniu? Ze niektorzy są naprawde popierdoleni i stoją np. W LOT na CMie jak było otwarte... nie ma to jak dyskrecja pogratulowac poprostu....

Dac tu 10letniemu dziecku hacka....... N/C

Tyle z mojej strony...

Opublikowano
Myślę, że masz rację! Na pewno mogą wykryć reconnect w wersji 1.02 - tego jestem pewien...

Tak za rc mozna ban

a co do unlock non skill to sie zgadzam na serwerze zostaje wyslana wiadomosc message 100-200 jak sie nie myle.... Informująca o wysylaniu masowym non skill pakietow. Tyle z mojej strony

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...